Προς το περιεχόμενο

Samsung SM-W720 vs surface pro vs surface pro 4

slk200gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκεφτομαι να αντικαταστησω τον σταθερο υπολογιστη του σαλονιου με ενα απο τα προαναφερομενα μηχανηματα αλλα ειμαι σε δίλημμα ποιο να παρω σε σχεση με αποδοση τιμη future proof.Διαβαζοντας διαφορα άρθρα βλεπω οτι πολλοι εξυμνουν το surface και εδω ειναι που μπερδεύουμε μια που δεν εχει usb c ,η μπαταρια στα πρωτα 2 λενε οτι ειναι σχετικα εφάμιλλη στο surface 4 παντρεύεσαι και ενα power bank το οποιο αν θα το επαιρνα αντι για τα αλλα 2 θα ηταν καθαρα λογο τιμης ,η χρηση γενικα δεν ειναι βαρια ,οχι παιχνιδια αντε κανενα βιντεάκια απο το κινητο 5-10 λεπτών να μονταρω.Το HDMI το θελω γιατι το συνδέω με την τιβι που ειναι 4 κ HDR αλλα βλεπω οτι το κανουν και τα 3 αυτα με αντάπτορα στα υπόψιν οτι εχω το s7edge και το samsung tab s3 και το λεω αυτο γιατι θα με ενδιεφερε η αμεση επικοινωνια με το cloud σε ολα τα μηχανηματα ,βλεπετε το μόνο που μου ελειψε φευγοντας απο το οικοσυστημα της apple ηταν η αμεση επικοινωνία με το cloud που ειχε ,δεν ασχολιομουν καθολου με το να μεταφερω δεδομενα απο το ενα στο αλλο μηχανημα .ευπροσδεκτες ολες οι αποψεις,ειμαι ανοιχτος και σε αλλα windows tablet αλλα να εχουν οποσδηποτε s pen

Επεξ/σία από slk200gr
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...