giwrgostapidis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Έτσι φαίνεται πάντα στους xbox fun boy τι να κάνουμε. Με τα λεφτά που έχετε δώσει τα τελευταία 10 χρόνια έχω αγοράσει 10 κονσόλες και 1pc. Με αναγνωρισες; Πως το καταφερες αυτο; Ουπς θα φταιει το αβαταρ μου. Οι κονσολες τετοιες ηταν? http://www.ebay.com/itm/Built-in-26-Games-Mini-Tetris-Game-Console-Retro-Matchbox-Tetris-Console-Game-/201843548684?var=&hash=item2efed0220c:m:mIleB0hnULrrikqFuK1Rszw 1
Daemonos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Έτσι φαίνεται πάντα στους xbox fun boy τι να κάνουμε. Με τα λεφτά που έχετε δώσει τα τελευταία 10 χρόνια έχω αγοράσει 10 κονσόλες και 1pc. Με αναγνωρισες; Πως το καταφερες αυτο; Ουπς θα φταιει το αβαταρ μου. Οι κονσολες τετοιες ηταν? http://www.ebay.com/itm/Built-in-26-Games-Mini-Tetris-Game-Console-Retro-Matchbox-Tetris-Console-Game-/201843548684?var=&hash=item2efed0220c:m:mIleB0hnULrrikqFuK1Rszw Μάγκες μην ξεχνάτε έναν παράγοντα, ανεξαρτήτως μηχανήματος είμαστε όλοι GAMERS. Έχουμε όλοι μας ένα κοινό ενδιαφέρων, μην αναλώνεστε σε ανούσια πράγματα!!! Εάν όλοι μας δεν ενοποιηθούμε τότε καλά κάνουν οι εταιρίες και μας χειραγωγούν. Δηλαδή το αν παίξω εγώ Uncharted και το παλικάρι που έχει Xbox παίξει Lara τι έγινε?! είναι λόγος αντιπαράθεσης? Η αν το ps4 βγάζει 5 frames παραπάνω από το xbox σε συγκεκριμένα παιχνίδια η αν το Xbox έχει πιο βολικό χειριστήριο?! Είναι αυτά λόγος αντιπαράθεσης? Γιατί στην τελική, δυστυχώς, αυτά διαβάζω συνέχεια και ασχολείται ο κόσμος. Αν έκανε αύξηση η SONY θα κάνει και η Microsoft κτλ. Είναι καθαρά θέμα Μάρκετινγκ. Επίσης για την διαμόρφωση των τιμών παίζουν πολλοί παράγοντες. και η Sony σαν εταιρία καλά έκανε και ανακοίνωσε την μικρή αύξηση (μιλάω σαν μεταπτυχιακός στο MBA) - αν δεν καταλαβαίνετε γιατί το έκανε πολύ ευχαρίστως να σας εξηγήσω. 1
Avatar_GR Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Επίσης για την διαμόρφωση των τιμών παίζουν πολλοί παράγοντες. και η Sony σαν εταιρία καλά έκανε και ανακοίνωσε την μικρή αύξηση (μιλάω σαν μεταπτυχιακός στο MBA) - αν δεν καταλαβαίνετε γιατί το έκανε πολύ ευχαρίστως να σας εξηγήσω. Για πες μας την άποψη σου, θα έχει ενδιαφέρον να την ακούσουμε. (Αν δεν φοβάσαι τα τρολ βέβαια.... )
Daemonos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Για πες μας την άποψη σου, θα έχει ενδιαφέρον να την ακούσουμε. (Αν δεν φοβάσαι τα τρολ βέβαια.... ) H SONY ανακοίνωσε ότι έχει 26,4 εκατομμύρια users - Η συγκεκριμένη αύξηση στην τιμή είχε ανακοινωθεί στην Αμερική νομίζω από πέρυσι. Οπότε με την κίνηση αυτή, δημιούργησε ένα κόστος ευκαιρίας το οποίο πολλοί έτρεξαν να εκμεταλευτούν. Δηλαδή με λίγα λόγια "ανάγκασε" η αν θέλετε οδήγησε τους καταναλωτές στο να αγοράσουν συνδρομές για ένα και δύο χρόνια προκειμένου να μην επηρεαστούν από την αύξηση των τιμών στην συνδρομή του Plus, με αποτέλεσμα, προφανώς, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα η SONY να συσσωρεύσει ένα τεράστιο ποσό χρημάτων. Επίσης κυκλοφορεί η φήμη οτι τα χρήματα θα διατεθούν για την αναβάθμιση του crackle, το οποίο μπορεί να διατεθεί μαζί με την συνδρομή του Plus... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα