Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα εντελως ξαφνικα ενω εβγαζε παγωμενο αερα στο Honda CRV μετα απο 10 περιπου χλμ σταματησε και δουλευε σαν ανεμιστηρας.Εντελως ξαφνικα .

Ειναι προτιμοτερο να παω σε ηλεκτρολογο ή υπαρχουν ειδικοι τεχνιτες κλιματιστικων αυτοκινητων ?Αν θυμαμαι καλα το ειχε ξανακανει μια φορα στα 9 χρονια που το εχω και το ειχα παει σε εξουσιοδοτημενο Honda και ηταν αποιο ρελε αν θυμαμαι καλα με κοστος καπου 30 ευρω αλλα δεν θελω για καποιους λογους να ξαναπαω εκει .

Ευχαριστω.

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

λεχτρολογο ή εξειδικευμενο μαγαζι για κλιματισμο αυτοκινητου.και οι δυο μπορουν να κανουν διαγνωση και επισκευη,ο πρωτος,περιορισμενου ευρους.

Δημοσ.

http://www.cryotech.gr

Πήγαινε με κλειστά μάτια σε αυτόν.

Εξειδικευμένο συνεργείο στον κλιματισμό και δεν έχω ακούσει κανένα παράπονο .

Ευχαριστω πολυ.Ειναι και αρκετα κοντα μου .

Δημοσ.

Κύριε Γιάννη όταν πατάτε το κουμπί του κλίμα ακούτε το λεγόμενο 'τσακ' που κομπλαρει ο κομπρεσορας?

Δημοσ.

Κύριε Γιάννη όταν πατάτε το κουμπί του κλίμα ακούτε το λεγόμενο 'τσακ' που κομπλαρει ο κομπρεσορας?

Δεν το προσεξα...Θα το δω αυριο αλλα παντα στο auto το εχω χωρις να χρειαζεται να πατησω το κουμπι a/c .

Δεν θυμαμαι να ακουγα ποτε κατι τετοιο ....Ειναι και αρκετα αθορυβο σαν αμαξι γενικοτερα .

Δημοσ.

Ψυκτικο για κλιματιστικα αυτοκινητου θες... μεσω γκρουπον θα βρεις και κουπονια με 20€. Το πιθανοτερο ειναι να εχε πεσει η σταθμη του φρεον και για αυτο δεν σου ψυχει. Και σε εμενα 2 φορες εχει συμβει, δεν χανεται σιγα-σιγα η ψυξη αλλα γινεται στα ξαφνικα οταν πεσει κατω απο ενα οριο το ψυκτικο υγρο.

• Like 1
Δημοσ.

Ψυκτικο για κλιματιστικα αυτοκινητου θες... μεσω γκρουπον θα βρεις και κουπονια με 20€. Το πιθανοτερο ειναι να εχε πεσει η σταθμη του φρεον και για αυτο δεν σου ψυχει. Και σε εμενα 2 φορες εχει συμβει, δεν χανεται σιγα-σιγα η ψυξη αλλα γινεται στα ξαφνικα οταν πεσει κατω απο ενα οριο το ψυκτικο υγρο.

Μακαρι να ειναι μονο αυτο .Σε ευχαριστω.

Δημοσ.

καθε ποτε κανουμε σερβις στο κλιματιστικο του αυτοκινητου? γιατι ρωτησα την αντιπροσωπια και μου ειπε οτι οσο δουλευει δεν το πειραζουμε...και μου ακουστηκε καπως περιεργο και σαν να σου λεει οταν σου χαλασει ελα να σου τα παρουμε διπλα...
να τονισω οτι παγωνει το αμαξι σαν την πρωτη μερα και δεν εχει θεμα προληπτικα ρωταω...

Δημοσ.

Πηγα πριν λιγο μια αποσταση 5 χλμ . Στα 2 πρωτα χλμ εβγαζε παγωμενο (οχι δροσερο ) αερα και μετα παλι τα χθεσινα.

Γιάννη παρατήρησε αν τυχόν ακούγεται αυτό το Τσακ Τσακ από το κομπλαρισμα του συμπιεστή.

• Like 1
Δημοσ.

Γιάννη παρατήρησε αν τυχόν ακούγεται αυτό το Τσακ Τσακ από το κομπλαρισμα του συμπιεστή.

Ποτε δεν το ακουγα...

θα κατεβω το βραδυ με δροσια και ανοιχτο καπο να δοκιμασω αν ακουω κατι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...