georgesalo Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Γεια σας παιδια, εχθες μου ηρθε ενα λαπτοπ που αγορασα απο μελος εδω στο φορουμ. Οπως λεει και ο τιτλος θερμενεται πολυ παρα πολυ. Κατεβασα LoL και Lineage 2 και η θερμοκρασια του cpu kai τηs motherboard φτανουν τα 80+ ενω οταν το εχω κλειστω και ειναι κρυο με το που το ανοιγω με την μια 70+..... Τι λετε να φταει ? Ειναι hardware ή software το προβλημα? Τροποι αντιμετωπισης? Επισης στη οθονη σε μερικα σημεια εχει κατι κουκιδες εντονο ασπρο δηλαδη κανει μπαμ, αυτο τι μπορει να ειναι? Ευχαριστω!
Left13S Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Οσον αφορα την θερμοκρασια μπορει να φταιει η ζεστη.Πχ στο δικο μου λαπτοπ οταν επαιζα κανα λολ ή ετρεχα βαρια προγραμματα υπερφορτωνοταν και πολλες φορες εκλεινε.Του πηρα μια βαση με ανεμιστηρακια και λυθηκε το προβλημα Για τις ασπρες κουκιδες μπορεις να στειλεις μια φωτογραφια; 1
georgesalo Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Οσον αφορα την θερμοκρασια μπορει να φταιει η ζεστη.Πχ στο δικο μου λαπτοπ οταν επαιζα κανα λολ ή ετρεχα βαρια προγραμματα υπερφορτωνοταν και πολλες φορες εκλεινε.Του πηρα μια βαση με ανεμιστηρακια και λυθηκε το προβλημα Για τις ασπρες κουκιδες μπορεις να στειλεις μια φωτογραφια; Δεν μπορω αυτη την στιγμη. Φαντασου να ανοιγεις μια λευκη φωτογραφια η να μπαινεις καπου με λευκο θεμα και στην οθονη να βλεπεις ενα πιο εντονο ασπρο. Οσο για την θερμοκρασια δεν νομιζω να οφειλεται η ζεστη στο δωματιο εχω 25 βαθμους
Left13S Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δεν μπορω αυτη την στιγμη. Φαντασου να ανοιγεις μια λευκη φωτογραφια η να μπαινεις καπου με λευκο θεμα και στην οθονη να βλεπεις ενα πιο εντονο ασπρο. Η οθονη ειναι lcd;
UsualSuspect__ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Ε τι περίμενες και εσύ από τύπο που φτιάχνει laptops στο σπίτι του από ανταλλακτικά και τα πουλάει ; Αυτό είδα στις αγγελίες του τουλάχιστον.
Left13S Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Γενικα οι ασπρες κουκκιδες οφειλονται ειτε επειδη στο πισω μερος της οθονης κατι την πιεζει (κανα καλωδιο πχ) ειτε ο προκατοχος ακουμπουσε την οθονη οταν ηταν ανοιχτη με τα δαχτυλα.Δεν μου ρχεται αυτην την στιγμη αλλος λογος.
georgesalo Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Γενικα οι ασπρες κουκκιδες οφειλονται ειτε επειδη στο πισω μερος της οθονης κατι την πιεζει (κανα καλωδιο πχ) ειτε ο προκατοχος ακουμπουσε την οθονη οταν ηταν ανοιχτη με τα δαχτυλα.Δεν μου ρχεται αυτην την στιγμη αλλος λογος. Ναι διάβασα και άλλα περιστατικά. Θα δω τι θα κάνω Ε τι περίμενες και εσύ από τύπο που φτιάχνει laptops στο σπίτι του από ανταλλακτικά και τα πουλάει ; Αυτό είδα στις αγγελίες του τουλάχιστον. Πραγματικά την πάτησα. Τέλος πάντων ξέρεις μήπως τι μπορώ να κάνω?
Left13S Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Πραγματικά την πάτησα. Τέλος πάντων ξέρεις μήπως τι μπορώ να κάνω? Τωρα δυσκολο να κανεις κατι...Γενικα σε τετοιες συναλλαγες καλο θα ηταν να χατε δωσει συναντηση καπου,να γινοταν ενας ελεγχος της καταστασης του λαπτοπ απο εσενα.Γιατι τωρα λογικα θα σου πει οτι εσυ τα κανες κλπ κλπ
georgesalo Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Τωρα δυσκολο να κανεις κατι...Γενικα σε τετοιες συναλλαγες καλο θα ηταν να χατε δωσει συναντηση καπου,να γινοταν ενας ελεγχος της καταστασης του λαπτοπ απο εσενα.Γιατι τωρα λογικα θα σου πει οτι εσυ τα κανες κλπ κλπΔεν εννοώ αυτό. Εννοώ πως μπορώ να αντιμετωπίσω το πρόβλημα της θερμοκρασιας
UsualSuspect__ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δεν εννοώ αυτό. Εννοώ πως μπορώ να αντιμετωπίσω το πρόβλημα της θερμοκρασιας Καταρχάς, τα windows enterprise, εσύ τα πέρασες, η τα είχε από πριν μέσα; Κάνε clean install για αρχή αν το πήρες με τα windows εγκατεστημένα απ αυτόν, γιατί ποτέ δεν ξέρεις. ΑΝ τα πέρασες εσύ, κατέβασε και τρέξε ένα malwarebytes μπας και. Αν δεν γίνει τίποτα έτσι, τράβα βρες έναν φίλο σου που να ξέρει απ αυτά να κοιτάξει κατά πόσο είναι κομπλέ η πάστα του επεξεργαστή και κατά πόσο καθαρό είναι το λαπτοπ εσωτερικά. 1
georgesalo Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Καταρχάς, τα windows enterprise, εσύ τα πέρασες, η τα είχε από πριν μέσα; Κάνε clean install για αρχή αν το πήρες με τα windows εγκατεστημένα απ αυτόν, γιατί ποτέ δεν ξέρεις. ΑΝ τα πέρασες εσύ, κατέβασε και τρέξε ένα malwarebytes μπας και. Αν δεν γίνει τίποτα έτσι, τράβα βρες έναν φίλο σου που να ξέρει απ αυτά να κοιτάξει κατά πόσο είναι κομπλέ η πάστα του επεξεργαστή και κατά πόσο καθαρό είναι το λαπτοπ εσωτερικά. Το Λαπτοπ, μου ηρθε με αυτη την εκδοση τον Windows. Δεν ξερω απο 10αρια γιατι παντα ειχα τα 7. Για αρχη οπως λες θα αλλαξω Windows και μετα αν δεν στρωσει το ανοιγω καθαριζω ανεμιστηρα και αλλαζω παστα σε CPU GPU? Αν δεν στρωσει?
Left13S Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Γιατι αποκλυεις την πιθανοτητα να φταινε οι καιρικες συνθηκες;Εκλεισα το αιρ κορντισιον και τα ανεμιστιρακια της βασης του λαπτοπ και μου ανεβασε θερμοκρασια γυρω στα 65 κελσιους.Τωρα που τα ξανα ανοιξα επεσε στους 40 κατι.Τα λαπτοπ επειδη δεν μπορουν να "αναπνευσουν" ανεβαζουν αποτομα θερμοκρασιες σε υψηλα επιπεδα
UsualSuspect__ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Γιατι αποκλυεις την πιθανοτητα να φταινε οι καιρικες συνθηκες;Εκλεισα το αιρ κορντισιον και τα ανεμιστιρακια της βασης του λαπτοπ και μου ανεβασε θερμοκρασια γυρω στα 65 κελσιους.Τωρα που τα ξανα ανοιξα επεσε στους 40 κατι.Τα λαπτοπ επειδη δεν μπορουν να "αναπνευσουν" ανεβαζουν αποτομα θερμοκρασιες σε υψηλα επιπεδα Νταξ, εδώ που τα λέμε δεν έχεις καθόλου μα καθόλου άδικο, αλλά οι 70 θερμοκρασίες σε idle, δεν ακούγονται καλά Αν δεις, η κάρτα γραφικών του είναι στους 50φεύγα, κάπου εκεί κοντά θα έπρεπε να είναι και ο επεξεργαστής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα