Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, δεν τις έχω δοκιμάσει για να δω ποιότητα αλλά υπάρχουν. Πάντως από τιμή δε μπορώ να πω ότι είναι τρελά πιο κάτω από τις αυθεντικές.

http://www.skroutz.gr/c/1550/Kapsoules-Kafe-Rofimaton/f/445159/Dolce-Gusto.html?page=1

Ευχαριστω.Αμελητεα η διαφορα

https://www.dolce-gusto.gr/kapsoules-kafe/espresso-1

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο νήμα στο Μπλα-Μπλα και εφόσον υπάρχει.  Ποια κάψουλα για espresso  προτείνεται για μηχανή kp1002  dolce gusto ?

Δεν με ενδιαφέρουν τα άλλα ροφήματα μόνο espresso ζεστό και κρύο ( αν μπορεί να παράγει με αξιοπρέπεια )  

Βρήκα μια στην δουλειά και την καθάρισα οπότε επειδή δεν υπάρχει άλλη μηχανή καφέ ... μήπως μπορούμε να βρούμε κάτι αξιόλογο από κάψουλες και όσο γίνεται σε νορμάλ λεφτά .

Υ.Γ. Είχα παλιότερα μια τέτοια μηχανή αλλά την έδωσα επειδή έχω για χύμα καφέ και τότε δεν υπήρχαν τα extra με την λαστιχένια κάψουλα ή τις άλλες που έχουν βγει.

Τότε θυμάμαι μου άρεσε αρκετά ο  Lougo και έφτιαχνα κάτι σε Αμερικάνο ας πούμε. 

Να πω ακόμα ότι λόγο κόσμου μπορεί να γίνει και αγορά 100τεμ. αν βελτιώνει την τιμή αυτό.  

Ακούω προτάσεις ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@maxdore217

Όλες οι κάψουλες espresso της dolce gusto και μη  σου κανουν.Οι καλύτερες είναι οι lungo οι οποίες βγάζουν μεγαλύτερη ποσότητα,γιατί όλες οι άλλες βγάζουν μικρά εσπρεσσάκια σε μέγεθος ελληνικού καφέ περίπου.Το link που γράψανε παραπάνω https://www.skroutz.gr/c/1550/Kapsoules-Kafe-Rofimaton/f/445159/Dolce-Gusto.html?page=1 , έχει διάφορες κάψουλες και τιμές τσεκαρέ το.

Επεξ/σία από Ilia Fragk
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Ilia Fragk είπε

@maxdore217

Όλες οι κάψουλες espresso της dolce gusto και μη  σου κανουν.Οι καλύτερες είναι οι lungo οι οποίες βγάζουν μεγαλύτερη ποσότητα,γιατί όλες οι άλλες βγάζουν μικρά εσπρεσσάκια σε μέγεθος ελληνικού καφέ περίπου.Το link που γράψανε παραπάνω https://www.skroutz.gr/c/1550/Kapsoules-Kafe-Rofimaton/f/445159/Dolce-Gusto.html?page=1 , έχει διάφορες κάψουλες και τιμές τσεκαρέ το.

Σ'ευχαριστώ το έχω δει το Link του skroutz και βασικά δεν μου άφησε καλές εντυπώσεις με βάση τα σχόλια που διάβασα από  άτομα που δοκίμασαν και τις άλλες εταιρίες (που μόνο φθηνές δεν είναι κι όλας) . Αν είναι δλδ να δώσω πχ 4€ για μια κακή κάψουλα δεν αξίζει , βασικά έχω στο νου μου να στοκάρω κάποιες αλλά αν δει αξίζουν  θα φάω και κράξιμο στην δουλειά επειδή λέμε να πάρουμε μαζικά για οικονομικούς λόγους , για αυτό ψάχνω να βρω μια ασφαλή πρόταση ;) αν δεν υπάρχει αυτή , θα αγοράζει ο καθένας από το market της γνήσιες και τέλος.  

Με την Lungo ήμουν ικανοποιημένος τότε όπως είπα και πάνω !  Αν θυμάμαι καλά έκανε 4.8€/τεμ. των 16 είχα και έτυχε να στοκάρω 1-2 φορές μέχρι που έδιωξα την μηχανή τότε με το  -20% από τον παλιό Μαρινόπουλο που ουσιαστικά με λιγότερο από 4€ είχα 16 καλά καφεδάκια.

Μετά από τόσα χρόνια, δεν έχουμε βρει κάποια πρόταση φθηνή και καλή από άλλες εταιρίες?    

Βλέπω και αυτές εδώ :

https://www.regroup.gr/default/388/deals/5655/il-caffe-italiano-dolce-gusto/?utm_source=google-cpc&utm_medium=caffe-italiano-dolce-gusto&gclid=CjwKCAjw7tfVBRB0EiwAiSYGM7UZ-1JFpCTgYzjnOFFWgPhzJ7UrIKrHOBPwioRS1SJgTd_0v8EJRhoCMeAQAvD_BwE

Τιμή τεμαχίου 0.28€ με μεταφορικά , αλλά δεν ξέρω τι λένε.

Υπάρχουν και στο amazon αν κάποιος έχει γνώμη ας πει . 

Επεξ/σία από maxdore217
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουμε Dolce Gusto στη δουλειά.  Μόνο οι Lungo οι αυθεντικές αξίζουν. Στις υπόλοιπες η ποσότητα είναι ελάχιστη. Από τις υπόλοιπες μάρκες δεν έχω βρει κάποια που να μου αρέσει. Να σου πω την αλήθεια, εμείς παίρνουμε από καφέ εδώ έτοιμο καφέ και μας τον φέρνουν γιατί δεν έχει καμία σχέση στη γεύση, και η διαφορά δεν είναι τραγική. 1,5 ευρώ με το νερό δώρο σε πολλά καφέ, και τον φέρνουν κιόλας. Σε πάρα πολλά καφέ στην Αττική ο freddo capuccino έχει 1,20 ή 1,30. Δεν βλέπω ειλικρινά τον λόγο για μερικά λεπτά να μπω σε τέτοια διαδικασία και να πιω στο τέλος χειρότερο καφέ. Αν είναι για γραφείο, μιλήστε με ένα από τα καφέ γύρω σας και ζητήστε συνεργασία/προσφορά. 

Επεξ/σία από BritGreek
Δημοσ.

@maxdore217

Προσωπικά αυτές που έστειλες δεν τις έχω δοκιμάσει, και ναι δυστυχώς απο τότε που είχες την μηχανή μέχρι και σήμερα η dolce gusto δεν έχει εξελιχθεί καθόλου παραμένει στα ίδια. Είναι όμως μια φθηνή επιλογή, όχι και της καλύτερης ποιότητας καφές αλλα worth value για δουλεια για φοιτητες κλπ. Μόνο επαγγελματικές μηχανές espresso φτιάχνουν κάτι καλύτερο τώρα απο κάψουλες πραγματικά μόνο lungo 😃

Δημοσ.

Ωραία παιδιά  εντάξει , έκανα και εγώ την έρευνα μου και ισχύει αυτό που έγραψε και ο Ilia Fragk οπότε θα περιμένουμε κάποια προσφορά να στοκάρουμε μερικούς καφέδες από AB γιατί και οι τιμές των υπολοίπων δεν μου γεμίζουν το μάτι για δοκιμή (Αν θυμάμαι καλά τους βάζουν μερικές φορές με -15% οπότε σε εκείνη την τιμή είναι τίμια επιλογή ο Lungo και πίνεις ένα σχετικά καλό ζεστό espressaki με 0.30 που βγαίνει ).

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι, η πλαστική επαναγεμιζόμενη κάψουλα που κυκλοφορεί και στο skroutz είναι πολύ καλή φάση. Θέλεις μόνο λίγο χρόνο για το γέμισμα και το καθάρισμα, κατά τ'άλλα βάζεις τον καφέ που θέλεις, μπορείς να βάλεις λίγη ποσότητα παραπάνω (σε gr) από τις συμβατικές κάψουλες άρα βγαίνει και πιο "βαρύς" ο καφές και τελικά πολύ καλύτερη η τιμή. Έχω μια μηχανή dolce gusto εδώ και 2 χρόνια στη δουλειά, με έχει βολέψει πάρα πολύ, καλός καφές και γρήγορα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, janus5555 είπε

σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι, η πλαστική επαναγεμιζόμενη κάψουλα που κυκλοφορεί και στο skroutz είναι πολύ καλή φάση. Θέλεις μόνο λίγο χρόνο για το γέμισμα και το καθάρισμα, κατά τ'άλλα βάζεις τον καφέ που θέλεις, μπορείς να βάλεις λίγη ποσότητα παραπάνω (σε gr) από τις συμβατικές κάψουλες άρα βγαίνει και πιο "βαρύς" ο καφές και τελικά πολύ καλύτερη η τιμή. Έχω μια μηχανή dolce gusto εδώ και 2 χρόνια στη δουλειά, με έχει βολέψει πάρα πολύ, καλός καφές και γρήγορα. 

Την έχω δει αυτήν την λύση , αλλά επειδή θα την δουλεύουμε 6-7 άτομα και απ'όσο διάβασα η κάψουλα είναι λίγο ευπαθής αν δεν προσέξεις καλά στην τρύπα ( οπότε επειδή έχει και ένα Α κόστος λέω να μην κάνω αγορά και αύριο μεθαύριο την δω χαλασμένη και εκνευριστώ ;) ) ....αν ήταν για δικιά μου οικιακή χρήση θα το είχα κάνει!  thanks .

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Πάντως αυτές τις μέρες έχει και ο Σκλαβενίτης και ο Βασιλόπουλος έκπτωση. Ο ΑΒ έχει 35%.

Εμένα μου αρέσει ο Buondi Intenso, αλλα δεν τον βρίσκεις εύκολα. Από γεύση έχει ωραία και ο Starbucks Colombia. Καλή είναι και η σοκολάτα του. Φρέντο λίγες φορές έχω κάνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχοντας εδω και 4 ή 5 χρόνια dolce gusto θα ελεγα οτι (για καφε) καλυτερα να επαιρνα νεσπρεσσο, βρισκω παααρα πολλες καψουλες σε πιο χαμηλη τιμη. Ντολτσε γκουστο μονο τις σταρμπαξ εχει, αν τις βρω προσφορα.. * Τον lungo παίρνω κι εγω.  Γιατί είχα αγορασει dolce gusto να μου πεις? Διοτι ειχα πεσει στη λούμπα οτι θα φτιαχνω και τσοκοτσίνο , που μετα το 6μηνο δεν εφτιαξα ποτέ!! Η μονη μου παρηγοριά ειναι οτι το καλοκαιρι παιρνω μια μπλε συσκευασια για κρυο εσπρεσσο και πινω ενα τιμιο (για επιπεδο καψουλας) φρεντο εσπρεσσο πιο οικονομικα....

* edit: εχει και το μαρκετιν μικρες φάρμες του βουνου αλλα ειναι μουφα ο καφες, αν καταφερεις και φτιαξεις επειδη "σπαει" η καψουλα τουλαχιστον σε εμενα

Επεξ/σία από panosno1com

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...