Mimoupeis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδια, Μου ηρθε σημερα απο το eshop μια RAM που παραγγειλα για το παλιο μου desk. Το μοντελο ειναι GA-M61SME-S2L-rev-2 και εχει απο το εργοστασιο 2GB RAM συγκεκριμενα μια RAM DDR2 PC-6400 800Mhz Αυτη που παραγγειλα ειναι αυτη εδω. Την βαζω στο Slot και κανω εκκινηση, βγαζει μηνυμα Update DIM αλλα μολις μπαινει Windows σε ενα sec. βγαζει μπλε οθονη και κανει επανεκκινηση. Μιλησα με το eshop και μου λεει να κανω πρωτα update το BIOS με την παλια RAM και μετα να την εγκαταστησω την καινουργια αλλα παλι τα ιδια συμβαινουν. Σημ. θελω να αυξησω την RAM και οχι να την αντικαταστησω. θελω 2GBx2=4GB Καποιος που να ξερει plz.? Ευχαριστω εκ των προτερων Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2017 από Mimoupeis
Mimoupeis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Εσβησα το PC. Εβαλα την RAM εβγαλα την μπαταρια για 1 λεπτο την ξανα εβαλα εκανα εκκινηση αλλα παλι τα ιδια..
Le Perv Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Κανε κι ενα καθαρισμα στις επαφες της καρτουλας με οινοπνευμα, μηπως εχουν οξυδωθει. Δεν εισαι ο μονος που χανεις μνημες. Κι εμενα εχουν αρχισει τα προβληματα με τις RAM. Εχω πεταξει 2 καρτουλες το τελευταιο διαστημα
Mimoupeis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Κανε κι ενα καθαρισμα στις επαφες της καρτουλας με οινοπνευμα, μηπως εχουν οξυδωθει. Δεν εισαι ο μονος που χανεις μνημες. Κι εμενα εχουν αρχισει τα προβληματα με τις RAM. Εχω πεταξει 2 καρτουλες το τελευταιο διαστημα Δεν νομιζω να εχει προβλημα με τα PIN γτ η μια παλια καρτα δουλευει ενω η αλλη που βγαζει το προβλημα ειναι καινουργια σημερα την ανοιξα και την δοκιμασα και μονη της και στα 2 SLOT με το ιδιο προβλημα να μου βγαζει.. Βασικα δεν εγραψα οτι θελω να αυξησω την RAM και οχι να την αλλαξω την παλια με καινουργια. 2GBx2=4GB
IoaZ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Βγάλε την παλιά και βάλε μόνο την καινούργια κάνε ένα clear. Μπες στα Windows και μετά κάνεις τερματισμό. Άμα τα καταφέρει μπορείς να βάλεις και την παλιά μετά.
Mimoupeis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δυστυχως τιποτα παλι τα ιδια. Blue screen στο windows boot
akoinonitos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Αφου η καινουρια δεν παιζει σε κανενα dimm ενω η παλια παιζει στειλτην για αλλαγη.
Mimoupeis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Αφου η καινουρια δεν παιζει σε κανενα dimm ενω η παλια παιζει στειλτην για αλλαγη. Για αλλαγη ως τι; Ως προβληματικια; Μηπως δεν ειναι συμβατη με την μητρικη μου; Αν και δεν νομιζω.. Εβαλα τωρα το usb stick με τα windows 10 για εγκατασταση να μπω στο μενου μηπως φτιαξει το boot.. αγγουρια παλι ρεσταρτ κανει..
akoinonitos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Για αλλαγη ως τι; Ως προβληματικια; Μηπως δεν ειναι συμβατη με την μητρικη μου; Αν και δεν νομιζω.. Nαι υπαρχει και αυτο το ενδεχομενο... Εκτος αν την δοκιμασες σε αλλο συστημα και δουλεψε κανονικα.
Mimoupeis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Την δοκιμασα και σε αλλη motherboard asrock g31m-vs και παλι τα ιδια.
UsualSuspect__ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Την δοκιμασα και σε αλλη motherboard asrock g31m-vs και παλι τα ιδια. ε τότε την πας πίσω στεγνά.
Mimoupeis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Ευχαρισω παιδια. Μολις ερθει η καινουργια αν εχω παλι προβλημα μιλαμε. Αλλα νομιζω plug n play δεν ειναι αυτες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα