mic6 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Γειά σας φίλοι. Πριν λίγο καιρό έπεσα θύμα απάτης πουλώντας ένα σφραγισμένο iPhone 7 plus. Είχα την αγγελία στην εφημερίδα και κάποιος με πήρε Σάββατο, μου έβαλε δήθεν τα χρήματα, μου έστειλε την ταυτότητα του και το αντίγραφο του ηλεκτρονικού εμβάσματος και εγώ σαν χαζός έστειλα το κινητό την ίδια μέρα με το ΚΤΕΛ επαρχία με απόδειξη και παραλαβή μόνο με ταυτότητα. Τα χρήματα δεν εμφανίστηκαν ποτέ και έχω ανοίξει υπόθεση στην ασφάλεια. Γενικώς νομίζω τζίφος θα είναι η υποθεση γιατί εκ πρώτης η ταυτότητα φαίνεται κλεμμένη και το έμβασμα πλαστό. Τέλος πάντων, ας πρόσεχα. Το ερώτημα μου είναι αν υπάρχει τρόπος με το imei της συσκευής το οποίο το γνωρίζω να την μπλοκάρω ή να δω που βρίσκεται. Πήγα στη βονταφον με τη βεβαίωση της αστυνομιας να το κάνω, αλλά μου είπαν ότι επειδή το τηλέφωνο ειναι από σκρουτζομαγαζο άρα εισαγωγής, δεν μπορούν να μπλοκάρουν το imei γιατι δεν τους αφήνει το σύστημα.. Ενώ αν ήταν ελληνικό θα μπορούσαν να το μπλοκάρουν για όλους τους παροχους στη χώρα μας. Επίσης, στο istorm μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι.. Απόψεις για βοήθεια δεκτες.. Μη μου υπενθυμίσετε παρακαλώ πόσο χαζός είμαι και ότι ποτέ δεν πουλάμε με αυτόν τον τρόπο εκτός αν ξέρουμε τον άλλον ή έχει θετικές κριτικές στο φόρουμ.. οκ αυτό το έχω χωνέψει. Ευχαριστώ
polteris Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Καλα στην vodafone το εχουν χασει μου φαινεται. Αυτο που πρεπει να κανουν ειναι να κλειδωσουν το imei που τους δινεις με την Ελληνικη αποδειξη για να μην δεχετε Ελληνικες sim. Αυτο μπορεις να κανεις μονο. Το οτι ειναι εισαγωγης δεν παιζει ρολο. Αυτο να τους πεις και να επιμενεις 1
saruman123 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Γειά σας φίλοι. Πριν λίγο καιρό έπεσα θύμα απάτης πουλώντας ένα σφραγισμένο iPhone 7 plus. Είχα την αγγελία στην εφημερίδα και κάποιος με πήρε Σάββατο, μου έβαλε δήθεν τα χρήματα, μου έστειλε την ταυτότητα του και το αντίγραφο του ηλεκτρονικού εμβάσματος και εγώ σαν χαζός έστειλα το κινητό την ίδια μέρα με το ΚΤΕΛ επαρχία με απόδειξη και παραλαβή μόνο με ταυτότητα. Τα χρήματα δεν εμφανίστηκαν ποτέ και έχω ανοίξει υπόθεση στην ασφάλεια. Γενικώς νομίζω τζίφος θα είναι η υποθεση γιατί εκ πρώτης η ταυτότητα φαίνεται κλεμμένη και το έμβασμα πλαστό. Τέλος πάντων, ας πρόσεχα. Το ερώτημα μου είναι αν υπάρχει τρόπος με το imei της συσκευής το οποίο το γνωρίζω να την μπλοκάρω ή να δω που βρίσκεται. Πήγα στη βονταφον με τη βεβαίωση της αστυνομιας να το κάνω, αλλά μου είπαν ότι επειδή το τηλέφωνο ειναι από σκρουτζομαγαζο άρα εισαγωγής, δεν μπορούν να μπλοκάρουν το imei γιατι δεν τους αφήνει το σύστημα.. Ενώ αν ήταν ελληνικό θα μπορούσαν να το μπλοκάρουν για όλους τους παροχους στη χώρα μας. Επίσης, στο istorm μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι.. Απόψεις για βοήθεια δεκτες.. Μη μου υπενθυμίσετε παρακαλώ πόσο χαζός είμαι και ότι ποτέ δεν πουλάμε με αυτόν τον τρόπο εκτός αν ξέρουμε τον άλλον ή έχει θετικές κριτικές στο φόρουμ.. οκ αυτό το έχω χωνέψει. Ευχαριστώ https://www.9volto.gr/blog/%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%89-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-imei-%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%B5%CF%81/ 1
mic6 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Διάβασα στο λινκ που παραθεσατε το εξης Σε περίπτωση που το τηλέφωνο που έχει χαθεί είναι δηλωμένο με πάνω από 4 αριθμούς κλήσης τότε το τηλέφωνο δεν θα μπλοκάρεται. Δηλαδή εάν το κινητό τηλέφωνο μέσα σε μία βδομάδα έχει αλλάξει πάνω από 4 διαφορετικές κάρτες sim με διαφορετικά νούμερα τότε το τηλέφωνο δεν θα μπλοκάρεται Μήπως άλλαξαν επίτηδες 4 σιμ ήδη και γι αυτό η βονταφον δεν μπορεί να το μπλοκαρει; Δοκίμασε ο υπάλληλος στο σύστημα και του έβγαζε το imei ως μη αναγνωρίσιμο
saruman123 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Αυτοί ξέρουν πολύ περισσότερο από ότι εμάς .... Το άρθρο λέει και για την αστυνομία.....
vchristod84 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 μου έβαλε δήθεν τα χρήματα, μου έστειλε την ταυτότητα του και το αντίγραφο του ηλεκτρονικού εμβάσματοςΑν τα χρήματα στα έβαλε μέσω της ίδιας τράπεζας ηλεκτρονικά, θα έπρεπε να εμφανιστούν άμεσα στο λογαριασμό σου, θα μπορούσες με e-banking να τα δεις...
rolexakias2 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Φίλε μου και το ebanking γιατί υπάρχει; θα είχες και την ειδοποίηση στο κινητό σου μέσω sms και δε θα σε πιάνανε κορόιδο...
tyf Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 ρε παιδια ειναι γνωστο κολπο. μεχρι και με αυτοκινητα το κανουν. στα εχω βαλει ειναι απο αλλη τραπεζα θα τα δεις δευτερα. παμε να κανουμε μεταβιβαση και παιρνουν το αμαξι. αν δεν δειτε λεφτα μην στελνετε τιποτα. ταυτοτητες κτλ δεν λενε τιποτα. ζητα απο το κτελ στην περιοχη που παρελαβε αν εχει βιντεο να σου στειλει. ζητα το ευγενικα παρτον με το καλο να σε εξυπηρετησει ας στο στειλε και με το κινητο του. με την φωτογραφια αυτου που παρελαβε αν μιλησεις με το τμημα ασφαλειας ισως να ειναι γνωστος κατα 99% και να βρουν ποιος ειναι. αν τον εχουνε ξαναμαζεψει θα τον ξερουν τα παιδια εκει. παρακαλεσε τους παρτους με το καλο και θα βρεις ακρη πιστευω. αλλιως δεν θα ασχοληθουνε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα