hunter.back Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Έχω την samsung ue40h6400 και επίσης έχω μια γάτα. Η πανέξυπνη γάτα αποφάσισε να πατήσει πάνω στην τηλεόραση με βρεμμένες πατούσες και άφησε σημάδια. Προσπάθησα να τα καθαρίσω με ένα στεγνό πανάκι γυαλιών αλλά μάταια. Με ποιον τρόπο ενδείκνυται η καθαριότητα του πανελ?
Le Perv Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Εγω τις καθαριζω με πανακι βρεγμενο με απεσταγμενο νερο. Λιγο. Μη γινει καμια ζημια. 1
Sheogorath Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Με οινόπνευμα θα αφήσει λεκέ, όχι! Απεσταγμένο νερό μόνο.
TheAccountant Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 χρονια τώρα και Azax και οινοπνευματα... δεν ειχα ποτε θεμα.
Sheogorath Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Έχω ακούσει για θαμπώματα, για αυτό λέω μακριά.
hunter.back Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Απεσταγμένο νερό ή απιονισμένο?
bsp Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Με σπρει καθαρισμου οθονων ή με μαντηλακια καθαρισμου οθονης τηλεορασης, ισως περισσοτερο ασφαλης επιλογη, μιας και ειναι για αυτη την δουλεια
bsp Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Εγω το εχω αγορασει απο το πλαισιο και δεν ειχα καποιο προβλημα, εδω και καιρο το χρησιμοποιω, σε διαφορα π.χ λαπτοπ, ταμπλετ, tv. Τωρα τι να πω, μην σε παρω και στο λαιμο μου..
Le Perv Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Εξαρταται απο την επιφανεια του πανελ. Αν ειναι γυαλιστερο, καθαριζει πανευκολα με οποιοδηποτε (σχεδον) προϊον. Αν ειναι ματτ...... ειναι πολυ δυσκολο γιατι τα κοινα καθαριστηκα αφηνουν μια θολουρα που φαινεται πολυ, ιδιαιτερα σε σκοτεινες σκηνες. Το πιο ευκολο κι ανεξοδο ειναι το απιονισμενο νερο.
malawi Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Η τελευταία εκδοχή του απιονισμενου νερού με ενδιαφέρει. Για πες διαδικασία , γιατί έχω μια οθόνη ΧΑΛΙΑ
Damachi Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 τι απεσταγμένο νερό - Χαρτι κουζινας και WD καθαριστικο τζαμιων του lidl βαζω και στα γυαλια μου τα κανει αορατα
orck Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Εαν δεν εισαι τελειομανης τοτε σε ενα πανακι (ΟΧΙ ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ) λιγο νερο καθαριζεις τελεια. Το ιδιο λεει ο κατασκευαστης της τηλεορασης. Το απιονισμενο την μονη διαφορα που εχει ειναι οτι δεν αφηνει αλατα πισω. Αλλα και το ελαχιστο νερο που θα βαλεις στο πανακι τι αλατα να αφησει; Θα ελεγξεις την οθονη με μικροσκοπιο μετα;
heavyrain Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Πανακι με μικροονες (1€ απο jumbo) και στεγνο καθαρισμα. Αν εχει καμια σταμπα το βρεχεις λιγο με νερο. Εγω βαζω και λιγο αζαξ σε μια χαρτοπετσετα και το ακουμπαω στο λεκε και το καθαριζω απαλα. Το οινοπνευμα εχει μεγαλο κινδυνο να θαμπωσει τη γυαλιστερη οθονη, και γενικα τα καθαριστικα που δεν προοριζονται γι αυτη τη χρηση.
orck Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Τα χαρτια (χαρτι κουζινα, χαρτοπετσετα, χαρτι υγειας) ειναι υλικο κατασκευασμενο απο το ξυλο, σαν υλικο δρα σαν πολυ λεπτο γυαλοχαρτο τριβωντας ουσιαστικα την επιφανεια. Ξερω το εχω κανει και εγω αλλα δεν πρεπει να καθαριζουμε τετοιες επιφανειες με οποιοδηποτα απο τα παραπανω υλικα. CD, γυαλια ηλιου και ορασεως, οθονες κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα