NikosKallithea Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, angelwithyou είπε To cbr125r πολύ πιο γρήγορο και δυνατό σε όλα του από το cbf125 Αν ψάχνει ακόμα, δυο χρόνια μετά, τι μηχανή θα πάρει χαιρετίσματα Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2019 από NikosKallithea
angelwithyou Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 On 02/06/2019 at 13:38, NikosKallithea said: Αν ψάχνει ακόμα, δυο χρόνια μετά, τι μηχανή θα πάρει χαιρετίσματα Αυτός μπορεί όχι αλλά υπάρχουν πολλοί που κοιτάνε το τοπικ. 2
NikosKallithea Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, angelwithyou είπε Αυτός μπορεί όχι αλλά υπάρχουν πολλοί που κοιτάνε το τοπικ. Ναι εγω και συ 1
angelwithyou Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 5 hours ago, NikosKallithea said: Ναι εγω και συ τι εργαλειο εχεις αν επιτρεπεται;
NikosKallithea Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 18 λεπτά πριν, angelwithyou είπε τι εργαλειο εχεις αν επιτρεπεται; Εκτός από αυτό που συζητάμε και άλλα πολλά.
nik0laus Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 11 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Εκτός από αυτό που συζητάμε και άλλα πολλά. Γερμανοπολύγωνο 19 έχεις ;
alexinhogr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Στις 30/7/2017 στις 1:23 ΠΜ, snow22 είπε cbr λιγο πιο γρηγορο,πιο εμφανισημο ενω το cbf ποιο οικονομικο και περοσσοτερο ανετο απο οσο εχω ακουσει ποιο θα επιλεγατε? βρηκα ενα cbr και ενα cbf σε καλη κατασταση με λιγα χλμ και τα δυο το cbf στα 900 το cbf στα 1200 ποιο θα επιλεγατε? Λόγο ορθής στάσης σώματος cbf, καλύτερο κ πιο αξιόλογο μοτέρ το cbr όπως και φρένα πάτημα, πάρε μια βόλτα το cbr και αν σε βολέψει η θέση του πάρε cbr. 1
Sorath Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Μου αρέσει πάντως, έτσι με τον τρόπο που παρουσιάζετε κάποιοι το CBR, νομίζει ο άλλος ότι είναι κανα πυραυλος σε σχέση με το CBF. 11 άλογα είναι το CBF και 13.6 to CBR, σιγά τα αυγά δηλαδή.... 😁 Στο 400άρι, το CBR είναι μόλις 0.9sec γρηγορότερο (20.3secs) Όπως και να έχει, για μέσα στην πόλη, με 10 άλογα και πάνω κινείσαι πολύ σβέλτα και αξιοπρεπέστατα. Συνεπώς, επειδή το CBF είναι και πιο όρθιο, είναι απείρως πιο ξεκούραστο από το σκυφτό CBR. 1
alexinhogr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Sorath είπε Μου αρέσει πάντως, έτσι με τον τρόπο που παρουσιάζετε κάποιοι το CBR, νομίζει ο άλλος ότι είναι κανα πυραυλος σε σχέση με το CBF. 11 άλογα είναι το CBF και 13.6 to CBR, σιγά τα αυγά δηλαδή.... 😁 Στο 400άρι, το CBR είναι μόλις 0.9sec γρηγορότερο (20.3secs) Όπως και να έχει, για μέσα στην πόλη, με 10 άλογα και πάνω κινείσαι πολύ σβέλτα και αξιοπρεπέστατα. Συνεπώς, επειδή το CBF είναι και πιο όρθιο, είναι απείρως πιο ξεκούραστο από το σκυφτό CBR. Ξεχνάς ότι το ένα είναι αεροψυκτο και είναι πολύ μείον σε σχέση με το άλλο. 1
Sorath Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δεν το ξεχνάω, αλλά γιατί το θεωρείς μείον και μάλιστα πολύ; Μια χαρά ψύχεται το CBF και δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα. Και μάλιστα κάτι που δεν έχεις, ούτε συντήρηση χρειάζεται, ούτε χαλάει!
alexinhogr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 25 λεπτά πριν, Sorath είπε Δεν το ξεχνάω, αλλά γιατί το θεωρείς μείον και μάλιστα πολύ; Μια χαρά ψύχεται το CBF και δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα. Και μάλιστα κάτι που δεν έχεις, ούτε συντήρηση χρειάζεται, ούτε χαλάει! Ανεβάζει θερμοκρασίες το το αεροψυκτο με αποτέλεσμα γρήγορη φθορά του κινητήρα, για Ελλάδα δεν κάνουν. 1
Sorath Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν ισχύει αυτό φίλε μου. Δεν έχει κανένα θέμα το μοτέρ με θερμοκρασίες. Ειδικά το συγκεκριμένο είναι άφθαρτο. Δες και μια συζήτηση εδώ περι αερόψυκτου με υδρόψυκτο: http://www.mybike.gr/topic/58565-κινέζικες-μοτοσυκλέτες-λύση-στην-κρίση/?page=8#comment-2160351 Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από Sorath
alexinhogr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Ακόμα κ τα inova Honda υποφέρουν από κύλινδρο πιστόνια, δεν είναι τυχαίο, δεν έχουν μεγάλο κύκλο ζωής, το καλοκαίρι υποφέρουν Ελλάδα, τα αυτοκίνητα αεροψυκτα σταμάτησαν εδώ και 70χρονια, άσε μηχανές αεροψυκτες δεν υπάρχουν, ακόμα και τα μικρά από 150cc και πάνω άρχισαν να είναι όλα υδροψυκτα. Δεν μιλάω για κινεζιες. 1
TechnoState Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Στις 4/6/2019 στις 11:46 ΠΜ, nik0laus είπε Γερμανοπολύγωνο 19 έχεις ; 19?! Το Hammer λύνεις?.... έχω με καστανιά, της facom, θα σε βολεψει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα