μτν Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας θα τσεκάρω και το honor 8 ... Σας ευχαριστώ κ πάλι και αν υπάρχει κ άλλη πρόταση ευχαρίστως δέκτη. ..
diver86 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 πηρα το σαββατο το honor 8.ημουν αναμεσα στο p10 lite και a5. η πρωτη σκεψη ηταν να ξεφυγω λιγο απο samsung. και μετα ημουν αναμεσα στα huawei. και τα 2 πολυ ωραια και δυνατα. κατεληξα στο honor και το κινητο φυσαει πραγματικα. απο μπαταρια, παραμετροποιηση. το δαχτυλικο αποτυπωμα ειναι απιστευτα γρηγορο. πιστευω πως ειναι αξιολογη αγορα για τα λεφτα του. 1
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 P9,honor 8,xperia x με αυτη την σειρα απο εμενα φιλε.
μτν Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Παιδια καλησπερα, σας γραφω απο το νεο μου honor8 ειμαι πραγματικα πολυ ικανοποιημενος καθως εδω κ λιγες ωρες που το εχω στα χερια μου εχει ανταποκριθει αψογα σε ολα. Το μπλε χρωμα που διαλεξα πραγματικα ειναι πανεμορφο. Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα