Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα Παιδιά σε λίγο καιρό σκέφτομαι να αναβαθμίσω Σε τηλεόραση σαλονιού και κυρίως να ανέβω ίντζες αυτή τη στιγμή έχω 55αρα Και σκέφτομαι να πάω σε 65.. Επειδή στο σαλόνι έχω και τις κονσόλες μου παιχνιδιών ηχοσύστημα και πολλά άλλα όπως καταλαβαίνετε την τηλεόραση την χρησιμοποιώ και σε ταινίες αλλά και σε gaming σκέφτομαι Λοιπόν να αγοράσω το Xbox one x Όταν κυκλοφορήσει και μία TV 4K HDR Για να μπορέσω να δω τις δυνατότητες της κονσόλας 100% Θα ήθελα να ακούσω και τις δικές σας Απόψεις επάνω σε Αυτήν την αγορά είμαι ανάμεσα σε κάποια μοντέλα που θα σας αναφερω

SONY X930D 65"

SAMSUNG KS8000 65"

Και τελευταίο μοντέλο 2017 και πιο ακριβό SONY X930E 65"

Θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες σας και τα μοντέλα που έχετε να μου προτείνετε :)

Δημοσ.

δες την sony x900E ειναι οτι καλυτερο υπαρχει φετος στη κατηγορια της. Δεν αξιζει τα παραπανω λεφτα η x930e

• Like 1
Δημοσ.

δες την sony x900E ειναι οτι καλυτερο υπαρχει φετος στη κατηγορια της. Δεν αξιζει τα παραπανω λεφτα η x930e

Οι Διαφορές ανάμεσα σε x900e και x930e ?

Δημοσ.

Samsung σφραγισμένη αμφιβάλλω εάν βρεις, οπότε σε αυτή που λέει ο χεβι.βέβαια σε αυτά τα λεφτά υπάρχουν και οι ολεδ

• Like 1
Δημοσ.

Samsung σφραγισμένη αμφιβάλλω εάν βρεις, οπότε σε αυτή που λέει ο χεβι.βέβαια σε αυτά τα λεφτά υπάρχουν και οι ολεδ

Τι να την κάνει την oled στο gaming?Να μετράει τα δευτερόλεπτα που μένει ghosting στην οθόνη ή να ενεργοποιεί το HDR και να τρέμει η ψυχή του μήν χάσουν την φωτεινότητα τους τα pixels ?

Προτείνω ks8000 η xd930d περσινές. Αλλιώς συμφωνώ με heavy για την 900e από φετινές.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά την αγορά σκέφτομαι να την κάνω κοντά στον Οκτώβριο που θα κυκλοφορήσει και το xbox one x Ας ελπίσουμε ότι μέχρι τότε θα πέσουν οι τιμές και έτσι θα μου είναι Πιο εύκολο να διαλέξω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι να την κάνει την oled στο gaming?Να μετράει τα δευτερόλεπτα που μένει ghosting στην οθόνη ή να ενεργοποιεί το HDR και να τρέμει η ψυχή του μήν χάσουν την φωτεινότητα τους τα pixels ?

Προτείνω ks8000 η xd930d περσινές. Αλλιώς συμφωνώ με heavy για την 900e από φετινές.

Η Διάφορα φίλε μου Ανάμεσα σε x930d και x930e ? Η x900e?

Επίσης για την x930d Διάβασα ότι έχει αρκετό lag ( Καθυστέρηση Στην εικόνα ) Όταν ανοίγεις το 4k HDR σε gaming Ισχύει;

Επεξ/σία από LivEviL
Δημοσ.

Η Διάφορα φίλε μου Ανάμεσα σε x930d και x930e ? Η x900e?

Επίσης για την x930d Διάβασα ότι έχει αρκετό lag ( Καθυστέρηση Στην εικόνα ) Όταν ανοίγεις το 4k HDR σε gaming Ισχύει;

Η 930e έχει καλύτερο local dimming/μαύρο, υψηλότερη φωτεινότητα και καλύτερο επεξεργαστή εικόνας καθώς και χαμηλότερο imput lag γενικά είναι εκπληκτική τηλεόραση.

Η 930d όντως έχει υψηλό imput lag σε 4κ που βελτιώθηκε λίγο με το update αλλά ακόμα είναι μέτρια. Βέβαια δεν θα σου προκαλέσει πρόβλημα εκτός και αν παίζεις fps Online σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Η 900e είναι αρκετά ικανή τηλεόραση με πολύ δυνατό επεξεργαστή εικόνας και αρκετά καλό local dimming. Προσωπικά την θεωρώ την καλύτερη τηλεόραση σε αυτήν την κατηγορία χρημάτων.

• Like 1
Δημοσ.

H 930 σε 1080 60hz έχει 45ms input lag

900e 4k/1080p 34ms/31ms

930e 4k/1080p 25ms/42ms

Αποτέλεσμα από το αρχικό τους firmware. Οι καινούργια σειρά αποδίδει καλύτερα στο ps4 pro.

Δημοσ.

Παιδιά είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 3 μοντέλα

Samsung ks7000 και Sony x930e / 900e

Ανάμεσα στην samsung ks7000 και Sony x930e Ποια πιστεύετε ότι είναι Καλύτερη κυρίως στο χώρο του gaming

Δημοσ.

Προφανως και η x930e, ειναι ανωτερη κατηγορια. Η ks7000 ειναι περσινο και δυσευρετο πλεον μοντελο.

Γνωμη μου ειναι καλυτερα να πας στην περσινη b6 oled της lg αφου ειναι εντος του budget σου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...