paylidis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δε σας θέλει το φετινό καλοκαίρι με τα κλιματιστικά... το κομπλερ θα χάλασε όπως δυστυχώς είπα αρχικά..! Δες κ μεταχειρισμένο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δε σας θέλει το φετινό καλοκαίρι με τα κλιματιστικά... το κομπλερ θα χάλασε όπως δυστυχώς είπα αρχικά..! Δες κ μεταχειρισμένο Καθολου μα καθολου δεν μας θελει .Για μεταχειρισμενο μου ειπε φερτο και στο βαζω αλλα δεν εγγυαμαι για τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moure Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Συνήθως οι κομπρεσορες Γιάννη δεν επισκευάζονται. Στα οπελ άστρα ομως αν ήταν πηνίο μπορούσε να επισκευαστεί. Εγώ πάντως σε μεταχειρισμένο δεν θα πήγαινα,θα έβαζα έναν ιμιτασιόν μιας καλής εταιρίας. Και εμένα δυστυχώς μου κάνει κάτι κόλπα το ac του κορσα ενώ έχει φρέον και βλέπω να μου ράβουν ανάλογο κουστούμι με το δικό σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Συνήθως οι κομπρεσορες Γιάννη δεν επισκευάζονται. Στα οπελ άστρα ομως αν ήταν πηνίο μπορούσε να επισκευαστεί. Εγώ πάντως σε μεταχειρισμένο δεν θα πήγαινα,θα έβαζα έναν ιμιτασιόν μιας καλής εταιρίας. Και εμένα δυστυχώς μου κάνει κάτι κόλπα το ac του κορσα ενώ έχει φρέον και βλέπω να μου ράβουν ανάλογο κουστούμι με το δικό σου. Κ πως θα ξερουμε πια ειναι καλη εταιρεία; Σε τι αμαξι ? Κοστος ? Καινουργιο ? Θα δειξει το μεσημερι... Αμαξι με 280.000km εβαλα ιμιτασιον απο ιντερνετς 190€ nrf. Απλα λεω μηπως φταιει το κλαπετο γιατι κ σε αυτοκινητο που παγωνεις κυριολεκτικα απο το κρυο που βγαζει μολις το γυρισα να περνει απεξω ειχε μεγαλη διαφορα,ετσι λεω μπας και φταιει αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Κ πως θα ξερουμε πια ειναι καλη εταιρεία; Αμαξι με 280.000km εβαλα ιμιτασιον απο ιντερνετς 190€ nrf. Απλα λεω μηπως φταιει το κλαπετο γιατι κ σε αυτοκινητο που παγωνεις κυριολεκτικα απο το κρυο που βγαζει μολις το γυρισα να περνει απεξω ειχε μεγαλη διαφορα,ετσι λεω μπας και φταιει αυτό Ποσο το πηρες από που και ποιος το εβαλε ? Σε τι αμαξι ? Η αγορα από Internet εχει το ρισκο κατι να μην ταιριαζει και να πανε χαμενα τα λεφτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Εγραψα ποσο εχει.αυτοκινητο ειναι renault. Αν βρεις κωδικο ανταλακτικου οι κατασκευαστές συνηθως δινουν συμαβτους κωδικους να συγκρινεις. Το κωδικο θα τον εχει ο κομπρεσορας πανω αλλιως από πρόγραμμα η τπτ catcar.info με προσοχη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moure Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Κ πως θα ξερουμε πια ειναι καλη εταιρεία; Αμαξι με 280.000km εβαλα ιμιτασιον απο ιντερνετς 190€ nrf. Απλα λεω μηπως φταιει το κλαπετο γιατι κ σε αυτοκινητο που παγωνεις κυριολεκτικα απο το κρυο που βγαζει μολις το γυρισα να περνει απεξω ειχε μεγαλη διαφορα,ετσι λεω μπας και φταιει αυτο Όταν λέω καλούς κομπρεσορες εννοώ από μια εταιρία σοβαρή και όχι no name κινεζικούς που έχουν κατακλύσει την αγορά.