djcensor Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2004 Ρε παιδια,τελειώνει η σύνδεση μου σε λίγο καιρό...έχει κανένας κανέναν κωδικό παραπανήσιο (ξέρετε τι εννοώ),όχι παράνομο φυσικά...για ISDN..δεν το απαιτώ να μου πείτε...!Όποιος έχει πάντως ας μου στείλει ενα pm γιατί θα με σώσει...! :wink: Thanks in advance.....
musician Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 Αγαπητε "συναδελφε", δεν πιστευω πως προκειται ΠΟΤΕ κανεις να δώσει τον κωδικο ακομα και στην μανα του. Παντως αν θες αμεσα μια λυση, χρησιμοποιήσε την Tellas που ειναι εντελως δωρεαν αλλα χωρις ΕΠΑΚ !!! Username: tellas Password: free Αριθμός κλήσης: 801-500-5000 Ελπιζω να βοηθαει προσωρινα !
skevo_kos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2004 Ρε παιδια,τελειώνει η σύνδεση μου σε λίγο καιρό... File, sinithws oi etairies den stin koboun amesws tin sundesi alla meta apo kamia bdomada (emena moy exei tyxei kai mexri 2). Opote exeis akoma ligo kairo...
dES Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2004 paidia exw katevasei apo mia selida arxeio saved games gia to nfs underground to opoio xeklidwnei piste exrtimata kai den xerw pou na to apoyhikeusw parakalw opoios gnwrizei na me voithisei. Y.g o fakelos mesa exei kapoia arxeia me onoma pizzadox
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.