Alex-V Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Θελω να κανω ενα δωρακι στον αδερφο μου. Κανει τα βασικα..ιντερνετ καμια ταινια κτλ κτλ. Ποια εταιρεια εχει τις πιο καλες τιμες σε refurbish; επισης, υπαρχουν refurbish tablets με windows; τι θα ηταν καλυτερο; παντως ειδα καλες τιμες..με 5 και 6 ευρω τον μηνα Επισης μιας και δεν εχω αγορασει ποτε..αξιζουν; θα δημιουργησει προβληματα;
spy94 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα,έχω πάρει 3 refurbished στο 100άρικο για γνωστους τα τελευταία 2 χρόνια.Χρήση παρόμοια με αυτήν που περιγράφεις και λίγο πιο χαλαρή.Το μόνο "πρόβλημα" ήταν ότι στο ένα μέσα στο 6μηνο τα φτυσε η μπαταρία.Γενικά είναι παλιότερα μοντέλα με μετριες οθόνες για κάποιον που έχει δει καμιά της προκοπής,απο σχεδιασμό μέτρια πράγματα αλλά σχετικά καλή ποιότητα κατασκευής.Σαν δύναμη επεξεργαστή απότι είχα δει ήταν ανάλογη με σύγχρονους celeron.Γενικά θα τα χαρακτήριζα τίμια για τα λεφτά που ζητάνε αρκεί να ξέρεις περι τίνος πρόκειται.Τέτοια ή παρόμοια ήταν http://www.cosmodata.gr/product/293196/notebook-dell-lattitude-d630-othoni-14-1-core-2-duo-cpu-80gb-hdd Δεν ξέρω τι ποσό θέλεις να διαθέσεις για να σου πω/πουν αν υπάρχει κάποια καλύτερη λύση.
zio10 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Και το pcrama έχει ποικιλία σε refurbished και εκθεσιακά, για τη χρήση που λες μάλλον αξίζουν αλλά δεν ξέρω αν αξίζουν σε σχέση με ένα φτηνό καινούργιο κι ας είναι πιο αδύναμο.
spy94 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Και το pcrama έχει ποικιλία σε refurbished και εκθεσιακά, για τη χρήση που λες μάλλον αξίζουν αλλά δεν ξέρω αν αξίζουν σε σχέση με ένα φτηνό καινούργιο κι ας είναι πιο αδύναμο. Το ένα απο τα 3 το είχα πάρει από εκεί και μάλιστα λίγο φθηνότερα(90-95 περίπου).Αυτή την στιγμή δεν έχει κάτι και γενικότερα το cosmodata έχει πολύ μεγαλύτερη ποικιλία και καλύτερες τιμές.Προσωπικά είμαι πιο ευχαριστημένος σε όλα από το cosmodata παρά από το pcrama που είναι και στην πόλη μου. 1
zio10 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Το ένα απο τα 3 το είχα πάρει από εκεί και μάλιστα λίγο φθηνότερα(90-95 περίπου).Αυτή την στιγμή δεν έχει κάτι και γενικότερα το cosmodata έχει πολύ μεγαλύτερη ποικιλία και καλύτερες τιμές.Προσωπικά είμαι πιο ευχαριστημένος σε όλα από το cosmodata παρά από το pcrama που είναι και στην πόλη μου. Δεκτό, δεν έχω κοιτάξει πρόσφατα! Δεν έχω κάποια σχέση με το μαγαζί, μη παρεξηγηθώ! 1
Alex-V Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Μμμ...μονο το cosmodata δηλαδη και το pcrama σαν καταστηματα. Δεν υπαρχει αλλο;
bebis4 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 καλησπερα. δεν ξερω για ποσα χρηματα θελεις να δωσεις. εγω πηρα απο αυτο το καταστημα ενα dell 6230. ειναι παο δευτερο χερι. μαλιστα οταν το παρελαβα δεν με ικανοποιησε η κατασταση του εξωτερικα και μου στειλαν αλλο αφου τους εστειλα το δικο μου χωρις δικα μου εξοδα. να πω οτι δεν εχω καμια σχεση με το καταστημα μαις και ειναι απο θεσσαλονικη. https://nexus-service.gr/%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf%ce%b9-%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%ad%cf%82/#r_laptop
Alex-V Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Ε γυρω στα 200 ελεγα. Αν υπαρχει και πιο κατω κατι αξιοπιστο γιατι οχι. Οπως ανεφερα, δεν κανει κατι ουαου με το λαπτοπ. Youtube facebook αρθρα κτλ κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα