PavlosSage Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα μάγκες. Εδώ και λίγους μήνες έχω έναν καινούριο pc άψογο αλλά τις τελευταίες μέρες μου έχει βγάλει ένα θεματάκι. Πάνω στο gaming συνήθως (CS Go παίζω μόνο) αρχίζει ψιλοζορίζεται ξαφνικά και μου πετάει μπλε οθόνη γράφει Thread stuck in device driver και κάνει επανεκκίνηση μόνο του. Λίγο που το έψαξα κάποια συγκεκριμένη λύση δε βρήκα και το πρόβλημα ακόμα υπάρχει. Οι περισσότερες από τις ''λύσεις'' έκαναν λόγο για update σε κάποια software ή hardware του pc, δε θυμάμαι και καλά. Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει κάτι; Ευχαριστώ
UsualSuspect__ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Τι κάρτα γραφικών έχεις; Κατέβασε αυτό και άνοιξε το και ρίξε ένα screenshot http://www.nirsoft.net/utils/blue_screen_view.html
UsualSuspect__ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Μάλιστα. Το κλασικό με μένα έχεις και εσύ. Δοκίμασες διαφορετικούς drivers; Αν ναι, έκανες uninstall πρώτα με DDU ; Εγώ την κάρτα μου την στέλνω πίσω αύριο επειδή είναι προβληματική, παίζει να είναι και η δικιά σου, αλλά κάνε αυτά που σου είπα πρώτα. 1
PavlosSage Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Εγκατέστησα σήμερα κάτι drivers που βρήκα και δεν είχα κάποιο θέμα. Αλλά άμα είδες και στο σκρινσοτ τις ημερομηνίες του προβλήματος δε μου το κάνει τακτά. Η πρώτη φορά ήταν στις 25/6, μετά δύο φορές στις 12/7 και μετά μία στις 29/7 και μία στις 30/7. Αν ξαναεμφανιστεί το πρόβλημα τι προτείνεις να κάνω; Το θέμα είναι ότι όπως σου είπα αγόρασα καινούριο pc και αν όντως έχω προβληματική GPU θα πρέπει να γυρίσω λογικά όλο το pc και είναι και καλοκαίρι κιόλας τώρα τι θα γίνει δε ξέρω μπορεί να μου παραλύσει τα χέρια για κάνα μήνα.
UsualSuspect__ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Και μένα καινούριο είναι το pc και μου το κάνει σπάνια εκτός από προχθές που το έκανε 2 φορές στα καπάκια όταν πήγα να μπω cs go. Σου στέλνω inbox μια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα