Drake27 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δεν εχει σημασια απο ποιο καταστημα αγοραστηκε,για αυτο και υπαρχει κωτσοβολος σε καθε πόλη,για αν υπαρχει καποιο προβλημα να το πας εκει και απο εκει και περα κοβουν τον λαιμο τους και τρεχουν. Περα απο την πλακα,ολοι αυτοι θελουν και λιγο τσαμπουκα γιατι νομιζουν οτι δεν ξερουμε τους νομους και θελουν να μας πατησουν. Θα φερω ενα παραδειγμα χθεσινο που ετυχε σε μενα,πηρα για λογαριασμο φιλου ενα leagoo z5,το πηρε το παιδι και σε 5 μερες μου ειπε οτι ζεσταίνονταν και κολλούσε σε τετοιο βαθμο που δεν μπορουσες ουτε να το ξεκλειδωσεις,το στελνω αμεσως για να προλαβουμε το DOA 7 ημερων,με παιρνουν χθες τηλεφωνο και μου λενε οτι θα το δωσουν στην αντιπρωσοποια,παιρνω αναποδες και τους λεω οτι ειναι doa η συσκευη και πρεπει εσεις να μας αντικαταστησετε την συσκευη,προσπαθουμε να με πεισει οτι το doa παει αντιπρωσοποια (γελασα πολυ οταν το ειπε αυτο)και της απανταω εγω "να σου πω κοπελα μου,δεν ειμαι κανενας αμαθος ή κανενας μπουφος,ξερω τι οριζει ο νομος σε doa και οχι αυτες της μαλακιες που μου λες εσυ,εντως 7 ΕΡΓΑΣΙΜΩΝ ημερων πρεπει το καταστημα να αντικαταστησει το καταστημα την προβληματικη συσκευη" το αποτελεσμα,μας δωσανε τα λεφτα πισω γιατι δεν ειχαν αλλη συσκευη να στειλουν. Αυτα εν ολιγοις απο μενα
Elmago1925 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα-Καλημέρα.Δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες αλλα ειμαι φοιτητης στη Λαρισα.Δηλαδη μενω μονος μου και δεν εχω αυτοκινητο.Που θελω να καταληξω σε αυτο.Κομματακι δυσκολο να μπορεσω να κουμανταρω μια 49ρα και να την παω στο καταστημα.Παντως μετα απο πολλα τηλεφωνα και πολυ κυνηγι σημερα για δευτερη φορα ηρθαν και την πηραν.Και βλεπουμε Δεν εχει σημασια απο ποιο καταστημα αγοραστηκε,για αυτο και υπαρχει κωτσοβολος σε καθε πόλη,για αν υπαρχει καποιο προβλημα να το πας εκει και απο εκει και περα κοβουν τον λαιμο τους και τρεχουν. Περα απο την πλακα,ολοι αυτοι θελουν και λιγο τσαμπουκα γιατι νομιζουν οτι δεν ξερουμε τους νομους και θελουν να μας πατησουν. Θα φερω ενα παραδειγμα χθεσινο που ετυχε σε μενα,πηρα για λογαριασμο φιλου ενα leagoo z5,το πηρε το παιδι και σε 5 μερες μου ειπε οτι ζεσταίνονταν και κολλούσε σε τετοιο βαθμο που δεν μπορουσες ουτε να το ξεκλειδωσεις,το στελνω αμεσως για να προλαβουμε το DOA 7 ημερων,με παιρνουν χθες τηλεφωνο και μου λενε οτι θα το δωσουν στην αντιπρωσοποια,παιρνω αναποδες και τους λεω οτι ειναι doa η συσκευη και πρεπει εσεις να μας αντικαταστησετε την συσκευη,προσπαθουμε να με πεισει οτι το doa παει αντιπρωσοποια (γελασα πολυ οταν το ειπε αυτο)και της απανταω εγω "να σου πω κοπελα μου,δεν ειμαι κανενας αμαθος ή κανενας μπουφος,ξερω τι οριζει ο νομος σε doa και οχι αυτες της μαλακιες που μου λες εσυ,εντως 7 ΕΡΓΑΣΙΜΩΝ ημερων πρεπει το καταστημα να αντικαταστησει το καταστημα την προβληματικη συσκευη" το αποτελεσμα,μας δωσανε τα λεφτα πισω γιατι δεν ειχαν αλλη συσκευη να στειλουν. Αυτα εν ολιγοις απο μενα
Elmago1925 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Για να κλεισει το θεμα ενημερωνω οτι σημερα παρελαβα καινουρια τηλεοραση.Και ολα ειναι ενταξει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα