Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Σημερα εντελως ξαφνικα ενω εβγαζε παγωμενο αερα στο Honda CRV μετα απο 10 περιπου χλμ σταματησε και δουλευε σαν ανεμιστηρας.Εντελως ξαφνικα . Ειναι προτιμοτερο να παω σε ηλεκτρολογο ή υπαρχουν ειδικοι τεχνιτες κλιματιστικων αυτοκινητων ?Αν θυμαμαι καλα το ειχε ξανακανει μια φορα στα 9 χρονια που το εχω και το ειχα παει σε εξουσιοδοτημενο Honda και ηταν αποιο ρελε αν θυμαμαι καλα με κοστος καπου 30 ευρω αλλα δεν θελω για καποιους λογους να ξαναπαω εκει . Ευχαριστω.
dollyyy19 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 λεχτρολογο ή εξειδικευμενο μαγαζι για κλιματισμο αυτοκινητου.και οι δυο μπορουν να κανουν διαγνωση και επισκευη,ο πρωτος,περιορισμενου ευρους.
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Οσο κι αν εψαξα δεν ειδα καπου για εξιδεικευμενους τεχνιτες...Ευχαριστω.
moure Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 http://www.cryotech.gr Πήγαινε με κλειστά μάτια σε αυτόν. Εξειδικευμένο συνεργείο στον κλιματισμό και δεν έχω ακούσει κανένα παράπονο . 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 http://www.cryotech.gr Πήγαινε με κλειστά μάτια σε αυτόν. Εξειδικευμένο συνεργείο στον κλιματισμό και δεν έχω ακούσει κανένα παράπονο . Ευχαριστω πολυ.Ειναι και αρκετα κοντα μου .
moure Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Πάρε τηλέφωνο για ραντεβού μόνο πριν πας γιατί έχει πολύ δουλειά το συγκεκριμένο μαγαζι 1
aGka8l Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Κύριε Γιάννη όταν πατάτε το κουμπί του κλίμα ακούτε το λεγόμενο 'τσακ' που κομπλαρει ο κομπρεσορας?
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Κύριε Γιάννη όταν πατάτε το κουμπί του κλίμα ακούτε το λεγόμενο 'τσακ' που κομπλαρει ο κομπρεσορας? Δεν το προσεξα...Θα το δω αυριο αλλα παντα στο auto το εχω χωρις να χρειαζεται να πατησω το κουμπι a/c . Δεν θυμαμαι να ακουγα ποτε κατι τετοιο ....Ειναι και αρκετα αθορυβο σαν αμαξι γενικοτερα .
teddy71 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Ψυκτικο για κλιματιστικα αυτοκινητου θες... μεσω γκρουπον θα βρεις και κουπονια με 20€. Το πιθανοτερο ειναι να εχε πεσει η σταθμη του φρεον και για αυτο δεν σου ψυχει. Και σε εμενα 2 φορες εχει συμβει, δεν χανεται σιγα-σιγα η ψυξη αλλα γινεται στα ξαφνικα οταν πεσει κατω απο ενα οριο το ψυκτικο υγρο. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Ψυκτικο για κλιματιστικα αυτοκινητου θες... μεσω γκρουπον θα βρεις και κουπονια με 20€. Το πιθανοτερο ειναι να εχε πεσει η σταθμη του φρεον και για αυτο δεν σου ψυχει. Και σε εμενα 2 φορες εχει συμβει, δεν χανεται σιγα-σιγα η ψυξη αλλα γινεται στα ξαφνικα οταν πεσει κατω απο ενα οριο το ψυκτικο υγρο. Μακαρι να ειναι μονο αυτο .Σε ευχαριστω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Πηγα πριν λιγο μια αποσταση 5 χλμ . Στα 2 πρωτα χλμ εβγαζε παγωμενο (οχι δροσερο ) αερα και μετα παλι τα χθεσινα.
johny135 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 καθε ποτε κανουμε σερβις στο κλιματιστικο του αυτοκινητου? γιατι ρωτησα την αντιπροσωπια και μου ειπε οτι οσο δουλευει δεν το πειραζουμε...και μου ακουστηκε καπως περιεργο και σαν να σου λεει οταν σου χαλασει ελα να σου τα παρουμε διπλα...να τονισω οτι παγωνει το αμαξι σαν την πρωτη μερα και δεν εχει θεμα προληπτικα ρωταω...
paylidis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Πηγα πριν λιγο μια αποσταση 5 χλμ . Στα 2 πρωτα χλμ εβγαζε παγωμενο (οχι δροσερο ) αερα και μετα παλι τα χθεσινα. Γιάννη παρατήρησε αν τυχόν ακούγεται αυτό το Τσακ Τσακ από το κομπλαρισμα του συμπιεστή. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Γιάννη παρατήρησε αν τυχόν ακούγεται αυτό το Τσακ Τσακ από το κομπλαρισμα του συμπιεστή. Ποτε δεν το ακουγα... θα κατεβω το βραδυ με δροσια και ανοιχτο καπο να δοκιμασω αν ακουω κατι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις