Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Αλλο θεμα τωρα... Το Speedfan μου λεει οτι AUXTIN1 ειναι στους 95 C και AUXTIN0 στους 79 C. To AUXTIN4 ειναι στους -21C. (???) Πως μπορω να τσεκαρω αν ειναι fault sensor ή οντως ψηνεται? Η θερμοκρασια παραμενει ιδια ανεξαρτητα αν βαλω τα fans σε low/high. Αμέλησέ το
devil-ji Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Επειδη φοβαμαι μηπως το μαγαζι δεν εχει τις μνημες μου και αργησει να τις φερει, θα εχει καποιο αντικτυπο στην αποδοση αν παω απο 3200mhz c16 σε 3000mhz c15?
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Επειδη φοβαμαι μηπως το μαγαζι δεν εχει τις μνημες μου και αργησει να τις φερει, θα εχει καποιο αντικτυπο στην αποδοση αν παω απο 3200mhz c16 σε 3000mhz c15? Ας αργήσει τόσο καιρό περίμενες γκαντεμούλη
Μακιαβέλλι Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Πηγαινε πες τους τι θες και αν σου πουν οτι θα αργήσουν πες τους screwww you guys I am going home. Οχι οτι θα δεις και τόσο αμεσα τη διαφορα αλλα αφου υπαρχει η δυνατοτητα ας αργήσει και λιγο. Για την ιδεα ρε γαμωτο. Σε τι συχνότητα τρεχει το ενα dimm που αναγνωρίζει;
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Άμεσα θα τη δεί σε fps. Στους ryzen στο performance σημασία έχει το ρολογάκι όχι το cl. Αρκεί φυσικά ο συνδιασμός μητρικής ram να είναι ο κατάλληλος γιατί το πιθανότερο να πάει στα 2900κάτι χειροκούνα.
devil-ji Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Στα 2133mhz τρεχει το μονό. Δεν δοκιμασα για παραπανω.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Αφου πας για αλλαγη δες πρωτα το oc του λειτουργικού dimm. Μη σου μεινει στα 2100 και κλαίμε. BTW απο τα 2800 στα 3000 δεν ειδα καμια διαφορα (σε αντίθεση με το 2100-2800). Ισως αν έτρεχα benchmarks να φαινόταν, αλλα στην πραξη τιποτα.
devil-ji Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Το μονό module πιανει 3200 χωρις θεμα!
devil-ji Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δεν ξερω να χαρω ή να κλαψω αλλα καποια μακακια πρεπει να κανω Λεω να δοκιμασω μια τελευταια φορα το 'ελαττωματικο' module και δουλευει μια χαρα. Ετρεξα το Memory diagnostic tool των win10 για το καθε ενα ξεχωριστα χωρις προβλημα. Μολις τα συνδεω και τα 2 , το πσ ανοιγοκλεινει 4-5 φορες (δεν φορτωνει καν την οθονη για bios) και μετα μπουταρει. Ετρεξα το Memory diagnostic tool και για τις 2 μνημες χωρις καποιο σφαλμα). Αυτο που με παραξενευει επισης ειναι οτι μολις παταω το power button, αναβουν led, ξεκινουν ανεμιστηρες αλλα για να δειξει την οθονη των bios κανει περιπου 7 δευτερολεπτα και μετα μπαινει στα win κανονικα. Ολα τα παραπανω σε 3200. Μολις κατεβασα σε 2933 ανοιγει με τη μια χωρις καποια θεμα (και με τα 2). Εστω οτι εγω εκανα βλακεια και δεν εβαζα σωστα την ραμ, υπαρχει καποιο προγραμμα να τρεξω για να τεσταρει το πσ?
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Αδερφε το pc ειναι κομπλε και μου φαινεται δεν εβαλες σωστα καρτα ή ram αλλιως βγηγε καποιο καλωδιο κατα τη μεταφορα κι εστρωσε με το τσεκαρισμα σου και clear cmos(ισως) Λογικο να τρωει σκαλωμα στα 3200 θελει bios update κι αν οχι χειροκινητα timings κι αν παλι οχι αναμονη για νεο bios. Τα 2900κατι που σου ειπα και νωριτερα σε αλλο ποστ επιτυχια το λες.
devil-ji Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Αδερφε το pc ειναι κομπλε και μου φαινεται δεν εβαλες σωστα καρτα ή ram αλλιως βγηγε καποιο καλωδιο κατα τη μεταφορα κι εστρωσε με το τσεκαρισμα σου και clear cmos(ισως) Λογικο να τρωει σκαλωμα στα 3200 θελει bios update κι αν οχι χειροκινητα timings κι αν παλι οχι αναμονη για νεο bios. Τα 2900κατι που σου ειπα και νωριτερα σε αλλο ποστ επιτυχια το λες. Το οτι μολις παταω το power button (αναβουν κανονικα led, fans) αλλα κανει 5 δευτερολεπτα να ''δωσει'' ρευμα σε keyboard και να δειξει την οθονη του bios ειναι αποτελεσμα καποιας λαθος ρυθμισης ή τα βασανα δεν τελειωσαν?
devil-ji Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 εντιτ λαθος nb frequency 1462 αλλα στο memory slot selection λεει max bandwidth 2132mhz. Στο bios ειχε επιλογη για ultra fast boot αλλα το εχω disabled
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Στο cpuz στο memory πες μου τι τιμη εχει το dram frequency
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα