snow22 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 cbr λιγο πιο γρηγορο,πιο εμφανισημο ενω το cbf ποιο οικονομικο και περοσσοτερο ανετο απο οσο εχω ακουσει ποιο θα επιλεγατε? βρηκα ενα cbr και ενα cbf σε καλη κατασταση με λιγα χλμ και τα δυο το cbf στα 900 το cbf στα 1200 ποιο θα επιλεγατε?
παπι Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Φυσικα κανένα. 125ρη με συμπλέκτη με 3422 ταχύτητες.. ημαρτον. Παρε μια παπια εφόσον δεν εχεις το δίπλωμα και εφοαον σου αρεσει το στριτ, οταν βγαλεις δίπλωμα παρε το cbr600. 1 2 1
NikosKallithea Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Το cbr είναι πολύ καλό εργαλείο, άνετο ας λενε διάφορα και πολύ όμορφο, σαφώς και θα πάρεις μοτοσυκλέτα με 3422 ταχύτητες και ιδικά τώρα στην αρχή 1
NikosKallithea Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Cbr ειναι το 600ρη, το 125 δεν ειναι cbr.Δεν κατάλαβα, σε μενα απαντας
snow22 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) εχω διπλομα για 50αρι και αμαξι(για αμαξι δεν το εχω ακομα στα χερια μου απλα περασα τις εξετασεις) τα λεφτα ειναι οριακα για να παρω την μηχανη και διπλωμα για 125 γιατι εδωσα αρκετα και για το αμαξι αλλα γουσταρω πολυ την μηχανη.Με το 50αρι που εχω τωρα δεν την παλευω και με το αμαξι παλι αισθανομαι κλησμενος τωρα ελεγα να παρω την μηχανη και μπαμ μπαμ να παρω και το διπλομα απλα σκεφτομαι και αυτο που ειπε ο φιλος να παω απευθειας σε μεγαλυτερο γιατι τι διπλομα θα με περιορησει στα 125 και μετα αντε παλι να βγαζω διπλομα για 600αρι(για απεριοριστα θα βγαλω αμα ειναι να περιμενω) αλλα τωρα ειμαι 18 μεχρι τα 21 ειναι 3 χρονια που δεν ειναι και λιγα δεν ξερω αν καταλαβες αλλα αυτος ειναι ο λογος που θελω 125 επισης απο την αλλη σκεφτομαι πως απο Σεπτεμβρη δεν ξερω που θα βρισκομαι και αν τελικα βολευει η μηχανη(αν και δεν νομιζω να εχω θεμα ) Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2017 από kostas.mouts4
Zaknafein Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Έχει σημασία και τι διαδρομές θα κάνεις πιο συχνά... αποκλειστικά για μέσα στην πόλη, τα 125 είναι μια χαρά, αν βγαίνεις και παραέξω όμως ίσως θες κάτι μεγαλύτερο (250-400). Το 600άρι σπέρνει αλλά καίει και σαν αμάξι...
johny135 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 τωρα ελεγα να παρω την μηχανη και μπαμ μπαμ να παρω και το διπλομα απλα σκεφτομαι και αυτο που ειπε ο φιλος να παω απευθειας σε μεγαλυτερο γιατι τι διπλομα θα με περιορησει στα 125 και μετα αντε παλι να βγαζω διπλομα για 600αρι(για απεριοριστα θα βγαλω αμα ειναι να περιμενω) αλλα τωρα ειμαι 18 μεχρι τα 21 ειναι 3 χρονια που δεν ειναι και λιγα πλεον για απεριοριστο πρεπει να εισαι 24 χρονων οχι 21... εκτος αν εχεις Α2 για 2 χρονια, μπορεις να βγαλεις παλι για απεριοριστο ανεξαρτητου ηλιακιας, αρκει να εχεις κλεισει 2 χρονια στο Α2...δεν ξερω αν ισχυει το ιδιο με τα δυο χρονια και αν εχεις το Α1 για 125 κυβικα οπως λες...αν και νομιζω μονο για Α2 ισχυει αυτο με τα δυο χρονια, αλλιως πας στα 24.. 2
snow22 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Έχει σημασία και τι διαδρομές θα κάνεις πιο συχνά... αποκλειστικά για μέσα στην πόλη, τα 125 είναι μια χαρά, αν βγαίνεις και παραέξω όμως ίσως θες κάτι μεγαλύτερο (250-400). Το 600άρι σπέρνει αλλά καίει και σαν αμάξι...Το 250 είναι ότι πρέπει για εμένα αλλά με περιορίζει η ηλικία
johny135 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Το 250 είναι ότι πρέπει για εμένα αλλά με περιορίζει η ηλικία κοιτα αν εχεις σκοπο να ασχοληθεις με τις μηχανες και να παρεις μηχανη, καλο θα ηταν να ξεκινησεις με καποιο 125αρι και να μην το αφησεις τελειως για 3 χρονια.... παρε κανα cbf125 ή cbr125 οποιο σαρεσει...γνωμη μου αν μπορεις καβαλησε τα κιολας και κανε και τεστ ride για να δεις αν σε κουραζει, εγω π.χ που ειμαι και βαρυς σε κιλα και πολυ ψηλος 1.90 κοντα, οταν οδηγησα στην σχολη οδηγων το 125 με πονεσε ολο μου το σωμα και δεν με βολευε....ενω στις μεγαλες ημουν ανετος... αν σε βολευει τοτε ξεκινα για 2-3 χρονια με αυτες μεχρι να μπορεις να πας στην επομενη κατηγορια σε 2-3 χρονια και να εχεις και εμπειρια την αναλογη εμπειρια και μετα ειτε πας στην Α2 κατηγορια και περνεις κατι μεγαλυτερο π.χ κανενα 500 αρι οπως cb 500f, είτε περιμενεις λιγο ακομα να πας 24 και πας σε απεριοριστων και μετα πας σε μεγαλυτερη μηχανη που θα εχεις και καλη εμπειρια 4-5 χρονια...ετσι και αλλιως και απεριοριστων να μπορουσες να παρεις τωρα δεν θα σου προτεινα να πας με τη μια σε 600αρα...καλυτερα ανεβα σταδιακα... 1
snow22 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 κοιτα αν εχεις σκοπο να ασχοληθεις με τις μηχανες και να παρεις μηχανη, καλο θα ηταν να ξεκινησεις με καποιο 125αρι και να μην το αφησεις τελειως για 3 χρονια.... παρε κανα cbf125 ή cbr125 οποιο σαρεσει...γνωμη μου αν μπορεις καβαλησε τα κιολας και κανε και τεστ ride για να δεις αν σε κουραζει, εγω π.χ που ειμαι και βαρυς σε κιλα και πολυ ψηλος 1.90 κοντα, οταν οδηγησα στην σχολη οδηγων το 125 με πονεσε ολο μου το σωμα και δεν με βολευε....ενω στις μεγαλες ημουν ανετος... αν σε βολευει τοτε ξεκινα για 2-3 χρονια με αυτες μεχρι να μπορεις να πας στην επομενη κατηγορια σε 2-3 χρονια και να εχεις και εμπειρια την αναλογη εμπειρια και μετα ειτε πας στην Α2 κατηγορια και περνεις κατι μεγαλυτερο π.χ κανενα 500 αρι οπως cb 500f, είτε περιμενεις λιγο ακομα να πας 24 και πας σε απεριοριστων και μετα πας σε μεγαλυτερη μηχανη που θα εχεις και καλη εμπειρια 4-5 χρονια...ετσι και αλλιως και απεριοριστων να μπορουσες να παρεις τωρα δεν θα σου προτεινα να πας με τη μια σε 600αρα...καλυτερα ανεβα σταδιακα... πολυ σωστο αυτο που λες ετσι θα το κανω για τωρα τι λες cbf η cbr https://www.car.gr/10361131-honda-cbr-125r https://www.car.gr/10364928-honda-cbf-125 μεχρι κανενα 1000αρι μπορω να δωσω για το f
johny135 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 πολυ σωστο αυτο που λες ετσι θα το κανω για τωρα τι λες cbf η cbr https://www.car.gr/10361131-honda-cbr-125r https://www.car.gr/10364928-honda-cbf-125 μεχρι κανενα 1000αρι μπορω να δωσω για το f στο τι θα διαλεξεις, ειναι κατι που πρεπει να σου αρεσει εσενα που θα το βλεπεις καθε μερα για 3 χρονια...οποιο απο τα δυο σαρεσει το επιλεγεις... θα σου ελεγα παντως αν μπορεις να ανεβεις και να κανεις και καμια βολτουλα και στα δυο πριν κανεις αγορα για να δεις και τι σε βολευει...μπορει με τη μια να νιωθεις πιο βολικα....δηλαδη ανεβα πανω τους, κανε και μια βολτα αν στα δινουν σαν τεστ ride και μετα αναλογα οποιο σου αρεσει πιο πολυ, επιλεγεις...
madnifestah Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 πολυ σωστο αυτο που λες ετσι θα το κανω για τωρα τι λες cbf η cbr https://www.car.gr/10361131-honda-cbr-125r https://www.car.gr/10364928-honda-cbf-125 μεχρι κανενα 1000αρι μπορω να δωσω για το f και τα 2 είναι πολύ καλά μηχανάκια.. προσωπικά θα διάλεγα το CBFμίας και είναι σε style touring δηλαδή με ποιο όρθια στάση σώματος.που σημαίνει ποιο ξεκούραστο για την πλάτη και τα χέρια. μέσα στην πόλη ιδικά,αλλά και έξω, το σκυφτό style του CBR θα κουράζει πολύ και χωρίς λόγο στην ουσία αφού τα χιλιόμετρα που πάει είναι λίγα.. 1
visualizer Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 cbf χωρις δευτερη σκεψη , πολυ πιο ανετο .Το cbr ειναι αβολο μιας και εχεις σκυφτη θεση .. πηγαινεις ξερω γω με 80 και εισαι σκυφτος λες και πας με 200 χαχα .Φυσικα και τα 2 ειναι ψωφιμια .. μην περιμενεις και πολλα.
angelwithyou Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 To cbr125r πολύ πιο γρήγορο και δυνατό σε όλα του από το cbf125
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα