Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι για αγορά κινητού ANDROID/IOS.Ποιο κινητό θα με συμβουλεύατε να αγοράσω και γιατί; (Μια από τις επιλογές μου είναι το Iphone SE)
AggelosTz Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Εγώ προσωπικά επειδή σκέφτομαι στο ίδιο εύρος τιμής να αγοράσω έχω αυτή την στιγμή το iphone SE σαν πρώτη επιλογή. Αλλά είπα να κάνω λίγη υπομονή μέχρι να ανακοινωθεί το 8 για να δω πως θα πάει η τιμή στο 6s. Ναι το ξέρω ότι στα χρήματα αυτά παιρνεις τούμπανα android. Αλλά η εμπειρία και από κινητά φίλων έδειξε ότι αξία μεταπώλησης , συνεχής υποστήριξη , καλογραμμένες εφαρμογές , ποιότητα υλικών , λιγότερα προβλήματα στο software , σαφώς λιγότερα κολλήματα και σίγουρη υποστήριξη για σχεδόν 5 χρόνια μόνο σε iphone θα βρω και ας θυσιάσω σε οθόνη , σπεκς και ανοιχτό UI. Έχω το 5ς κοντά 1 χρόνο με μηδέν προβλήματα , τρέχει ότι εφαρμογή και αν του βάλω. Το μέγεθος της οθόνης σχετικό αλλά οι 5" μου φαίνονται παντόφλα. Δεν μπορώ με τίποτα να βλέπω φίλο μου να έχει το 5.5" xiaomi όλη την ώρα στο χέρι επειδή δεν χωράει σε skinny jeans. Αν και είναι ιδανικό για "κατανάλωση" social media. Το SE έχει 350€ και 300 στο Σκρουτζ. Και όσο μεγαλώνεις και ξεπερνάς το θέλω 8 πυρήνες και 4γκιγκα για .....Facebook ,Instagram και παιχνίδια αλλά απλά μια πολύ καλή στιβαρή συσκευή που να ξέρεις ότι δεν θα αρχίσει τα κουλά με καλές κάμερες Ε τότε κοιτάς σε iphone. Αν και να πω την αμαρτία μου η τιμή του Samsung s7 είναι ιδανική για κάποιον που θέλει android.
ziaba Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 αν είσαι οκ με το μέγεθος τις οθόνης χτυπά το se που θες
saruman123 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Νομίζω σε αυτά τα λεφτά πας εδώ http://www.skroutz.gr/s/11140103/LG-G6-32GB.html Το μειονέκτημα η οθόνη(5,7)
Fulgore Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Γιαυτό το λόγο και βγαλαμε μία ρημαδο φόρμα να συμπληρώνει ο κάθε ενδιαφερόμενος για να ξέρουμε τι ψάχνει και τι τον ενδιαφερει. Πως θα σε συμβουλεψουμε τι κινητό να πάρεις όταν δεν ξέρουμε τι ψαχνεις?
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Γιαυτό το λόγο και βγαλαμε μία ρημαδο φόρμα να συμπληρώνει ο κάθε ενδιαφερόμενος για να ξέρουμε τι ψάχνει και τι τον ενδιαφερει. Πως θα σε συμβουλεψουμε τι κινητό να πάρεις όταν δεν ξέρουμε τι ψαχνεις? Δηλαδή θες να μου πεις Γιάννη πως δεν ήμουν καθόλου συγκεκριμένος; Πληρώθηκα και έχω μαζεμένα 400 ευρώ για καινούργια αγορά κινητού ώστε να ξεφορτωθώ το κινέζικο Doogee X5.Ζητάω να ακούσω διάφορες προτάσεις έτσι ώστε στο τέλος να έχω μαζεμένα 2-3 κινητά και να καταλήξω σε ένα! Από εκεί και πέρα αν νομίζεις πως η φόρμα μου είναι φτωχή, βελτίωσε την! Θα με διευκόλυνες πολύ.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δηλαδή θες να μου πεις Γιάννη πως δεν ήμουν καθόλου συγκεκριμένος; Πληρώθηκα και έχω μαζεμένα 400 ευρώ για καινούργια αγορά κινητού ώστε να ξεφορτωθώ το κινέζικο Doogee X5.Ζητάω να ακούσω διάφορες προτάσεις έτσι ώστε στο τέλος να έχω μαζεμένα 2-3 κινητά και να καταλήξω σε ένα! Από εκεί και πέρα αν νομίζεις πως η φόρμα μου είναι φτωχή, βελτίωσε την! Θα με διευκόλυνες πολύ. Ρε φιλε πλακα κανεις?εσυ νομιζεις οτι εισαι σαφης?σε ενδιαφερει να χει καλη καμερα?σε ενδιαφερει η μπαταρια?τα παιχνιδια?μεχρι τι μεγεθος κινητου ζητας?και αλλες ποσες ερωτησεις...μεχρι 400 ευρο που λες υπαρχουν περι των 1000 διαφορετικων κινητων!τι να σου πρωτοπροτεινουμε δηλαδη?
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Ρε φιλε πλακα κανεις?εσυ νομιζεις οτι εισαι σαφης?σε ενδιαφερει να χει καλη καμερα?σε ενδιαφερει η μπαταρια?τα παιχνιδια?μεχρι τι μεγεθος κινητου ζητας?και αλλες ποσες ερωτησεις...μεχρι 400 ευρο που λες υπαρχουν περι των 1000 διαφορετικων κινητων!τι να σου πρωτοπροτεινουμε δηλαδη? Κοίταξε,με αυτά τα λεφτά θέλω να μου προτείνουν τα καλύτερα κινητά.Π.χ. P9,Honor 8,Iphone SE,S7! Από εκεί και πέρα θα τα κοιτάξω και θα τα συγκρίνω.Πίστευα πως έχω να κάνω με ειδικούς σε ένα site πολυσυζητημένο που έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια! Δεν θα κάτσω να δικαιολογηθώ για κάτι που ο καθένας μπορούσε να το γράψει με τον ίδιο τρόπο έστω άμα είχε κάποια κενά! Υπάρχει και ο ευγενικός τρόπος να διορθώσεις τον απέναντί σου όχι να του ρίξεις περισσότερο στάχτη στα μάτια! Ποιο πάνω τα παιδιά μου απάντησαν πολύ σωστά χωρίς να σκαλίζουν περισσότερο τα πράγματα. *Αν θεωρεί κανένας διαχειριστής εδώ πέρα πως το άρθρο μου δεν είναι κατάλληλο ας μου το σβήσει* Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2017 από Επισκέπτης
ziaba Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Κοίταξε,με αυτά τα λεφτά θέλω να μου προτείνουν τα καλύτερα κινητά.Π.χ. P9,Honor 8,Iphone SE,S7! Από εκεί και πέρα θα τα κοιτάξω και θα τα συγκρίνω.Πίστευα πως έχω να κάνω με ειδικούς σε ένα site πολυσυζητημένο που έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια! Δεν θα κάτσω να δικαιολογηθώ για κάτι που ο καθένας μπορούσε να το γράψει με τον ίδιο τρόπο έστω άμα είχε κάποια κενά! Υπάρχει και ο ευγενικός τρόπος να διορθώσεις τον απέναντί σου όχι να του ρίξεις περισσότερο στάχτη στα μάτια! Ποιο πάνω τα παιδιά μου απάντησαν πολύ σωστά χωρίς να σκαλίζουν περισσότερο τα πράγματα. *Αν θεωρεί κανένας διαχειριστής εδώ πέρα πως το άρθρο μου δεν είναι κατάλληλο ας μου το σβήσει* δες το 1+5 http://www.geekbuying.com/item/OnePlus-5-5-5-Inch-6GB-64GB-Smartphone---Slate-Gray-379084.html και το ΜΙ ΜΙΧ http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Mix-4GB-128GB-Smartphone---Black-373536.html
Fulgore Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δηλαδή θες να μου πεις Γιάννη πως δεν ήμουν καθόλου συγκεκριμένος; Πληρώθηκα και έχω μαζεμένα 400 ευρώ για καινούργια αγορά κινητού ώστε να ξεφορτωθώ το κινέζικο Doogee X5.Ζητάω να ακούσω διάφορες προτάσεις έτσι ώστε στο τέλος να έχω μαζεμένα 2-3 κινητά και να καταλήξω σε ένα! Από εκεί και πέρα αν νομίζεις πως η φόρμα μου είναι φτωχή, βελτίωσε την! Θα με διευκόλυνες πολύ.Δεν καταλαβαίνω τι εννοεις να βελτίωση την φόρμα σου. Δες εδώ την κανονική φόρμα αγοράς να καταλάβεις γιατί περιμένουμεhttp://www.insomnia.gr/topic/624518-φόρμα-αγοράς-smartphone/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα