Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν βλεπω κατι ολλες η γιρο περιοχες εχουν vbsl...

Δεν βλεπω κατι ολλες η γιρο περιοχες εχουν vbsl...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και γυρνώντας από διακοπές μπήκα να τσεκάρω ξανά το site του ΟΤΕ για διαθεσιμότητα VDSL. Και όντως πλεόν μου βγάζει διαθεσιμότητα τόσο για 30αρι όσο και για 50άρι. Πήρα τηλ στο 13888 και μου επιβεβαίωσαν και αυτοί ότι υπάρχει διαθεσιμότητα. Οι υπόλοιποι πάροχοι δεν βγάζουν διαθεσιμότητα ακόμα.

Το περίεργο είναι ότι το ΚΑΦΑΟ που έχω έξω από το σπίτι συνεχίζει να είναι παλαιού τύπου και όταν τους ρώτησα αν θα παίρνω από το κέντρο μου είπαν ναι και επειδή είμαι κοντά θα έχω καλή ταχύτητα. Βέβαια το κοντινότερο κέντρο είναι στο Ίλιον στα 2-2,5 χλμ αν δεν κάνω λάθος.

Ελπίζω αν τελικά το προχωρήσω να έχω καλή ταχύτητα και όχι κανά 35αρι ενώ πληρώνω για 50.

Για όσους έχουν VDSL ΟΤΕ πόσα περίπου δίνεται τον μήνα;

Δημοσ.

Τεράστια προσοχή με την διαθεσιμότητα που δίνει ο ΟΤΕ στο Site, και εμάς έτσι έλεγε και τελικά ήταν λάθος και μας βγήκε η πίστη 4 μέρες (χωρίς ιντερνετ ή με 1-2mbps) και στο τέλος μας λέει ο ΟΤΕ "Τελικά έγινε λάθος και δεν υποστηρίζεται VDSL σας επιστρέφουμε σε ADSL" και μετά ακολούθησε ένα κυνήγι 6 μηνών περίπου γιατί ο ΟΤΕ μας χρέωσε και την VDSL κανονικότατα.

Αν δεν πάρεις πρώτα επιβεβαίωση από κάποιον τεχνικό που μπορεί να δεις στην περιοχή σου, μην προχωρήσεις σε αναβάθμιση σε VDSL γιατί μάλλον θα το μετανιώσεις. By the way και εμάς το ίδιο μας έλεγαν ότι θα πέρνουμε από το κέντρο (το οποίο επίσης ήταν μακριά). Γιαυτό σου λέω, επειδή η περίπτωση σου είναι ίδια με την δική μου πρόσεχε και επαναλαμβάνω μην προχωρήσεις σε αναβάθμιση.

Δημοσ.

Και από τη στιγμή που εγώ αυτή τη στιγμη είμαι συνδρομητής Nova θα πρέπει να προσέξω ακόμα περισσότερο. Κρίμα να παω OTΕ και να πληρώνω πολύ περισσότερα για απλό ADSL. Το περίεργο είναι ότι πριν από 20αρια μέρες δεν έβγαζε διαθεσιμότητα, ενώ μετά από κάτι εργασίες που έκαναν στο (παλαιού τύπου) ΚΑΦΑΟ, πλέον βγάζει.

Δημοσ.

Κοίτα, ασχέτως εργασιών, αν το καφάο που συνδέεσαι είναι ακόμα το παλιό και είσαι μακριά από το κέντρο κατά 99% έχει γίνει κάποιο λάθος.

Ειδικά από την στιγμή που είσαι και σε άλλον πάροχο μην κάνεις καμία κίνηση γιατί αν έχει γίνει όντως λάθος η ταλαιπωρία θα είναι τεράστια. Περίμενε να δεις μήπως σου δώσει διαθεσιμότητα η forthnet που θα σημαίνει ότι όντως παίρνεις από το κέντρο.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αυτό θα κάνω. Καμιά ιδέα για το πόσο χρόνο χρειάζεται για να δώσει η Forthnet από τη στιγμή που έχει δώσει ο ΟΤΕ;

Δημοσ.

Και γυρνώντας από διακοπές μπήκα να τσεκάρω ξανά το site του ΟΤΕ για διαθεσιμότητα VDSL. Και όντως πλεόν μου βγάζει διαθεσιμότητα τόσο για 30αρι όσο και για 50άρι. Πήρα τηλ στο 13888 και μου επιβεβαίωσαν και αυτοί ότι υπάρχει διαθεσιμότητα. Οι υπόλοιποι πάροχοι δεν βγάζουν διαθεσιμότητα ακόμα.

Το περίεργο είναι ότι το ΚΑΦΑΟ που έχω έξω από το σπίτι συνεχίζει να είναι παλαιού τύπου και όταν τους ρώτησα αν θα παίρνω από το κέντρο μου είπαν ναι και επειδή είμαι κοντά θα έχω καλή ταχύτητα. Βέβαια το κοντινότερο κέντρο είναι στο Ίλιον στα 2-2,5 χλμ αν δεν κάνω λάθος.

Ελπίζω αν τελικά το προχωρήσω να έχω καλή ταχύτητα και όχι κανά 35αρι ενώ πληρώνω για 50.

Για όσους έχουν VDSL ΟΤΕ πόσα περίπου δίνεται τον μήνα;

Να μην βάλεις

Να περιμένεις μεχρι να σου πουν οτι θα πάρεις απο καμπινα.

Δημοσ.

Ναι αυτό θα κάνω. Καμιά ιδέα για το πόσο χρόνο χρειάζεται για να δώσει η Forthnet από τη στιγμή που έχει δώσει ο ΟΤΕ;

Τώρα δεν θυμάμαι, μερικούς μήνες, μπορεί να κάνω και λάθος.

Πάντως το θέμα είναι ότι δεν παίρνεις από καμπίνα VDSL αλλά αν πάρεις τελικά θα πάρεις από το κέντρο.

Αν ήταν να πάρεις από το κέντρο η Forthnet θα σου έβγαζε κανονικά διαθεσιμότητα όπως και όλοι οι πάροχοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...