GTI890 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 καλησπερα, θα παρηγγειλω μαλλον ενα scouter και δεν θελω να βαλω συναγερμο απο αυτους που βαζουν δωρο γιατι θεωρω οττι θα ναι πολυ απλος και δεν θα κανει κατι απο το να χτυπαει απλα και δεν νομιζω να ειναι και κατι ιδιαιτερο αυτοι που δινουν ως δωρο...αν κανω λαθος πειτε μου γιατι δεν ειμαι και σιγουρος αν ειναι οντως καλοι οι συναγερμοι που δινουν.... απο κει και περα αν τελικα δεν τον βαλω ως δωρο, τι θα προτεινατε να βαλω απεξω ? θα ηθελα κατι που κατα προτιμηση να με ειδοποιει στο κινητο οταν χτυπαει και αν για παραδειγμα ειμαι σε καποιο κτηριο στον 5 οροφο και χτυπησει να το παρω χαμπαρι...γιατι αλλιως δεν θα καταλαβω Χριστο...οποτε θα ηθελα οταν χτυπαει να με ειδοποιει καπως και εχω διαβασει οτι καλο ειναι να ειναι και περιμετρικος (αν το λεω σωστα) αυτος αν εχω καταλαβει σωστα ειναι οτι και να αγγιξει καποιος το μηχανακι θα χτυπησει? οπως παραδειγμα και να ανεβει μια γατα πανω? αυτο ειναι? επισης θα ηθελα καπως να εχει και gps (εκτος και αν ειναι κατι αλλο εξτρα αυτο και δεν αφορα το συναγερμο) γενικα και gps θελω να βαλω ωστε παλι αν αλλαξει θεση για παραδειγμα, να ξερω που ειναι και να με ειδοποιησει αν αλλαξει κατι... τι λετε? τι προτεινετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Οι συναγερμοί που δίνουν δωρεάν είναι καλοι, τουλαχιστον σε μένα εβαλαν καλό, το νόημα του συναγερμού είναι όταν χτυπήσει να τον ακουσεις, (τώρα τι θα κανεις εκείνη την ωρα είναι άλλο θέμα) οποτε αν δεν τον ακούς πάρε εναν με τηλεειδοποιηση, τα gps και τα περιμετρικά για μοτοσυκλέτες είναι υπερβολη, αν την εχεις στο δρόμο, θα περνάει ο κάθε ένας θα ακουμπάει και το πιο πιθανόν είναι να φας ξύλο απο την γειτονιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 To παν είναι να μπορείς να το κλειδώνεις, κάπου για να τους καθυστερείς ώστε να πάνε στον παρακάτω που το έχει ξεκλείδωτο. Καλός συναγερμός 2way με GPS και καλή κουλούρα που παραβιάζεται δύσκολα. Αν το έχεις απλά χύμα στο πεζοδρόμιο με συναγερμό, θέμα χρόνου είναι στο σηκώσουν. Αναλόγως την περιοχή. Εμένα στο Αιγάλεω με συναγερμό απλό, κλειδωμένο σε κιγκλίδωμα πάνω, και στο δισκόφρενο, το βρήκα πειραγμένο το πρωί κ ο συναγερμός ούτε που ακούστηκε. Ευτυχώς δε μου έκαναν ζημιά κόβωντας καλώδια κτλ. Αν τυχόν βάλεις άλλον συναγερμό, φρόντισε να τον τοποθετήσεις πίσω στην ουρά (πλαστικά κάτω από τη σέλα) γιατί αυτούς που μπαίνουν μπροστά τους συναγερμούς συνήθως φθάνουν και εξουδετερώνουν την σειρήνα. Όταν είχα σκούτερ τον είχα κάνει τοποθέτησει μόνος μου και την είχαν πατήσει τα επίδοξα κλεφτρόνια γιατί κούνησαν μόνο το τιμόνι είδαν ότι δεν ήχησε και μετά πήγαν να το σηκώσουν ε έκανε τόσο σαματά μετά εκεί που τον είχα τοποθετημένο με ισχυρή σειρήνα που χέστηκαν πάνω τους. Έφαγαν τα μούτρα τους φεύγοντας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα