Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω ένα tablet για τις βασικές σχετικά χρήσεις internet, youtube, skype (περισσότερο voice chat και μηνύματα), και κανένα απλό game με τιμή γύρω στα 150-200 ευρώ (όσο πιο κοντά στα 150 τόσο καλύτερα).

Βασικό είναι να ότι θέλω να είναι 8” γιατί πρέπει να μετακινείται συχνά και η οθόνη να είναι σχετικά καλή γιατί θα χρησιμοποιείται κυρίως για βίντεο και διάβασμα παρτιτούρων, κειμένων κτλ και ελπίζω για τουλάχιστον 2gb RAM (αν γίνεται περισσότερο τόσο το καλύτερο). Μπαταρία και ποιότητα κατασκευής όσο καλύτερα γίνονται στην τιμή αυτή. Οι κάμερες πέρα από το ότι καλές είναι αν υπάρχουν δεν θα χρησιμεύσουν πολύ και η χρήση θα γίνει κυρίως με ακουστικά οπότε για τα ηχεία μια από τα ίδια. Επίσης η microSD θα χρειαστεί σίγουρα. Sim δεν είναι απαραίτητη.

Στα δύσκολα τώρα,θέλω να βρίσκεται στα χέρια μου μέχρι το τέλος τις επόμενης εβδομάδας γιατί θα χρειαστεί ως βασική συσκευή σε ταξίδι, οπότε προτιμότερο από ελληνικό μαγαζί και όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Σκεπτόμουν Link.png Site: αυτό  και ο μόνος λόγος που το αποφεύγω είναι γιατί φοβάμαι αν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα με την τεράστια μπαταρία από κάτω. Επειδή γενικά δεν έχω επαφή με τα tablet και πως είναι από τιμές και λοιπά ελπίζω να μην είναι τελείως παράλογα αυτά που ζητάω. Επίσης αν μπορείτε μα προτείνετε και κάποιο αξιόπιστο ελληνικό κατάστημα θα με βοηθούσε πολύ.

Δημοσ.

http://www.electroholic.gr/gr/computer/tablet/comlen00578/tablet-lenovo-yoga-3-za0a0017-82gb16gblte1-3quadblack

1) Από μπαταρία σκίζει. Ως 20 ώρες!!!

2) Any pen screen. Γράφεις με οτιδήποτε πάνω στην οθόνη.

3) Διπλά ηχεία με dolby atmos και άλλα καλούδια.

4) Επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon MSM8909 (210)

5)Έχει και 4G

Τι άλλο θες ......

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.electroholic.gr/gr/computer/tablet/comlen00578/tablet-lenovo-yoga-3-za0a0017-82gb16gblte1-3quadblack

1) Από μπαταρία σκίζει. Ως 20 ώρες!!!

2) Any pen screen. Γράφεις με οτιδήποτε πάνω στην οθόνη.

3) Διπλά ηχεία με dolby atmos και άλλα καλούδια.

4) Επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon MSM8909 (210)

5)Έχει και 4G

Τι άλλο θες ......

Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα. Η μόνη διαφορά με αυτό που έχω στο link μου είναι το 4G/sim slot έτσι; Γιατί στο site που έδωσες το αναγράφουν με snapdragon 210 ενώ από όσο έψαξα έχουν τον 212. Όχι ότι παίζει και μεγάλο ρόλο αλλά επειδή μου χτύπησε στο μάτι όταν το κοίταγα και να το έχω υπ'όψη μου αν υπάρχουν ακόμα περισσότερα μοντέλα από ότι νόμιζα...

Όπως και να έχει σημασία δεν έχει γιατί δεν με πολυενδιαφέρει να παίρνει sim αφού σχεδόν παντού παιζει wifi και αμα χρειαστεί μπαίνω από hotspot, οπότε λέω να γλιτώσω το 20ρι και να πάρω αυτό που έχω δώσει στο αρχικό post.

Επεξ/σία από PerfectParanoia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...