DigitalElf Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Εργάζομαι σε Δημόσια Υπηρεσία και αντιμετωπίζω πιθανό θέμα κατασκοπίας του υπολογιστή μου. Το καταλαβαίνω ότι με παρακολουθούν όταν προσπαθώ να αυξήσω την ένταση των ηχείων του υπολογιστή μου. Ενώ συνήθως μπορώ να το κάνω, όταν με παρακολουθούν αυτό δεν μου επιτρέπεται. Υποψιάζομαι κάποιο συγκεκριμένο άτομο και θέλω να το ξεσκεπάσω αλλά δεν ξέρω πώς και ζητάω τη βοήθειά σας. Πώς μπορώ να δω αν με παρακολουθούν και πότε; Και επιπλέον πώς μπορώ να βρώ ποιός το κάνει; Μπορώ να προσκομίσω ότι πληροφορίες χρειαστεί και επίσης έχω την υπομονή να το κάνω σωστά και με το νόμο. Ακόμα και εισαγγελική παραγγελία μπορώ να πάρω και μπορώ να φέρω και άλλο άτομο στο γραφείο μου χωρίς να γίνει αντιληπτό προκειμένου να με βοηθήσει. Ευχαριστώ. For real? Σαν δεν ντρεπόμαστε! 1
ΙΛΛΙΣΟΣ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Μη γράφετε όλοι μαζί. Θα σας απαντήσω μια φορά και θα σταματήσω τη συζήτηση γιατί δεν έχει νόημα. Βλέπω ότι έχετε τεχνικές γνώσεις αλλά ως εκεί. Την οργάνωση μιας εταιρίας στη βάση των νόμων, των εγκυκλίων και των διαδικασιών δεν την κατέχετε. 29gk θέτεις πάρα πολλά θέματα εδώ. Πώς να απαντήσω σε όλα αυτά; Ξεκινώ. Ο περιορισμός της χρήσης του κάθε δημόσιου υπολογιστή δεν ισχύει μόνο για το χρήστη. Ισχύει για όλους. Και για τον admin. Δεν μπορεί ο καθένας να κάνει ότι θέλει επειδή έχει τη δυνατότητα. Ούτε καν να σε παρακολουθεί. Μία έξυπνη ερώτηση που μπορούσατε να κάνετε (αλλά δεν κάνατε) είναι αν το άτομο που με παρακολουθεί έχει την εξουσιοδότηση για κάτι τέτοιο. Ή αν το κάνει μόνο σε μένα. Μοιάζει να παρασύρεστε επειδή είμαι Δημόσιος Υπάλληλος και χάνετε την ουσία του θέματος. Που είναι "ποιός το κάνει, γιατί το κάνει και με ποιά εξουσιοδότηση;" Δεν ανήκει στο άτομο που κατασκοπεύει ο εξοπλισμός του δημοσίου. Άρα γιατί εκείνος δεν τον χρησιμοποιεί όπως ορίζεται να κάνει; Αυτές τις ερωτήσεις τις έχετε για μένα αλλά βλέπετε ισχύουν και από την άλλη μεριά. Διαμαρτύρεστε σε διάφορα σημεία του φόρουμ ότι τα Windows 10 έχουν τη δυνατότητα να στέλνουν δεδομένα στη Microsoft. Τότε γιατί διαμαρτύρεστε; Δεν είναι η Microsoft ο ΜΕΓΑΛΟΣ admin; Άρα το θέμα δεν είναι ποιός έχει τη δυνατότητα να το κάνει αλλά ποιός έχει τη νομική εξουσιοδότηση για κάτι τέτοιο. Τα θέματα εργασίας καθορίζονται από την εργασία. Ο κάθε εργοδότης έχει δική του πολιτική. Στη δική μας υπηρεσία επιτράπηκε η επικοινωνία με email επειδή δεν είναι ακόμα έτοιμη να έχει δικό της email. Στο email αυτό επικοινωνούμε και με πολίτες. Κάποιοι μας ευγνωμονούν που επικοινωνούμε μαζί τους και δεν είναι από προσωπικό συμφέρον. Και ναι, μας παρέχουν υπολογιστές, καλώδια, λογισμικό αλλά δεν είμαι και υποχρεωμένος να χρησιμοποιώ το δικό μου email για να επικοινωνώ μαζί σας. Αλλά ο νόμος είναι κάτι άλλο και κανείς δεν είναι πάνω από το νόμο. Αυτό πρέπει να το καταλάβετε γιατί εγώ δε θα συνεχίσω τη συζήτηση πέρα από αυτό. Ο προϊστάμενος, ο admin, εγώ, κανείς δεν είναι πάνω από το νόμο. Ο μεγαλύτερος πόρος του εργοδότη (εγώ) υπεραπασχολούμαι χωρίς να πληρώνομαι - έτσι λοιπόν slk200gr κάπου αλλού δίνεις τα λεφτά που μου χρωστάς. Θα μπορούσα να μιλάω ώρες γι αυτά που γράφετε. Π.χ. αυτό που γράφεις 29γκ είναι εντελώς λάθος Αυτο που δεν γνωριζεις και που ολοσωστα σου επισημαναν και παραπανω καποιοι φιλοι, ειναι πως οταν δουλευεις σε δημοσιο pc, και τετοιο ειναι και θεωρητικα αλλα και πρακτικα το pc στην Δημοσια υπηρεσια, ολα τα προσωπικα δεδομενα σου, ανα πασα ωρα και στιγμη ειναι διαθεσιμα σε καποιον διαχειριστη, συντηρητη ή και χρηστη του pc σου. Τα προσωπικά δεδομένα είναι διαθέσιμα μόνο με τη δική μου συναίνεση, την οποία μάλιστα πρέπει να έχει αυτός που τα ψάχνει κάθε φορά που τα ψάχνει. Χρειάζεστε περισσότερο διάβασμα. Τέλος πάντων, κουράστηκα και κλείνω τον κύκλο εδώ. Καληνύχτα σε όλους. Ευχαριστώ. Και συγγνώμη αλλά δεν έχω facebook. Και το κινητό μου είναι μπακατέλα. For real.
thunderstorm Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Όσο για σένα slk200gr δεν πάς να δουλέψεις πρώτα πριν με πληρώσεις να κάθομαι; 10 ώρες την ημέρα κάθομαι στη δουλειά για να μπορείς εσύ να μιλάς. Και δεν έχω καν αυτοκίνητο και ζω στο ενοίκιο. Άρα με πληρώνεις λίγα και μου χρωστάς πολλά. Ναι σήμερα μπήκα στην παρέα. Και λοιπόν; !!!!!!!! Τι λες ρε φιλε! Γιατι εμείς οι απ'έξω μολις ανοίξαμε τα μαγαζιά μας βρήκαμε σπίτι κ αμάξι; Ή μήπως χρεώθηκες σε καμία τράπεζα για να αγοράσεις το pc που εχεις λιώσει με θέματα προσωπικά σου, αντί να δουλεύεις; Οχι μονο ειμαι σίγουρος οτι είσαι δημόσιος υπάλληλος, αλλα είμαι σίγουρος οτι μπήκες και με βύσμα! 2
slk200gr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Μη γράφετε όλοι μαζί. Θα σας απαντήσω μια φορά και θα σταματήσω τη συζήτηση γιατί δεν έχει νόημα. Βλέπω ότι έχετε τεχνικές γνώσεις αλλά ως εκεί. Την οργάνωση μιας εταιρίας στη βάση των νόμων, των εγκυκλίων και των διαδικασιών δεν την κατέχετε. 29gk θέτεις πάρα πολλά θέματα εδώ. Πώς να απαντήσω σε όλα αυτά; Ξεκινώ. Ο περιορισμός της χρήσης του κάθε δημόσιου υπολογιστή δεν ισχύει μόνο για το χρήστη. Ισχύει για όλους. Και για τον admin. Δεν μπορεί ο καθένας να κάνει ότι θέλει επειδή έχει τη δυνατότητα. Ούτε καν να σε παρακολουθεί. Μία έξυπνη ερώτηση που μπορούσατε να κάνετε (αλλά δεν κάνατε) είναι αν το άτομο που με παρακολουθεί έχει την εξουσιοδότηση για κάτι τέτοιο. Ή αν το κάνει μόνο σε μένα. Μοιάζει να παρασύρεστε επειδή είμαι Δημόσιος Υπάλληλος και χάνετε την ουσία του θέματος. Που είναι "ποιός το κάνει, γιατί το κάνει και με ποιά εξουσιοδότηση;" Δεν ανήκει στο άτομο που κατασκοπεύει ο εξοπλισμός του δημοσίου. Άρα γιατί εκείνος δεν τον χρησιμοποιεί όπως ορίζεται να κάνει; Αυτές τις ερωτήσεις τις έχετε για μένα αλλά βλέπετε ισχύουν και από την άλλη μεριά. Διαμαρτύρεστε σε διάφορα σημεία του φόρουμ ότι τα Windows 10 έχουν τη δυνατότητα να στέλνουν δεδομένα στη Microsoft. Τότε γιατί διαμαρτύρεστε; Δεν είναι η Microsoft ο ΜΕΓΑΛΟΣ admin; Άρα το θέμα δεν είναι ποιός έχει τη δυνατότητα να το κάνει αλλά ποιός έχει τη νομική εξουσιοδότηση για κάτι τέτοιο. Τα θέματα εργασίας καθορίζονται από την εργασία. Ο κάθε εργοδότης έχει δική του πολιτική. Στη δική μας υπηρεσία επιτράπηκε η επικοινωνία με email επειδή δεν είναι ακόμα έτοιμη να έχει δικό της email. Στο email αυτό επικοινωνούμε και με πολίτες. Κάποιοι μας ευγνωμονούν που επικοινωνούμε μαζί τους και δεν είναι από προσωπικό συμφέρον. Και ναι, μας παρέχουν υπολογιστές, καλώδια, λογισμικό αλλά δεν είμαι και υποχρεωμένος να χρησιμοποιώ το δικό μου email για να επικοινωνώ μαζί σας. Αλλά ο νόμος είναι κάτι άλλο και κανείς δεν είναι πάνω από το νόμο. Αυτό πρέπει να το καταλάβετε γιατί εγώ δε θα συνεχίσω τη συζήτηση πέρα από αυτό. Ο προϊστάμενος, ο admin, εγώ, κανείς δεν είναι πάνω από το νόμο. Ο μεγαλύτερος πόρος του εργοδότη (εγώ) υπεραπασχολούμαι χωρίς να πληρώνομαι - έτσι λοιπόν slk200gr κάπου αλλού δίνεις τα λεφτά που μου χρωστάς. Θα μπορούσα να μιλάω ώρες γι αυτά που γράφετε. Π.χ. αυτό που γράφεις 29γκ είναι εντελώς λάθος Αυτο που δεν γνωριζεις και που ολοσωστα σου επισημαναν και παραπανω καποιοι φιλοι, ειναι πως οταν δουλευεις σε δημοσιο pc, και τετοιο ειναι και θεωρητικα αλλα και πρακτικα το pc στην Δημοσια υπηρεσια, ολα τα προσωπικα δεδομενα σου, ανα πασα ωρα και στιγμη ειναι διαθεσιμα σε καποιον διαχειριστη, συντηρητη ή και χρηστη του pc σου. Τα προσωπικά δεδομένα είναι διαθέσιμα μόνο με τη δική μου συναίνεση, την οποία μάλιστα πρέπει να έχει αυτός που τα ψάχνει κάθε φορά που τα ψάχνει. Χρειάζεστε περισσότερο διάβασμα. Τέλος πάντων, κουράστηκα και κλείνω τον κύκλο εδώ. Καληνύχτα σε όλους. Ευχαριστώ. Και συγγνώμη αλλά δεν έχω facebook. Και το κινητό μου είναι μπακατέλα. For real. Δεν σε χρωσταω διφραφκο ,ειναι δευτερη φορα που το λες,χρωστατε εσεις το 1,200,000 δ.υ που ταλαιπωρείται και δεν εξυπηρετείτα 10,0000,0000 πολιτες οχι γιατι δεν μπορειτε αλλα γιατι ασχολείστε με σταυρόλεξα, μαιλ,fb, κτλ
ΙΛΛΙΣΟΣ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 !!!!!!!! Τι λες ρε φιλε! Γιατι εμείς οι απ'έξω μολις ανοίξαμε τα μαγαζιά μας βρήκαμε σπίτι κ αμάξι; Ή μήπως χρεώθηκες σε καμία τράπεζα για να αγοράσεις το pc που εχεις λιώσει με θέματα προσωπικά σου, αντί να δουλεύεις; Οχι μονο ειμαι σίγουρος οτι είσαι δημόσιος υπάλληλος, αλλα είμαι σίγουρος οτι μπήκες και με βύσμα! Μπήκα πρώτος φίλε, με δύο μεταπτυχιακά και εργασιακή αναγνώριση στη Γερμανία. Πήγαινε πρώτα και κάντα κι εσύ και μετά μίλα. 12 χρόνια είμαι στο Δημόσιο, δεν είμαι και χθεσινός. Βγήκα να κάνω μια ερώτηση και βγήκε ο κάθε τυχάρπαστος να πει τα εσώψυχά του. Δεν σε χρωσταω διφραφκο ,ειναι δευτερη φορα που το λες,χρωστατε εσεις το 1,200,000 δ.υ που ταλαιπωρείται και δεν εξυπηρετείτα 10,0000,0000 πολιτες οχι γιατι δεν μπορειτε αλλα γιατι ασχολείστε με σταυρόλεξα, μαιλ,fb, κτλ Από αυτά που λες φαίνεται ότι δεν ξέρεις τί σου γίνεται. Οι Δημόσιοι Υπάλληλοι δεν είναι ούτε οι μισοί απ αυτούς που λες. Σου είπα πήγαινε να δουλέψεις πρώτα και μου τα δίνεις όποτε έχεις.
29gk Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Μη γράφετε όλοι μαζί. Θα σας απαντήσω μια φορά και θα σταματήσω τη συζήτηση γιατί δεν έχει νόημα. Βλέπω ότι έχετε τεχνικές γνώσεις αλλά ως εκεί. Την οργάνωση μιας εταιρίας στη βάση των νόμων, των εγκυκλίων και των διαδικασιών δεν την κατέχετε. 29gk θέτεις πάρα πολλά θέματα εδώ. Πώς να απαντήσω σε όλα αυτά; Ξεκινώ. Ο περιορισμός της χρήσης του κάθε δημόσιου υπολογιστή δεν ισχύει μόνο για το χρήστη. Ισχύει για όλους. Και για τον admin. Δεν μπορεί ο καθένας να κάνει ότι θέλει επειδή έχει τη δυνατότητα. Ούτε καν να σε παρακολουθεί. Μία έξυπνη ερώτηση που μπορούσατε να κάνετε (αλλά δεν κάνατε) είναι αν το άτομο που με παρακολουθεί έχει την εξουσιοδότηση για κάτι τέτοιο. Ή αν το κάνει μόνο σε μένα. Μοιάζει να παρασύρεστε επειδή είμαι Δημόσιος Υπάλληλος και χάνετε την ουσία του θέματος. Που είναι "ποιός το κάνει, γιατί το κάνει και με ποιά εξουσιοδότηση;" Δεν ανήκει στο άτομο που κατασκοπεύει ο εξοπλισμός του δημοσίου. Άρα γιατί εκείνος δεν τον χρησιμοποιεί όπως ορίζεται να κάνει; Αυτές τις ερωτήσεις τις έχετε για μένα αλλά βλέπετε ισχύουν και από την άλλη μεριά. Διαμαρτύρεστε σε διάφορα σημεία του φόρουμ ότι τα Windows 10 έχουν τη δυνατότητα να στέλνουν δεδομένα στη Microsoft. Τότε γιατί διαμαρτύρεστε; Δεν είναι η Microsoft ο ΜΕΓΑΛΟΣ admin; Άρα το θέμα δεν είναι ποιός έχει τη δυνατότητα να το κάνει αλλά ποιός έχει τη νομική εξουσιοδότηση για κάτι τέτοιο. Τα θέματα εργασίας καθορίζονται από την εργασία. Ο κάθε εργοδότης έχει δική του πολιτική. Στη δική μας υπηρεσία επιτράπηκε η επικοινωνία με email επειδή δεν είναι ακόμα έτοιμη να έχει δικό της email. Στο email αυτό επικοινωνούμε και με πολίτες. Κάποιοι μας ευγνωμονούν που επικοινωνούμε μαζί τους και δεν είναι από προσωπικό συμφέρον. Και ναι, μας παρέχουν υπολογιστές, καλώδια, λογισμικό αλλά δεν είμαι και υποχρεωμένος να χρησιμοποιώ το δικό μου email για να επικοινωνώ μαζί σας. Αλλά ο νόμος είναι κάτι άλλο και κανείς δεν είναι πάνω από το νόμο. Αυτό πρέπει να το καταλάβετε γιατί εγώ δε θα συνεχίσω τη συζήτηση πέρα από αυτό. Ο προϊστάμενος, ο admin, εγώ, κανείς δεν είναι πάνω από το νόμο. Ο μεγαλύτερος πόρος του εργοδότη (εγώ) υπεραπασχολούμαι χωρίς να πληρώνομαι - έτσι λοιπόν slk200gr κάπου αλλού δίνεις τα λεφτά που μου χρωστάς. Θα μπορούσα να μιλάω ώρες γι αυτά που γράφετε. Π.χ. αυτό που γράφεις 29γκ είναι εντελώς λάθος Αυτο που δεν γνωριζεις και που ολοσωστα σου επισημαναν και παραπανω καποιοι φιλοι, ειναι πως οταν δουλευεις σε δημοσιο pc, και τετοιο ειναι και θεωρητικα αλλα και πρακτικα το pc στην Δημοσια υπηρεσια, ολα τα προσωπικα δεδομενα σου, ανα πασα ωρα και στιγμη ειναι διαθεσιμα σε καποιον διαχειριστη, συντηρητη ή και χρηστη του pc σου. Τα προσωπικά δεδομένα είναι διαθέσιμα μόνο με τη δική μου συναίνεση, την οποία μάλιστα πρέπει να έχει αυτός που τα ψάχνει κάθε φορά που τα ψάχνει. Χρειάζεστε περισσότερο διάβασμα. Τέλος πάντων, κουράστηκα και κλείνω τον κύκλο εδώ. Καληνύχτα σε όλους. Ευχαριστώ. Και συγγνώμη αλλά δεν έχω facebook. Και το κινητό μου είναι μπακατέλα. For real. Θεωριες, φιλοσοφιες, στρεβλη εικονα της πραγματικοτητας και τελικα φληναφηματα. Οχι, δεν ειναι καποιου ειδους προσωπικης επιθεσης ουτε και ορεξη για χαρακτηρισμους και τσακωμους βραδιατικα, αλλα επειδη προσωπικα εγω ιδια εμπειρια απο κακη, ασχημη, επικινδυνη και τελικα ακρως επιζημια χρηση δημοσιου υπολογιστη κτηματος δημοσιας υπηρεσιας και μαλιστα εν ωρα εργασιας, θα επαναλαβω ενα δυο πραγματικοτητες; τις οποιες εαν θες τις λαμβανεις υποψιν σου. - Δεν υπαρχουν προσωπικα δεδομενα στον χωρο δουλειας, τις ωρες δουλειας και μαλιστα δια μεσου του εξοπλισμου της δουλειας. Για την ακριβεια και ακομα περισσοτερο για τον Δημοσιο τομεα και εννοω τον Κρατικο, αυτα απαγορευονται - Εαν υπαρχει προσωπικο προβλημα με καποιον εντος του χωρου εργασιας, αρμοδιος για παραπονα και επιλυση ειναι παντοτε ο προισταμενος. Ποσο μαλλον οταν το μαγαζι δεν ειναι δικο σου ή και ακομα περισσοτερο οταν εισαι δημοσιος ή κρατικος υπαλληλος. Τελευταιο και αν θες του δινεις την μεγαλυτερη σημασια. - Η εμπλοκη του εισαγγελεα για ζητημα τετοιο οπως και το περιγραφεις και με τη λογικη που εκφραζεις, θα εχει ως αμεσο αποτελεσμα την αυτοματη εμπλοκη και της υπηρεσιας, οργανισμου, τμηματος, οτιδηποτε στο οποιο και απασχολεισαι, η μπαλα θα παρει και τους προισταμενους τους οποιους και δεν θες να συμμετεχουν τωρα, ενω οι επιπτωσεις για εσενα θα ειναι οπωσδηποτε αμεσες και πιστευω και πολυ κακες. Για τους υπολοιπους αυτο θα παιχτει. 1
slk200gr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Μπήκα πρώτος φίλε, με δύο μεταπτυχιακά και εργασιακή αναγνώριση στη Γερμανία. Πήγαινε πρώτα και κάντα κι εσύ και μετά μίλα. 12 χρόνια είμαι στο Δημόσιο, δεν είμαι και χθεσινός. Βγήκα να κάνω μια ερώτηση και βγήκε ο κάθε τυχάρπαστος να πει τα εσώψυχά του. Οχι μια απλη ερωτηση αλλα μια ερωτηση πως να λουφαρεις εις βαρος του κοσμάκη, με τοσα πτυχια για να μπεις στο δημοσιο πρεπει να εισαι φωστηρας 1
thunderstorm Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δεν μου είπες τα προπτυχιακά σου, αν θέλεις δλδ να τις βγάλουμε εξω να τις μετρήσουμε...
NikosKallithea Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Ασε που προσωπικές εργασίες σε υπολογιστές της επιχείρισης που εργάζεσαι σημαίνει απόλυση Βέβαια υπάρχει και η αλλη οψη στην ελλαδα που ειναι και η πιο συνηθισμένη, ο εφοριακός που ελυνε σταυρόλεξο εν ωρα υπηρεσία και καποιος τον πηρε φωτογραφία ...τι έγινε ;;;; ....πήρε προαγωγή χαχαααααα μεγαλείο http://www.neakriti.gr/?page=newsdetail&DocID=1420813
slk200gr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Μπήκα πρώτος φίλε, με δύο μεταπτυχιακά και εργασιακή αναγνώριση στη Γερμανία. Πήγαινε πρώτα και κάντα κι εσύ και μετά μίλα. 12 χρόνια είμαι στο Δημόσιο, δεν είμαι και χθεσινός. Βγήκα να κάνω μια ερώτηση και βγήκε ο κάθε τυχάρπαστος να πει τα εσώψυχά του. Από αυτά που λες φαίνεται ότι δεν ξέρεις τί σου γίνεται. Οι Δημόσιοι Υπάλληλοι δεν είναι ούτε οι μισοί απ αυτούς που λες. Σου είπα πήγαινε να δουλέψεις πρώτα και μου τα δίνεις όποτε έχεις. Ουτε οι μισοι ? ,την τυφλα σου ,προς το παρων παρε τα 3 μου μεχρι να σταματησω να δουλεύω 1
ΙΛΛΙΣΟΣ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Θεωριες, φιλοσοφιες, στρεβλη εικονα της πραγματικοτητας και τελικα φληναφηματα. Οχι, δεν ειναι καποιου ειδους προσωπικης επιθεσης ουτε και ορεξη για χαρακτηρισμους και τσακωμους βραδιατικα, αλλα επειδη προσωπικα εγω ιδια εμπειρια απο κακη, ασχημη, επικινδυνη και τελικα ακρως επιζημια χρηση δημοσιου υπολογιστη κτηματος δημοσιας υπηρεσιας και μαλιστα εν ωρα εργασιας, θα επαναλαβω ενα δυο πραγματικοτητες; τις οποιες εαν θες τις λαμβανεις υποψιν σου. - Δεν υπαρχουν προσωπικα δεδομενα στον χωρο δουλειας, τις ωρες δουλειας και μαλιστα δια μεσου του εξοπλισμου της δουλειας. Για την ακριβεια και ακομα περισσοτερο για τον Δημοσιο τομεα και εννοω τον Κρατικο, αυτα απαγορευονται - Εαν υπαρχει προσωπικο προβλημα με καποιον εντος του χωρου εργασιας, αρμοδιος για παραπονα και επιλυση ειναι παντοτε ο προισταμενος. Ποσο μαλλον οταν το μαγαζι δεν ειναι δικο σου ή και ακομα περισσοτερο οταν εισαι δημοσιος ή κρατικος υπαλληλος. Τελευταιο και αν θες του δινεις την μεγαλυτερη σημασια. - Η εμπλοκη του εισαγγελεα για ζητημα τετοιο οπως και το περιγραφεις και με τη λογικη που εκφραζεις, θα εχει ως αμεσο αποτελεσμα την αυτοματη εμπλοκη και της υπηρεσιας, οργανισμου, τμηματος, οτιδηποτε στο οποιο και απασχολεισαι, η μπαλα θα παρει και τους προισταμενους τους οποιους και δεν θες να συμμετεχουν τωρα, ενω οι επιπτωσεις για εσενα θα ειναι οπωσδηποτε αμεσες και πιστευω και πολυ κακες. Για τους υπολοιπους αυτο θα παιχτει. Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Στο παρελθόν θέλαμε να στείλουμε συνάδελφο για εκπαίδευση και χρησιμοποιήσαμε το ΑΦΜ που είχαμε στο σύστημα και αναγνωρίζει εύκολα το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης για να βρεί για ποιό συνάδελφο μιλάμε. Η συνάδελφος όταν το έμαθε παραλίγο να μας μηνύσει που χρησιμοποιήσαμε το ΑΦΜ της (που είχαμε στο σύστημα). Δεν ξέρω γιατί δεν ήθελε τη χρήση του αλλά και η νομική υπηρεσία μας απάντησε ότι η χρήση στοιχείων των συναδέλφων γίνεται μόνο κατόπιν συνεννόησης με το υποκείμενο. Δεν καταλαβαίνεις και δε φαντάζεσαι πόσο ευαίσθητα είναι τα προσωπικά δεδομένα. Επίσης ο προϊστάμενος δε λύνει όλα τα προβλήματα. Το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα καταλάβει το θέμα. Επίσης δεν έχει αρμοδιότητα σε υπαλλήλους άλλων τμημάτων για να δώσει εντολές. Κι εδώ επίσης έχεις λάθος. Δεν είναι ο προϊστάμενος που καθορίζει τί θα γίνει και πώς αλλά ο νόμος. Υπάρχει και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που μπορεί να ελέγξει τέτοια ζητήματα. Η εμπλοκή εισαγγελέα είναι η έκφραση του νόμου. Δε θεωρώ ότι έχω κάτι να φοβηθώ. Η ακρόαση με τον εισαγγελέα θα δείξει τί πρέπει να γίνει και αυτό θα πρέπει να γίνει. Ας εμπλακεί όλη η υπηρεσία. Αν αυτό πρέπει να γίνει ας γίνει. Δεν μου είπες τα προπτυχιακά σου, αν θέλεις δλδ να τις βγάλουμε εξω να τις μετρήσουμε... Μετράμε ότι θες, αρκεί να είναι μετρήσιμο. Ουτε οι μισοι ? ,την τυφλα σου ,προς το παρων παρε τα 3 μου μεχρι να σταματησω να δουλεύω Κράτα τα τρία σου γιατί θα τα χρειαστείς όταν βρείς δουλειά. Και ναι, είμαι φωστήρας αλλά τί να κάνω στα μαύρα μεσάνυχτα που έχεις; Είπα μαύρα μεσάνυχτα και κατάλαβα ότι παίζεις στην έδρα σου. Καληνύχτα και πάλι. Ευχαριστώ. Ασε που προσωπικές εργασίες σε υπολογιστές της επιχείρισης που εργάζεσαι σημαίνει απόλυση Βέβαια υπάρχει και η αλλη οψη στην ελλαδα που ειναι και η πιο συνηθισμένη, ο εφοριακός που ελυνε σταυρόλεξο εν ωρα υπηρεσία και καποιος τον πηρε φωτογραφία ...τι έγινε ;;;; ....πήρε προαγωγή χαχαααααα μεγαλείο http://www.neakriti.gr/?page=newsdetail&DocID=1420813 Ξέχασα να απαντήσω σε σένα. Επειδή έχω δουλέψει και στον ιδιωτικό τομέα. Ξέρεις τί έγινε η πόρνη που τους έπαιρνε όλους; Διευθύντρια. Άντε καληνύχτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Παιδιά, ας μην το κάνουμε προσωπικό το θέμα. Δεν μας ενδιαφέρει που είναι δημόσιος υπάλληλος. Αντί να αφήσουμε τους εισαγγελείς να κυνηγάνε πρεζέμπορους ή συμμορίες θα τους βάλουμε να επιλύσουν ποιος χαμηλώνει τον ήχο στα ηχεία. Fuck logic.
slk200gr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Στο παρελθόν θέλαμε να στείλουμε συνάδελφο για εκπαίδευση και χρησιμοποιήσαμε το ΑΦΜ που είχαμε στο σύστημα και αναγνωρίζει εύκολα το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης για να βρεί για ποιό συνάδελφο μιλάμε. Η συνάδελφος όταν το έμαθε παραλίγο να μας μηνύσει που χρησιμοποιήσαμε το ΑΦΜ της (που είχαμε στο σύστημα). Δεν ξέρω γιατί δεν ήθελε τη χρήση του αλλά και η νομική υπηρεσία μας απάντησε ότι η χρήση στοιχείων των συναδέλφων γίνεται μόνο κατόπιν συνεννόησης με το υποκείμενο. Δεν καταλαβαίνεις και δε φαντάζεσαι πόσο ευαίσθητα είναι τα προσωπικά δεδομένα. Επίσης ο προϊστάμενος δε λύνει όλα τα προβλήματα. Το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα καταλάβει το θέμα. Επίσης δεν έχει αρμοδιότητα σε υπαλλήλους άλλων τμημάτων για να δώσει εντολές. Κι εδώ επίσης έχεις λάθος. Δεν είναι ο προϊστάμενος που καθορίζει τί θα γίνει και πώς αλλά ο νόμος. Υπάρχει και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που μπορεί να ελέγξει τέτοια ζητήματα. Η εμπλοκή εισαγγελέα είναι η έκφραση του νόμου. Δε θεωρώ ότι έχω κάτι να φοβηθώ. Η ακρόαση με τον εισαγγελέα θα δείξει τί πρέπει να γίνει και αυτό θα πρέπει να γίνει. Ας εμπλακεί όλη η υπηρεσία. Αν αυτό πρέπει να γίνει ας γίνει. Μετράμε ότι θες, αρκεί να είναι μετρήσιμο. Κράτα τα τρία σου γιατί θα τα χρειαστείς όταν βρείς δουλειά. Και ναι, είμαι φωστήρας αλλά τί να κάνω στα μαύρα μεσάνυχτα που έχεις; Είπα μαύρα μεσάνυχτα και κατάλαβα ότι παίζεις στην έδρα σου. Καληνύχτα και πάλι. Ευχαριστώ. Ξέχασα να απαντήσω σε σένα. Επειδή έχω δουλέψει και στον ιδιωτικό τομέα. Ξέρεις τί έγινε η πόρνη που τους έπαιρνε όλους; Διευθύντρια. Άντε καληνύχτα. Μπορουμε να συνεχίσουμε την δευτερα που θα πας σην δουλειά
29gk Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Στο παρελθόν θέλαμε να στείλουμε συνάδελφο για εκπαίδευση και χρησιμοποιήσαμε το ΑΦΜ που είχαμε στο σύστημα και αναγνωρίζει εύκολα το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης για να βρεί για ποιό συνάδελφο μιλάμε. Η συνάδελφος όταν το έμαθε παραλίγο να μας μηνύσει που χρησιμοποιήσαμε το ΑΦΜ της (που είχαμε στο σύστημα). Δεν ξέρω γιατί δεν ήθελε τη χρήση του αλλά και η νομική υπηρεσία μας απάντησε ότι η χρήση στοιχείων των συναδέλφων γίνεται μόνο κατόπιν συνεννόησης με το υποκείμενο. Δεν καταλαβαίνεις και δε φαντάζεσαι πόσο ευαίσθητα είναι τα προσωπικά δεδομένα. Επίσης ο προϊστάμενος δε λύνει όλα τα προβλήματα. Το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα καταλάβει το θέμα. Επίσης δεν έχει αρμοδιότητα σε υπαλλήλους άλλων τμημάτων για να δώσει εντολές. Κι εδώ επίσης έχεις λάθος. Δεν είναι ο προϊστάμενος που καθορίζει τί θα γίνει και πώς αλλά ο νόμος. Υπάρχει και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που μπορεί να ελέγξει τέτοια ζητήματα. Η εμπλοκή εισαγγελέα είναι η έκφραση του νόμου. Δε θεωρώ ότι έχω κάτι να φοβηθώ. Η ακρόαση με τον εισαγγελέα θα δείξει τί πρέπει να γίνει και αυτό θα πρέπει να γίνει. Ας εμπλακεί όλη η υπηρεσία. Αν αυτό πρέπει να γίνει ας γίνει. Μετράμε ότι θες, αρκεί να είναι μετρήσιμο. Η νομικη σας υπηρεσια πολυ καλα σας απαντησε, αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι το ΑΦΜ ή ο ΑΜΚΑ αποτελουν στοιχεια προσωπικων δεδομενων ειδικα οταν προκειται για χρηση ενδουπηρεσιακη και παντοτε εντος του Κρατους. Εχει βεβαια σημασια για ποιο λογο χρησιμοποιειται ο ΑΦΜ για παραδειγμα. Εαν δηλαδη εσυ παρεις τα στοιχεια του μαγαζιου μου και μαζι και τον ΑΦΜ και πας και ζητησεις μπλοκ επιταγων, αυτο φυσικα και ειναι παρανομο. Ο προισταμενος ειναι ο μονος που μπορει και ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να λυνει τα προβληματα του τομεα που προισταται οπως και των υφισταμενων του. Τα προβληματα φυσικα της δουλειας, που αφορουν την δουλεια και εντος του χωρου και του ωραριου της δουλειας. Εαν δεν το κανει, τοτε απευθυνεσαι στον προισταμενο του προισταμενου και παει λεγοντας. Πρωτο και βασικο μαθημα που διασκονται ολοι κατα τη διαρκεια της θητειας τους στον στρατο. Και ναι αυτα ειναι ο νομος. Η Διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος ειναι ασχετη με το θεμα. Καθως εφοσον προκειται για χωρο δουλειας και ολα τα σχετικα, η υπηρεσια ειναι και η αρμοδια να ζητησει την αρωγη της. Ή και ενας υπαλληλος φυσικα οπως και εσυ αλλα παντα με την γνωση και ενημερωση του προισταμενου του. Για να μην πω και με την αδεια του. Σου εγραψα για τον εισαγγελεα αλλα δεν θες να καταλαβεις. Ισως τα μεταπτυχιακα σου να ηταν πολυ κουραστικα, τοσο που σε εκαναν να ξεχασεις τα μαθηματα του Γυμνασιου, οπως εκεινο της Αγωγης του Πολιτη. Καλα ξεμπερδεματα απο εμενα για αυτο που πας να κανεις. ΥΓ. Σε παραπανω μηνυμα αναφερεσαι σε αναρμοδιοτητες υπαλληλων οπου η εργασιακη τους θεση και το αντικειμενο της δουλειας τους ειναι ακριβως αυτο για το οποιο τους κατηγορεις ως......αναρμοδιους. Ενος πχ διαχειριστη δικτυου ας πουμε. Σε αυτο λοιπον το σημειο, να σε ενημερωσω πως κρατικοι και δημοσιοι υπαλληλοι, βρηκαν τεραστιο μπελα επειδη ειχαν την ιδεα οτι ο κωδικος στο λειτουργικο ή η κρυπτογραφηση αρχειων εντος του pc που δουλευαν στο γραφειο, ηταν μι ακαλη ιδεα για την προστασια των δεδομενων τους. Αποδειχτηκε πως δεν ηταν ομως. Και πονεσαν κιολας.
mphxths Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Εγω προσωπικα αν ημουν ιδιοκτητης εταιριας...θα εκανα monitor το πισι ΜΟΥ και μην σου πω οτι θα εβαζα και καμερα (χωρις να τραβαει ηχο) να στοχευει την οθονη. Ειναι ιδιοκτησια μου (το πισι ) και το κανω ο,τι θελω.Αν αφησω τον υπαλληλο μου να αναλισκει εργασιακο χρονο στο πισι ΜΟΥ με προσωπικα του θεματα ειναι στην διακριτικη ευχερια μου. Μην ξεχνας θεματα "κατασκοπιας" , απορρητων κλπ κλπ.Και αν αυτα τα θεματα υπαρχουν στον ιδιωτικο τομεα , φαντασου ποσο πιο επιτακτικη αναγκη υπαρχει στο Δημοσιο να ασφαλισεις τον κωλο σου . /true story on Ηξερα ατομο που δουλευε σε ιδιωτικη εταιρια πληροφορικης (με IT τμημα) και καποια στιγμη ηθελε να στειλει ενα αρχειο (μια προσφορα για καποιον εξοπλισμο) απο το εταιρικο εμαιλ στο προσωπικο εμαιλ , ωστε οταν παει σπιτι να μελετησει το αρχειο εκει. Το εμαιλ κοπηκε πριν σταλει και το ατομο καλεστηκε στο γραφειο του ιδιοκτητη για εξηγησεις. Προφανως οταν εξηγησε τον λογο (ηταν καιρο στην εταιρια) δεν του κανανε τιποτα..απλα το ολο σκηνικο δειχνει ποσο παρεμβαση/monitoring υπηρχε στο πισι/δικτυο για του λογους που προανεφερα. Αυτονοητο ειναι οτι και το browsing ηταν υπο παρακολουθηση. /true story off Σκεψου στο Δημοσιο ποσο μεγαλυτερη αναγκη υπαρχει για ελεγχους τετοιου ειδους ασχετως που ειμαστε κωλοχανειο και μπαστε σκυλοι αλεστε. Τωρα αν ολα αυτα που ειναι αυτονοητα βασει της κοινης λογικης εσυ θες να τα δεις γραμμενα σε νομους και να φερεις και εισαγγελεις...μονο ενα πραγμα σημαινει αυτο.. οτι η μορφωση δεν εξασφαλιζει την υπαρξη μυαλου και τουμπαλην. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα