Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Samsung ανακοίνωσε πρόσφατα τα οικονομικά της αποτελέσματα, στα οποία πρωταρχικό ρόλο έπαιξε το κατασκευαστικό τμήμα της εταιρείας, το οποίο ανακοίνωσε $15,7 δισεκατομμύρια σε έσοδα και $7,2 δις κέρδη.

Μιλάμε για διπλάσιο ποσό σε σχέση με τα λειτουργικά έσοδα της Intel που έφτασαν τα $3,8 δις την ώρα που ο τζίρος της εταιρείας ήταν περίπου $14 δις. Πρόκειται αναμφισβήτητα για κατόρθωμα αν λάβουμε υπόψη μας πως καμία άλλη εταιρεία τα τελευταία 24 χρόνια δεν έχει ξεπεράσει την Intel στο συγκεκριμένο τομέα, και η Samsung το κατάφερε χωρίς μάλιστα να έχει συμμετοχή στην αγορά των desktop PCs, παρά μόνο στα κινητά και στα wearables.

Αντίθετα η Intel απέτυχε να κάνει αισθητή την παρουσία της στις αγορές των smartphones, tablets και wearables παρά τα πολλά χρήματα που δαπάνησε και παρά τις συνεχείς προσπάθειες της με τα chips Atom.

Περιμένουμε η άνοδος της Samsung να συνεχιστή καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, αφού βρίσκεται ήδη σε φάση ανάπτυξης chips και για την αυτοκινητοβιομηχανία.

Link.png Site: GSMArena

Δημοσ.

Η πτώση αυτή πάει ασορτι με την πτώση πωλήσεων desktop. Αν καποιος δεν είναι φαν του 4κ gaming κλπ μια χαρά τα πάει και με hardware 5ετιας και βάλε. Αν δεν είναι δε φαν του gaming καθόλου μια χαρά είναι με το κινητό του.

• Like 1
Δημοσ.

Η πτώση αυτή πάει ασορτι με την πτώση πωλήσεων desktop. Αν καποιος δεν είναι φαν του 4κ gaming κλπ μια χαρά τα πάει και με hardware 5ετιας και βάλε. Αν δεν είναι δε φαν του gaming καθόλου μια χαρά είναι με το κινητό του.

δεν νομιζω ο μεσος χρηστης που φτιαχνει υπολογιστη για παιχνιδια να ειναι 4Κ 1080p ειναι οι πιο πολλοι 

Δημοσ.

oλοι εχουν κινητο-ταμπλετ. λιγοι εχουν desktop-λαπτοπ!

Που θα πηγαινε το χρημα δηλαδη.

παρα πολλοι εχουν και τα δυο εγω προσωπικα εχω κινητο 5ετιας και προτιμησα πριν λιγο καιρο να παρω υπολογιστη απο νεο κινητο,

Δημοσ.
παρα πολλοι εχουν και τα δυο εγω προσωπικα εχω κινητο 5ετιας και προτιμησα πριν λιγο καιρο να παρω υπολογιστη απο νεο κινητο,

Είσαι η μειοψηφία αγαπητέ.

Απλα δεν το ξέρεις.

• Like 4
Δημοσ.

Λογικό ήταν,τα τελευταία χρόνια τα smartphones στην αγορά είναι πολλά εκατομμύρια ή μαλλον δις πλέον και οταν πουλάς chip και σε άλλες εταιρίες και πουλάς και στις δικές σου συσκευές επόμενο είναι να είσαι πολυ πιο πάνω απο εταιρίες που κύριο λόγο έχουν στα desktop και laptop.
Πάντως βλέπει κανείς πως ο κόσμος άρχισε να ψάχνεται για gaming σε πιο mobile συσκευές τα τελευταία χρόνια,κάποτε τα gaming λαπτοπ ήταν όχι και τόσο συχνά στην αγορά,σήμερα αυξήθηκαν κατα πολύ στην αγορά,και αν πέσει και άλλο η τιμή τους (που πιστεύω Γι'αυτο δεν πουλάνε περισσότερο) ίσως κυριαρχήσουν έναντι την desktop στο μέλλον.
Πιστεύω οποίες εταιρίες ασχοληθούν με το mobile hardware (κινητά τηλέφωνα,tablet,laptop) θα έχει το πάνω χέρι στην αγορά μελλοντικά.

Δημοσ.

Εχω acer με i7 gt540m 5 χρονια και απλά έβαλα ssd και windows 10. Το laptop μου κανει 10 δευτερόλεπτα να ανοίξει και κανει τρέλα σκορ σε benchmarks. Για 10 χρονια απο την αγορά του ειμαι καλυμμένος με pc όποτε αλλάζω κινητά για να εχω γρήγορο Ίντερνετ η και να διαβάζω τα mail καλύτερα. Φυσικά κάμερες και τα λοιπά που βελτιώνονται δε με χαλάει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...