tanasen01 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Φίλος με περιορισμένο budget ψάχνει κινητό 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 120-140max2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): τυπική με λίγο browsing, όχι ιδιαίτερα apps3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: μεσαία το πολύ 5,2"4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): όχι5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ό,τι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; δεν νομίζω7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; δεν νομίζω8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ναι9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; μόνο Ελλάδα, 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); κατάστημα εντός Αττικής που μπορεί να κόψει τιμολόγιο14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούριο Νομίζω το Xiaomi Redmi 4x είναι καλή επιλογή σε αυτά τα λεφτά. Πείτε μου απόψεις. Ευχαριστώ.
AggelosTz Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 To Moto G4 play που έχει το eshop ; μάπα ; επειδή το έχει προσφορά
ziaba Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 To Moto G4 play που έχει το eshop ; μάπα ; επειδή το έχει προσφορά δεν συγκρίνεται με το 4Χ
AggelosTz Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Χαχα το έβαλε crazy Sunday to 4X. Λέει ότι είναι με τον snapdragon.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα