Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε. Επιλέξατε εταιρία άσχετη με τον χώρο των videogames. :)

Ε ναι, μόνο 23 χρόνια είναι στην αγορά... :rolleyes:

• Like 25
Δημοσ.

Κύριοι η λύση είναι μόνο 1!!!πίσω στο ps3 που είναι free το online και μια χαρά full hd gaming έχει...και να δείτε για πότε θα κάνουν προσφορές στο ps4!!

Δημοσ.

Κύριοι η λύση είναι μόνο 1!!!πίσω στο ps3 που είναι free το online και μια χαρά full hd gaming έχει...και να δείτε για πότε θα κάνουν προσφορές στο ps4!!

Seems legit...

Δημοσ.

Μάλιστα νταξει λογικό είναι να συμβαίνει αυτό, αφού βλέπει ότι πουλάει θα το ανεβάσει. Makes sense από την business πλευρά. Για τον κοσμάκη απλά θα βάλει για λίγους μήνες καλύτερα παιχνίδια σε σχέση με πριν και όλη θα βγάλουν την βουβα και θα συνεχίσουν να παίζουν online.

• Like 1
Δημοσ.

Στα τσακίδια! Ξεζουμίστε τους πιτσιρικάδες με την πιστωτική των γονιών. Σε αρκετούς δε μας περισσεύουν πλέον για τα καπρίτσια σας. Καιρός να δώσω το PS4 όπως και το PS3 σε ένα ανήψι μου.

• Like 1
Δημοσ.

Εσενα ποιος σου είπε πως άμα λήξει η συνδρομή δεν μπορείς να παίξεις τα παιχνίδια που σου έδωσε έως τώρα ;

Έχει δίκιο.

Q: What happens to the games and add-ons I download for free through a PS Plus membership if I decide to not renew my membership?

A: If you do not renew your PS Plus membership, you won't have access to previous free games downloaded with PS Plus. If you have purchased add-ons for a game you received free with PS Plus, and the add-ons require the free game to play, you will not be able to access the add-ons if you choose not to renew your membership.

https://support.us.playstation.com/articles/en_US/KC_Article/PS-Plus-Information/

• Like 7
Δημοσ.

Φιλαράκι τα παιχνίδια του ps plus τα κατεβάζεις εάν θέλεις . Εάν δεν θέλεις τα αποθηκεύεις στην βιβλιοθήκη , τα κατεβαζεις και τα παίζεις όποτε θέλεις . Εσενα ποιος σου είπε πως άμα λήξει η συνδρομή δεν μπορείς να παίξεις τα παιχνίδια που σου έδωσε έως τώρα ; Τις εξυπνάδες σου αλλου όχι σε εμένα .

χαχαχαχα 

Δημοσ.

1 μήνας: 7,99€, άρα 3 x 1 μήνας = 23,97€

3 μήνες: 24,99€

Makes sense.

omg σοβαρα τωρα; καλα ειναι ντιπ για ντιπ μαλακες; δεν εκανε κανεις τους εκει στην sony τον κοπο να κοιταξει εαν εχουν νόημα οι τιμες;

Δημοσ.

εγω εκανα 48ωρη συνδρομη, κατεβασα το until dawn κ μολις ελειξε δεν με αφηνε να το παιξω. μου ελεγε να ανανεώσω. μαλακιες.

Δημοσ.

Οντως ισχυει το οτι αν ληξει η συνδρομη σου, δεν μπορεις να παιξεις τα παιχνιδια που εχεις κατεβασει δωρεαν απο το psn plus. Μπορει να τα εχεις μεσα στο σκληρο , αλλα μολις τα τρεξεις θα σου βγει μυνημα οτι εχει ληξει ο χρονος που εχεις διαθεσιμο το παιχνιδι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...