Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα σημερα στα χερια μου το φυλλαδιο απο το supermarket. Ειδα οτι την πεμπτη θα φερει το συγκεκριμενο κολλητηρι το οποιο εχει ενσωματωμενο καλαι και ειναι 60w. Κυριως το θελω για εξωτερικες δουλειες μιας και στο σπιτι εχω ενα aoyue 968. Το θελω κυριως για μητρικες Τι λετε? Αρκετα φθηνο σε τιμη

Σημειωση. Εννοειται οτι δεν ειναι για επαγγελματικη χρηση. Ουτε θα φτιαχνω καθε μερα μητρικες εκτος σπιτιου.

1Msmipp.png

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι ακριβώς τι ίδιο είχα πάρει πριν κάνα χρόνο κάτι παρόμοιο (από τη φωτογραφία φαίνεται ίδιο) στο μήνα με ελάχιστη χρήση χάλασε το μοτέρ που τροφοδοτούσε σύρμα, το καλό είναι ότι τα lidl δεν εχουν πολλά μα μου στις επιστροφές και πήρα πίσω τα χρήματα μου (9,99)

Δημοσ.

Μηπως ειναι καλυτερα να παρεις ενα κολλητηρι ρυθμιζομενης θερμοκρασιας? Μια ιδεα ριχνω.

Αυτο με το καρουλι, ταιριαζει σε καμια κινεζικη βιοτεχνια motherboard που δε προλαβαινουν κολλανε.  :-D

Δημοσ.

Για κλωτσιες δηλαδη. Δυστυχως ειχα πιο παλια 35αρι κολλητηρι και δεν εκανε δουλεια. Γιαυτο και το aoyue που εχω εχει πολλα watt. Επισης ενα μελος μου ειχε πει οτι τα 30 ειναι λιγα για δουλειες μητρικης.

Δημοσ.

εγώ με 30αρι μια χαρα κάνω  τη δουλειά μου, θεωρω οτι με 60αρι μπορεί να δημιουργήσεις πρόβλημα στο pcb αν εισαι λίγο απροσεχτος, αλλα δεν το χω δοκιμασει για να χω προσωπική άποψη, μόνο ό,τι έχω διαβάσει

Δημοσ.

Εχω παρει ενα εδω και χρονια και παναθεμα και αν το χω χρησιμοποιησει . Τωρα για "εξωτερικες δουλειες και μητρικες¨" δεν ειναι καπως χοντρο ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...