De@th L0rd Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Το καλύτερο είναι να μην αλλάζεις μόνο τον κομπρεσορα αλλά και το ψυγείο του αιρκοντίσιον. Γιατί κάποια είναι τόσο λεπτά τα χιτώνια που όσο καθάρισμα κ να κανεις στο κύκλωμα παραμένουν βουλωμενα και ξεσκίζουν λόγω πίεσης το κομπρεσερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Ζέστη βγάζει αλλά δε γυρνανε τα κλαπέτα γιατί έχουν κολλήσει/σπάσει.Θέλει ξήλωμα το μισό ταμπλώ.Για εξειδικευμένο μάστορα δεν είναι κόπος.Κόστος...όπου σε βρουν μάλλον... Θέλει λύσιμο όλο το ταμπλώ στα Χανιά η ταρίφα είναι 150€ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Θέλει λύσιμο όλο το ταμπλώ στα Χανιά η ταρίφα είναι 150€ Καθολου λιγα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Λογική τιμή μου φαίνετε εμένα. Έχετε δει τι γίνεται από καλώδια κτλ πίσω από τα ταμπλώ; Αρκετά από αυτά πρέπει να μαρκαριστούν και να σημειωθούν, κι επίσης είναι πολύ λεπτοδουλειά. Εμένα για να αλλάξω κάτι καμένους διακόπτες σε ένα αμάξι χρονολογίας περίπου 2000, μου πήρε 2 μέρες να φτιάξω και την πλεξούδα. Είναι πολλές οι εργατοώρες κ είναι ανάλογα το αυτοκίνητο. Δηλαδή αν μιλάμε για κάτι αντιστοιχο σε καινούριο αμάξι που είναι παντού κονσόλες και ηλεκτρονικά, πιστεύω θα είναι ακόμη πιο δύσκολο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Λογική τιμή μου φαίνετε εμένα. Έχετε δει τι γίνεται από καλώδια κτλ πίσω από τα ταμπλώ; Αρκετά από αυτά πρέπει να μαρκαριστούν και να σημειωθούν, κι επίσης είναι πολύ λεπτοδουλειά. Εμένα για να αλλάξω κάτι καμένους διακόπτες σε ένα αμάξι χρονολογίας περίπου 2000, μου πήρε 2 μέρες να φτιάξω και την πλεξούδα. Είναι πολλές οι εργατοώρες κ είναι ανάλογα το αυτοκίνητο. Δηλαδή αν μιλάμε για κάτι αντιστοιχο σε καινούριο αμάξι που είναι παντού κονσόλες και ηλεκτρονικά, πιστεύω θα είναι ακόμη πιο δύσκολο... Το συγεκριμενο είναι Audi TT του 1999. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Πίστεψε με το τελευταίο που σε απασχολεί είναι τα λεφτά όταν έχεις να κανεις με ταμπλό. Το θέμα είναι να γίνε σωστή δουλειά, χωρίς να σπάσουν κλιπς, χωρίς να ξεχάσουν βίδες κ καλώδια. Γιατί έχω δει μια χαρά ταμπλό να γίνεται κουδουνίστρα μετα απο λυσιμο για κλαπετο κ σπασμένο αεραγωγό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Πίστεψε με το τελευταίο που σε απασχολεί είναι τα λεφτά όταν έχεις να κανεις με ταμπλό. Το θέμα είναι να γίνε σωστή δουλειά, χωρίς να σπάσουν κλιπς, χωρίς να ξεχάσουν βίδες κ καλώδια. Γιατί έχω δει μια χαρά ταμπλό να γίνεται κουδουνίστρα μετα απο λυσιμο για κλαπετο κ σπασμένο αεραγωγό. Αυτο ακριβώς είχα σκεφτεί να γράψω, αλλά είπα "άσε μην με πουν παράξενο"! Δεν θα εμπιστευομουν κανέναν να μου ανοίξει/κλείσει ταμπλό πέρα από τον εαυτό μου (μιας και πιάνουν τα χέρια μου). Ο επαγγελματίας που όλο και βιάζεται να τελειώσει να πιάσει επόμενη δουλειά, όλο και κάτι δεν θα προσέξει και πολύ που τον ένοιαξε για το μετά...δικό του είναι; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Αυτο ακριβώς είχα σκεφτεί να γράψω, αλλά είπα "άσε μην με πουν παράξενο"! Δεν θα εμπιστευομουν κανέναν να μου ανοίξει/κλείσει ταμπλό πέρα από τον εαυτό μου (μιας και πιάνουν τα χέρια μου). Ο επαγγελματίας που όλο και βιάζεται να τελειώσει να πιάσει επόμενη δουλειά, όλο και κάτι δεν θα προσέξει και πολύ που τον ένοιαξε για το μετά...δικό του είναι; Ναι αλλα αν τα χερια δεν πιανουν οπως τα δικα μου ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Ναι αλλα αν τα χερια δεν πιανουν οπως τα δικα μου ??? (Αν είσαι θρήσκος) κάνεις το σταυρό σου κι ελπίζεις! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Ναι αλλα αν τα χερια δεν πιανουν οπως τα δικα μου ??? Όπως είπε κι ο από πάνω, βάζεις το αμάξι μέσα κ μετά πιάνεις το προσευχητάρι, το κομποσκοίνι και αρχίζεις προσευχή... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις