Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Καλημερα,Σκεφτομαι να παρω παλι iphone μετα απο πολλα χρονια που ειχα και θελω να ρωτησω καποια πραγματα.Εχω windows και θυμαμαι οτι με ενοχλουσε πολυ το απλο copy paste αρχειων. Πλεον ειναι εφικτο ή πρεπει να μπαινω στο itunes η σε καποιο αλλο app? Και αναφερομαι both ways ειτε απο pc/phone και το αντιστροφο.Εαν παω σε αλλο ασχετο pc θα μπορω να παρω τα αρχεια απλα απο το τηλεφωνο ή θα πρεπει να εγκαταστησω και εκει software?Επισης μπορω να περασω ο τι αρχεια θελω?ευχαριστω
ziaba Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 να περνάς τραγούδια και ταινίες για να τα ακούς και να βλέπεις ξέχασε το ... φωτογραφίες και βίντεο που τράβηξες γίνεται χωρίς πρόγραμμά σε pc από w7 και άνω
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Α μαλιστα δηλαδη δε μπορω να το χρησιμοποιησω σαν usb. Ουτε zip/rar αρχεια?thanks
ziaba Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Α μαλιστα δηλαδη δε μπορω να το χρησιμοποιησω σαν usb. Ουτε zip/rar αρχεια? thanks όχι άλλα ας μπει και κανένας άλλος γιατί στο se που δοκίμασα είναι με ios 9
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 o.o ειναι τρελο αυτο εαν ισχυει. Να υποθεσω μπορω να ακουσω mp3 στη ιδια τη συσκευη
ziaba Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 μόνο αν το περάσεις μέσω itunes κτλ πάντως έχει πολύ κάλο ήχο το se
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Σε ευχαριστω πολυ! ναι σκεφτομαι να το παρω απλα με ξενιζει αυτο που δεν εχω drag n drop και επισης μου τη δινει το itunes. Και στο macbook μου δε το χρησιμοποιω καν.
stelios18120 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Αν δεν θελεις itunes και ταλαιπωρια και δεν χρησιμοποιεις το mac τσιμπα ενα android και εισαι οκ 1
vargas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Κ το θέμα με την μπαταρία που έχουν τα πιο πολλά iPhone. Στο se με δυσκολία βγαίνει η μερα 1
TEOKOS Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Κ το θέμα με την μπαταρία που έχουν τα πιο πολλά iPhone. Στο se με δυσκολία βγαίνει η μεραΚαμια σχεση μην παραπληροφορεις.
taslikos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Νομίζω πως υπάρχει αρκετη λανθασμένη πληροφόρηση, μπορείς να περνάς και rar και να κάνεις αυτό που θες όμως γίνονται με διαφορετικό τροπο. Δηλαδή το συμπιεσμένο θα το στειλεις με ένα email σε εσενα και θα το ανοίξεις με εφαρμογή για rar απλά. Για φωτογραφίες αν δες θες iTunes μπορείς μέσω εφαρμογής να τις περνάς όχι με ταχύτητες δικτύου ιντερνετ αλλά με του εσωτερικού σου. Γενικά γίνονται όλα αυτά που θες. Προσωπικά δεν θεωρώ προβλημα αντί να συνδέσω USB να το στείλω με email σε εμενα. Εκτός αυτού τα συμπιεσμένα τα κατεβάζω από το ιντερνετ και όχι από υπολογιστη όποτε δεν μπλέκω να το στείλω μέσω μειλ. Απλα οι περισσότεροι έχουν συνηθίσει να έχουν τα αρχεία τους πεταμένα σε φακέλους όχι τακτοποιημένα και θεωρούν πως αυτό ειανι καλύτερο. Το σύστημα που έχει η apple είναι πολύ πιο σταθερό και τακτοποιημένο. Τωρα για την μπαταρία δεν σχολιάζω προφανώς ο φίλος πιο πάνω έχει αυτή την άποψη επειδή αυτό ισχύε για το 4 που βγήκε το 2010! μόνο αν το περάσεις μέσω itunes κτλ πάντως έχει πολύ κάλο ήχο το se Μπορεί να κατεβάζει απευθείας στο κινητό του από YouTube επίσης μέσω iTunes με USB η μέσω iTunes wifi.
ziaba Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Νομίζω πως υπάρχει αρκετη λανθασμένη πληροφόρηση, μπορείς να περνάς και rar και να κάνεις αυτό που θες όμως γίνονται με διαφορετικό τροπο. Δηλαδή το συμπιεσμένο θα το στειλεις με ένα email σε εσενα και θα το ανοίξεις με εφαρμογή για rar απλά. Για φωτογραφίες αν δες θες iTunes μπορείς μέσω εφαρμογής να τις περνάς όχι με ταχύτητες δικτύου ιντερνετ αλλά με του εσωτερικού σου. Γενικά γίνονται όλα αυτά που θες. Προσωπικά δεν θεωρώ προβλημα αντί να συνδέσω USB να το στείλω με email σε εμενα. Εκτός αυτού τα συμπιεσμένα τα κατεβάζω από το ιντερνετ και όχι από υπολογιστη όποτε δεν μπλέκω να το στείλω μέσω μειλ. Απλα οι περισσότεροι έχουν συνηθίσει να έχουν τα αρχεία τους πεταμένα σε φακέλους όχι τακτοποιημένα και θεωρούν πως αυτό ειανι καλύτερο. Το σύστημα που έχει η apple είναι πολύ πιο σταθερό και τακτοποιημένο. Τωρα για την μπαταρία δεν σχολιάζω προφανώς ο φίλος πιο πάνω έχει αυτή την άποψη επειδή αυτό ισχύε για το 4 που βγήκε το 2010! Μπορεί να κατεβάζει απευθείας στο κινητό του από YouTube επίσης μέσω iTunes με USB η μέσω iTunes wifi. ο ts ενδιαφέρεται για drag n drop χωρίς πολλά πολλά ... να χρησιμοποιεί την μνήμη συσκευής σαν usb stick φάση και όχι να κατεβάζει, να στέλνει με email και τέτοια ... από πάνω να διαβάζει αυτά που πέρασε απ το λειτουργικό συσκευής όπως γίνεται σε android και δεν γίνετε σε ios
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Eυχαριστω για τη βοηθεια. Ναι δε σκοπευω να παρω iphone για να στελνω email στον εαυτο μου αρχεια ειναι λιγο τρελο αυτο εν ετει 2017. Κυριως επειδη ειναι αρχεια δουλειας πολλες φορες ειναι καποια gb.Bρηκα αυτο https://www.appteak.com/product/i2usbΦανταζομαι καπως με καλυπτει εαν εξαιρεσεις οτι πρεπει να το περναω στα pc που αλλαζω.Η απορια μου λοιπον η τελευταια ειναι η εξης: εαν περναω ετσι mp3 απο το σκληρο μου, θα τα βλεπει σαν mp3 ή θα πρεπει αναγαστικα μεσω itunes?Αμα δε γινεται αυτο παω για android indeed
AggelosTz Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Πήγαινε για android χαχαχα περισσότερη ταλαιπωρία θα έχεις εφ' όσον θες να βάζεις και να βγάζεις αρχεία, MP3 κτλ κτλ.
ziaba Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Eυχαριστω για τη βοηθεια. Ναι δε σκοπευω να παρω iphone για να στελνω email στον εαυτο μου αρχεια ειναι λιγο τρελο αυτο εν ετει 2017. Κυριως επειδη ειναι αρχεια δουλειας πολλες φορες ειναι καποια gb. Bρηκα αυτο https://www.appteak.com/product/i2usb Φανταζομαι καπως με καλυπτει εαν εξαιρεσεις οτι πρεπει να το περναω στα pc που αλλαζω. Η απορια μου λοιπον η τελευταια ειναι η εξης: εαν περναω ετσι mp3 απο το σκληρο μου, θα τα βλεπει σαν mp3 ή θα πρεπει αναγαστικα μεσω itunes? Αμα δε γινεται αυτο παω για android indeed δεν σου επιτρέπει να κάνεις επικόλλησή έτσι τπτ .. πάρε android να σαι άνετος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα