Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους... Έχω το redmi note 4x έδω και ένα μήνα αγορασμένο απο Media Markt .. Ξαφνικά σήμερα το κουμπί που κλειδώνει το κινητό δεν δουλεύει και επίσης δεν φορτίζει.. Να το κάνω επανακίνηση δεν μπορώ... Το μόνο που έχω καταφέρει είναι ότι έχει βγάλει ενημέρωση και το έχω βάλει να την κάνει.. Καμιά ιδέα ;

Δημοσ.

Θεμα πλακέτας; Το θεμα μου ειναι οτι θα μεινω χωρις τηλεφωνο για κανα μηνα...

Με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων παιζει να φτιάξει;

Δημοσ.

Αυτή θα πρέπει να είναι η τελευταία λύση και όχι η πρώτη. Για αρχή δοκίμασε να βγάλεις την μπαταρία και να την ξαναβάλεις. Μπορεί να είναι πρόβλημα λογισμικού το οποίο να διορθωθεί με μια απλή επανεκκίνηση. Αν δε διορθωθεί έτσι, μετά δοκιμάζεις να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Επίσης όλες οι συσκευές έχουν engineering mode, στην οποία μπαίνεις εισάγοντας κάποιον ειδικό αριθμό από το πληκτρολόγιο τηλεφώνου, και από εκεί μπορούν να γίνουν διάφορα τεστ για το hardware της συσκευής. Μπορείς λοιπόν να ελέγξεις από εκεί αν όντως το κουμπί δε λειτουργεί λόγω βλάβης hardware.

Εδώ πχ δείχνει πως μπορείς να μπεις σε engineering mode σε miui συσκευές:

Δημοσ.

Καλημερα φιοε δυστυχώς η μπαταρία δεν είναι αποσπομενη... Τωρα θα ψάξω για αυτο το engineer mode που λες

Δημοσ.

Μολις τελειωσε η ενημερωση τωρα και εκανε επανακινηση... Για να δουμε.. Το κουμπι μισο λεπτο το κραταγα και τιποτα

ΕΦΤΙΑΞΕ!!! Ενταξει απλα είχε κολλίσει λογικά.. με το που έγινε επανακίνηση απο την ενημέρωση συστήματος έφτιαξε μόνο του... Ευχαριστώ πολύ όλους εσάς που ασχολήθηκαν με το άρθρο :)

Δημοσ.

Φαίνεται ότι είναι σύνηθες φαινόμενο γι' αυτή τη συσκευή. Υπάρχουν αρκετές σχετικές αναφορές στο διαδίκτυο. Αν ξανασυμβεί πάντως, υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις για προγραμματισμένη επανεκκίνηση/απενεργοποίηση. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή τη λειτουργία σε περίπτωση που ξανασυμβεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...