KilliK Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 υπαρχει κανενα καλο προγραμμα που να σωζει σε text αρχειο την ιεραρχια folders/files? θελω να εχει πολλες επιλογες (να σωζει σε full path, να κανει search subfolders, κτλ) και να ειναι Win10 συμβατο, freeware η shareware. βρηκα το Site: Karen's Directory Printer ,το οποιο κανει ακριβως αυτο που θελω, αλλα δυστυχως εχει να αναβαθμιστει απο το 2009 και ειναι τελειως buggy. ψαχνω κατι αναλογο αλλα χωρις bugs.
xaerialtwistx Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δεν ξέρω αν είναι ίδιου επιπεδου αλλά ξέρω αυτό που είναι δωρεαν (ακόμα πιο παλιό αλλά μπορεί να κάνει αυτό που θες): http://www.spadixbd.com/freetools/jdirprint.htm Επίσης ξερω ότι ο Total Commander εκτυπώνει όλο το C:/ (Commands / CDTree), δεν ξέρω αν η ειδική έκδοση Ultima Prime έχει παραπανω επιλογές σχετικά με την εκτύπωση των φακέλων. Μπορείς και μέσω DOS να κάνεις αυτή την δουλειά με batch αρχείο, εκεί βεβαια μιλάμε για τα βασικά αλλά είναι ο γρηγορότερος τρόπος.
micos000 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Λίστα με προγράμματα-> https://www.raymond.cc/blog/print-all-file-and-folder-contents-to-text-or-printer/view-all/ Επίσης, παλιά είχα ένα προγραμματάκι, το advanced disk catalog (shareware) που διάβαζε όλο τον κατάλογο από οποιοδήποτε μέσο (usb, cd, hard disks) και έσωζε έναν κατάλογο με όλα τα περιεχόμενα. Ο κατάλογος αυτός ήταν browsable και searchable offline, χωρίς να είναι αναγκαίο να υπάρχει το μέσο. Το χρησιμοποιούσα για να κρατάω μια λίστα με τα backup cd που έγραφα και να βρίσκω εύκολα ότι ήθελα από αυτά. EDIT: Μόλις δοκίμασα την τελευταία έκδοση 1.51 στα 10άρια και δείχνει να δουλεύει (και με το sn που είχα από την 1,4 lol ). Α, και για να μην κάνει έναν αιώνα για τον κατάλογο αφαιρώ από τα options την αναζήτηση μέσα στα archives,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα