Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με ηχο απο ενισχυτή συνδεδεμενο με τιβι

slk200gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω συνδεσει τον ενισχυτή μου Yamaha rx 2050 με την τιβι lg oled με hdmi, ολα τα παραμφερει μηχανηματα τα εχω συνδεσει στον ενισχυτή, το προβλημα μου ειναι το εξής οταν παταω αποκωδικοποιητή στον ενισχυτη παίζει απο τα ηχρια ,δεν μπορω να βρω ποια είσοδο είναι για το τηλεοπτικό προγραμμα και για το YouTube ,παραθετω και μια φωτο με τις εισόδους που εχω στον ενισχυτη

post-39233-0-12068000-1501423896_thumb.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν βγαζει και πολυ νοημα αυτο που γραφεις. Περιεργραψε ακριβως τι θες να κανεις μηπως καταλαβω. Τι θα πει παταω αποκωδικοποιητη στον ενισχυτη; τηλεοπτικο προγραμμα απο που; youtube απο που; ποιο ακριβως ειναι το προβλημα σου;

Θελω οταν ανοιγω τον ενισχυτή και παίζει η τιβι να εχω ηχο απο τα ηχεια,επισης οταν παιζω youtube απο την τιβι να παιζουν παλι απο τα ηχεια,προς το παρων μονο το δορυφορικο που ειναι συνδεδεμένο στον ενισχυτή (ο ενισχυτης συνδέετε μετα με την τιβι με hdmi )παιζρι απο τα ηχεια αφου βεβαια πστησω ως πηγη satelite οπως φαίνεται στην φωτο.πσλια που ειχα εναν onkyo είχε ως πηγη τιβι το οποιο οταν υο πστουσα σκουγα απο τα ηχεια τωρα δεχω κατι τετοιο,εχω οτι φαίνετε στην φωτο

Τελικα κατόπιν συμβουλής ενος παιδιού (Ρίξε μια ματιά στις ρυθμίσεις της εξόδου ήχου της TV. Πρέπει να είναι στο HDMI ARC/Οπτική στην LG και να είναι ενεργοποιημένο το simplink.) Λυθηκε το θεμα,να κλείσει, ευχαριστω οσους με απαντησαν

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...