Προς το περιεχόμενο

cbr vs cbf 125

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, angelwithyou είπε

To cbr125r πολύ πιο γρήγορο και δυνατό σε όλα του από το cbf125

Αν ψάχνει ακόμα, δυο χρόνια μετά, τι μηχανή θα πάρει 

χαιρετίσματα

Επεξ/σία από NikosKallithea
Δημοσ.
On 02/06/2019 at 13:38, NikosKallithea said:

Αν ψάχνει ακόμα, δυο χρόνια μετά, τι μηχανή θα πάρει 

χαιρετίσματα

Αυτός μπορεί όχι αλλά υπάρχουν πολλοί που κοιτάνε το τοπικ.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 30/7/2017 στις 1:23 ΠΜ, snow22 είπε

cbr  λιγο πιο γρηγορο,πιο εμφανισημο ενω το cbf ποιο οικονομικο και περοσσοτερο ανετο απο οσο εχω ακουσει

ποιο θα επιλεγατε?

βρηκα ενα cbr και ενα cbf σε  καλη κατασταση με λιγα χλμ και τα δυο το cbf στα 900 το cbf στα 1200

ποιο θα επιλεγατε?

Λόγο ορθής στάσης σώματος cbf, καλύτερο κ πιο αξιόλογο μοτέρ το cbr όπως και φρένα πάτημα, πάρε μια βόλτα το cbr και αν σε βολέψει η θέση του πάρε cbr. 

• Like 1
Δημοσ.

Μου αρέσει πάντως, έτσι με τον τρόπο που παρουσιάζετε κάποιοι το CBR, νομίζει ο άλλος ότι είναι κανα πυραυλος σε σχέση με το CBF.

11 άλογα είναι το CBF και 13.6 to CBR, σιγά τα αυγά δηλαδή.... 😁  Στο 400άρι, το CBR είναι μόλις 0.9sec γρηγορότερο (20.3secs)

Όπως και να έχει, για μέσα στην πόλη, με 10 άλογα και πάνω κινείσαι πολύ σβέλτα και αξιοπρεπέστατα. Συνεπώς, επειδή το CBF είναι και πιο όρθιο, είναι απείρως πιο ξεκούραστο από το σκυφτό CBR.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sorath είπε

Μου αρέσει πάντως, έτσι με τον τρόπο που παρουσιάζετε κάποιοι το CBR, νομίζει ο άλλος ότι είναι κανα πυραυλος σε σχέση με το CBF.

11 άλογα είναι το CBF και 13.6 to CBR, σιγά τα αυγά δηλαδή.... 😁  Στο 400άρι, το CBR είναι μόλις 0.9sec γρηγορότερο (20.3secs)

Όπως και να έχει, για μέσα στην πόλη, με 10 άλογα και πάνω κινείσαι πολύ σβέλτα και αξιοπρεπέστατα. Συνεπώς, επειδή το CBF είναι και πιο όρθιο, είναι απείρως πιο ξεκούραστο από το σκυφτό CBR.

Ξεχνάς ότι το ένα είναι αεροψυκτο και είναι πολύ μείον σε σχέση με το άλλο. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το ξεχνάω, αλλά γιατί το θεωρείς μείον και μάλιστα πολύ;

Μια χαρά ψύχεται το CBF και δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα. Και μάλιστα κάτι που δεν έχεις, ούτε συντήρηση χρειάζεται, ούτε χαλάει!

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Sorath είπε

Δεν το ξεχνάω, αλλά γιατί το θεωρείς μείον και μάλιστα πολύ;

Μια χαρά ψύχεται το CBF και δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα. Και μάλιστα κάτι που δεν έχεις, ούτε συντήρηση χρειάζεται, ούτε χαλάει!

Ανεβάζει θερμοκρασίες το το αεροψυκτο με αποτέλεσμα γρήγορη φθορά του κινητήρα, για Ελλάδα δεν κάνουν. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ισχύει αυτό φίλε μου. Δεν έχει κανένα θέμα το μοτέρ με θερμοκρασίες. Ειδικά το συγκεκριμένο είναι  άφθαρτο.

Δες και μια συζήτηση εδώ περι αερόψυκτου με υδρόψυκτο:

http://www.mybike.gr/topic/58565-κινέζικες-μοτοσυκλέτες-λύση-στην-κρίση/?page=8#comment-2160351

Επεξ/σία από Sorath
Δημοσ.

Ακόμα κ τα inova Honda υποφέρουν από κύλινδρο πιστόνια, δεν είναι τυχαίο, δεν έχουν μεγάλο κύκλο ζωής, το καλοκαίρι υποφέρουν Ελλάδα, τα αυτοκίνητα αεροψυκτα σταμάτησαν εδώ και 70χρονια, άσε μηχανές αεροψυκτες δεν υπάρχουν, ακόμα και τα μικρά από 150cc και πάνω άρχισαν να είναι όλα υδροψυκτα. Δεν μιλάω για κινεζιες. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 4/6/2019 στις 11:46 ΠΜ, nik0laus είπε

Γερμανοπολύγωνο 19 έχεις ;  :D :D

19?! Το Hammer λύνεις?.... έχω με καστανιά, της facom, θα σε βολεψει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...