Η nrf που πήρες εσυ είναι μια σοβαρή εταιρία και σε πολλούς κομπρεσορες έχει 2 σειρές μια φτηνή και μια πιο ακριβή,πιθανολογώ ότι έχεις πάρει την φτηνή σειρά. Πάντα όταν αλλάζουμε κομπρεσορα ενας καλός τεχνικός θα κάνει και καθαρισμό του κυκλώματος,γιατί αν υπάρχει σαβούρα μέσα θα μας χαλάσει και τον καινούριο. Πάντως Γιάννη λίγο που έψαξα στο Ίντερνετ είδα ότι είναι πολύ συνηθισμένο να χαλάει ο κομπρεσορας στο crv. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δυο χρονια σε 3 αμαξια υποφέρουμε από κομπρεσορες . Τα δυο τουλάχιστον είναι παλια Audi TT του 1999 και 2000 Το δικο μου CRV είναι του 2008 με μολις 80.000 χλμ Το παραξενο σε ένα από τα δυο ΤΤ του 1999 είναι ότι βγαζει κρυο αλλα δεν βγαζει ζεστο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 http://www.cryotech.gr Πήγαινε με κλειστά μάτια σε αυτόν. Εξειδικευμένο συνεργείο στον κλιματισμό και δεν έχω ακούσει κανένα παράπονο . Σε ευχαριστω φιλε μου .Το πηγα χθες απογευμα και το πηρα πριν λιγο .Επισκευη πηνιου και ενα ρολεμαν 130 εκαι για την ωρα εινα μια χαρα .Λιγο μερδευτηκαν και κανεις δεν μου ειπε με σιγουρια αν αλλαξαν ή επισκευασαν το πηνιο .Ο ενας μαστορας ρωταγε τον αλλον και στο τελος μου ειπαν για επισκευη . Δεν ηταν εκει το αφεντικο αλλα η κορη του που ειναι στην υποδοχη. Σε εξουδιοδοτημενο Honda μου ειπαν για πηνιο και συμπλεκτη κομπρεσορα συνολικο κοστος με εργασια 605 ευρω !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Όταν λέω καλούς κομπρεσορες εννοώ από μια εταιρία σοβαρή και όχι no name κινεζικούς που έχουν κατακλύσει την αγορά. Η nrf που πήρες εσυ είναι μια σοβαρή εταιρία και σε πολλούς κομπρεσορες έχει 2 σειρές μια φτηνή και μια πιο ακριβή,πιθανολογώ ότι έχεις πάρει την φτηνή σειρά. Πάντα όταν αλλάζουμε κομπρεσορα ενας καλός τεχνικός θα κάνει και καθαρισμό του κυκλώματος,γιατί αν υπάρχει σαβούρα μέσα θα μας χαλάσει και τον καινούριο. Πάντως Γιάννη λίγο που έψαξα στο Ίντερνετ είδα ότι είναι πολύ συνηθισμένο να χαλάει ο κομπρεσορας στο crv. Ναι το φτηνο, εξαλλου αμαξι 17 χρονων ειναι.Ο μάστορας δε το ειχε ξαναδει. Για το καθαρισμο που λες μου ειπε ενας οτι θελει 300 ο καθαρισμός και αλλος οτι δεν γίνεται μιας και αν αρχισω αυτη τη ιστορια παει πολυ ακριβά γιατι μερικα πραγματα δε καθαριζουν. Αλλαξα και φιλτρο αν και μου ειπε πως δε χρειάζεται. Μπορει το κλαπετο να ειναι ο λογος που δε φαιρνει κρυο πολυ; Να το παω για ελεγχο και στο μαγαζι που προτεινες; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Ναι το φτηνο, εξαλλου αμαξι 17 χρονων ειναι. Ο μάστορας δε το ειχε ξαναδει. Για το καθαρισμο που λες μου ειπε ενας οτι θελει 300 ο καθαρισμός και αλλος οτι δεν γίνεται μιας και αν αρχισω αυτη τη ιστορια παει πολυ ακριβά γιατι μερικα πραγματα δε καθαριζουν. Αλλαξα και φιλτρο αν και μου ειπε πως δε χρειάζεται. Μπορει το κλαπετο να ειναι ο λογος που δε φαιρνει κρυο πολυ; Να το παω για ελεγχο και στο μαγαζι που προτεινες; Εγω θα σου ελεγα να το πας εκει που το πηγα εγω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Εγω θα σου ελεγα να το πας εκει που το πηγα εγω.Θα παω προληπτικά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moure Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Ναι το φτηνο, εξαλλου αμαξι 17 χρονων ειναι. Ο μάστορας δε το ειχε ξαναδει. Για το καθαρισμο που λες μου ειπε ενας οτι θελει 300 ο καθαρισμός και αλλος οτι δεν γίνεται μιας και αν αρχισω αυτη τη ιστορια παει πολυ ακριβά γιατι μερικα πραγματα δε καθαριζουν. Αλλαξα και φιλτρο αν και μου ειπε πως δε χρειάζεται. Μπορει το κλαπετο να ειναι ο λογος που δε φαιρνει κρυο πολυ; Να το παω για ελεγχο και στο μαγαζι που προτεινες; Εμενα καθαρισμό μου έχουν κάνει βάζοντας μέσα στο κύκλωμα κάτι υγρά της wurth και τα πρεσαραν με αέρα.Το έκανε συνεχώς μέχρι που έβγαινε καθαρό το υγρό.Δεν μπορείς να φανταστείς τι μαυρίλα βγήκε!Μπορει να υπάρχουν βέβαια και ειδικά μηχανήματα που να κάνουν αυτή τη δουλειά,εγώ τα είχα κάνει σε ένα τσακάλι ηλεκτρολόγο στην Πτολεμαιδα.Ο καινούριος κομπρεσορας δούλεψε αφού είχε καθαριστεί το κύκλωμα. Αφού θα πας στο συνεργείο επειδή δεν σου βγάζει κρύο ρωτά τους ειδικούς καλύτερα γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Σε ευχαριστω φιλε μου .Το πηγα χθες απογευμα και το πηρα πριν λιγο .Επισκευη πηνιου και ενα ρολεμαν 130 εκαι για την ωρα εινα μια χαρα .Λιγο μερδευτηκαν και κανεις δεν μου ειπε με σιγουρια αν αλλαξαν ή επισκευασαν το πηνιο .Ο ενας μαστορας ρωταγε τον αλλον και στο τελος μου ειπαν για επισκευη . Δεν ηταν εκει το αφεντικο αλλα η κορη του που ειναι στην υποδοχη. Σε εξουδιοδοτημενο Honda μου ειπαν για πηνιο και συμπλεκτη κομπρεσορα συνολικο κοστος με εργασια 605 ευρω !!! Χαίρομαι που λύθηκε το πρόβλημα σου Γιάννη!Εγω στο συγκεκριμένο συνεργείο δεν έχω πάει αλλά έχουν πάει πολλοί γνωστοί μου και σε όλους έκαναν καλή δουλειά.Καλα σε αντιπροσωπεία δεν είναι περνάς ούτε από έξω για τέτοια θέματα σε γδύνουν κανονικα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Χαίρομαι που λύθηκε το πρόβλημα σου Γιάννη!Εγω στο συγκεκριμένο συνεργείο δεν έχω πάει αλλά έχουν πάει πολλοί γνωστοί μου και σε όλους έκαναν καλή δουλειά.Καλα σε αντιπροσωπεία δεν είναι περνάς ούτε από έξω για τέτοια θέματα σε γδύνουν κανονικα Σε ευχαριστω και παλι φιλε μου .Τωρα για συμπλεκτη κομπρεσσορα που μου ειπαν σε Honda δεν μου ειπαν τιποτα . Μαλιστα το ρολεμαν το αλλαξαν χωρις να με ρωτησουν αλλα τα 20 ευρω επι πλεον δεν ηταν τραγικο κοστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Invader Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δυο χρονια σε 3 αμαξια υποφέρουμε από κομπρεσορες . Τα δυο τουλάχιστον είναι παλια Audi TT του 1999 και 2000 Το δικο μου CRV είναι του 2008 με μολις 80.000 χλμ Το παραξενο σε ένα από τα δυο ΤΤ του 1999 είναι ότι βγαζει κρυο αλλα δεν βγαζει ζεστο . Ζέστη βγάζει αλλά δε γυρνανε τα κλαπέτα γιατί έχουν κολλήσει/σπάσει.Θέλει ξήλωμα το μισό ταμπλώ.Για εξειδικευμένο μάστορα δεν είναι κόπος.Κόστος...όπου σε βρουν μάλλον... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις