Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Βάλε τη ram σε άλλο slot ξαναβάλε τη μπαταρία όπως ήταν. Την κάρτα τν τοποθέτησες σωστά, ακούς κλίκ όταν την κουμπώνεις παρόμοιο με τη ram; Σωστά φαίνονται όλα πάντως.
UsualSuspect__ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Όντως τώρα; Τι άτομο έβαλαν να το στήσει και το έστησε έτσι; Τι cable managment είναι αυτό; Κάποια μαλακία έχουν κάνει ρε συ.. Δεν μου το βγάζεις απ το μυαλό. Πρόσεξε πως θα κινηθείς.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Το πληκτρολόγιο-ποντίκι σε καμμία απο τις πίσω θύρες δεν λειτουργεί;
devil-ji Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΟ 2Ο STICKAKI RAM ΣΕ ΑΛΛΟ σΛΟΤ ΚΑΙ ΠΗΡΕ Η ΜΑΛΚΙΑΑΑΑ δοκιμασει τα 2 Stickakia se a2 b2 και το 1ο σε α1 μετα αλλα τπτ. Εβαλα το 2ο στικ σε β1 και πηρε 1
jimskeet2002 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Στις φωτο που εβαλες η μπαταρια λειπει. Την εβγαλες εσυ οπως σου ειπαν πιο πανω η ετσι το παρελαβες???
UsualSuspect__ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Φίλος μου πάντως έχει πρόβλημα με τις usb 3 και δεν του δουλεύει το πληκτρολόγιο, αλλά σε usb 2 δουλεύει μια χαρά.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δες άν είναι stable πρώτα Δεν μπορείς να πείς όμως είμαστε κι εμείς τεχνικάρες. Δύο ώρες απο το ένα slot στο άλλο
devil-ji Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Καλα αρχικα ειχα παρατηρησει οτι και το cable της cpu δεν ειχε κουμπωσει καλα αλλα δεν αλλαξε κατι. Θα τσεκαρω τις ραμ απο αυριο σε αλλο πσ. Παντως πως θα τσεκαρω οτι ειναι stable? Υπαρχει περιπτωση να καει τπτ? Τωρα ολες οι usb θυρες τηε μητρικης ''δινουν'' ρευμα στο keyboard. Βασικα υπαρχει θεμα με μητρικη? Δυσκολες ερωτησεις χωρις να εισαι απο κοντα βεβαια, απλα να ξερω αν γινεται απο ποιο παρτ ηταν το θεμα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την βοηθεια σε ολους και αναμονη για το τι μπορει να φταιει...
UsualSuspect__ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Πιο κουτάκι πήρες; Το aerocool aero 800 απ την σύνθεση του kosta.karra; Δεν μπορώ να διακρίνω. Αν ναι, να τους πας τον πύργο πίσω να σου κάνουν cable managment της προκοπής και να τσεκάρουν τα πάντα. Πες με σκαλωμένο, πες μου ότι θες αλλά δεν είναι cable managment αυτό για το συγκεκριμένο κουτί. Έδωσες τόσα λεφτά και σου είπαν και μπαρούφες πως δοκίμασαν onboard κάρτες και αηδίες τέτοιες. Φοβάμαι με την πάρτη τους. Μπέσα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Καλα αρχικα ειχα παρατηρησει οτι και το cable της cpu δεν ειχε κουμπωσει καλα αλλα δεν αλλαξε κατι. Θα τσεκαρω τις ραμ απο αυριο σε αλλο πσ. Παντως πως θα τσεκαρω οτι ειναι stable? Υπαρχει περιπτωση να καει τπτ? Τωρα ολες οι usb θυρες τηε μητρικης ''δινουν'' ρευμα στο keyboard. Βασικα υπαρχει θεμα με μητρικη? Δυσκολες ερωτησεις χωρις να εισαι απο κοντα βεβαια, απλα να ξερω αν γινεται απο ποιο παρτ ηταν το θεμα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την βοηθεια σε ολους και αναμονη για το τι μπορει να φταιει... Eγώ λέω να βγάλεις μια photo να ξέρεις τι γίνεται που πάει τί. Μετά να τα βγάλεις ένα ένα και να τα τοποθετήσεις μόνος σου όμορφα ωραία και να μην έχεις ανάγκη κανένα. Μόνο έτσι θα μάθεις. Όλα εκτός ρεύματος εννοείται. Stable εννοούσα άν σου κάνει πάλι restart. Ξεκίνα λίγο βάλε μια τάξη πέρνα μεταά το λειτουργικό σου και τότε θα διακρίνεις φουλάροντάς το άν είναι όλα κομπλέ που κατα 99.9% είναι. Μεγειά σου αδερφέ!
jimskeet2002 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Ξανα ρωταω. Τη μπαταρια απ τητ μητρικη την εβγαλες εσυ? Η ετσι ηταν εξαρχης?
devil-ji Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Λογικα φταιει το 1ο στικακι ραμ γιατι δεν το αναγνωριζει σε καμια θυρα. Με αυτο εκανα ολες τις δοκιμες και μολις δοκιμασα το 2ο. Τωρα τα συνεδεσα και τα 2 και αναγνωριζει μονο τα 8 gb. Τελικα ανεβηκα λιγο budget καθως σκεφτηκε οτι αντι να παρω λαπτοπ (το παλιο κλεινει 5ετια) ας δωσω λιγα παραπανω. Κουτι το corsair alpha spec black/silver (το red θα ερχοταν μετα απο 20 μερες ) ραμ corsair vengeance lpx 3200 16gb msi gtx 1080 gaming x evga 650w gq\ Με στοχο τα 1440p 60fps σε ultra 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Με έπιασε η καρδιά μου.. Λοιπόν. Μάζεψε λεφτά και τσίμπα ένα phanteks eclipse p400s tempered glass (το άσπρο) και βάλτα όλα μέσα. Θα ταιριάζει και με την μητρική Θα πάρω κ εγώ το ίδιο την επόμενη βδομάδα λογικά. Άψογα τα specs πάντως. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να είναι full stable ! Στείλτους email η πάρτους τηλ και πες για την ραμ. (Εγώ θα έστελνα email και θα τους έλεγα να μου απαντήσουν εκεί μιας που θέλω να κρατάω συνομιλίες κτλ για ώρα ανάγκης)
devil-ji Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Για αυτο σκεφτομουν στην αρχη αλλα αργουσε λιγο και διαβασα καλα λογια για το airflow του corsair, οποτε μιας και ηταν αμεσα διαθεσιμο το τσιμπησα Θενκς και παλι σε ολους! :) Η βλακεια ειναι οτι οι μνημες ειναι δεν ειναι σε αμεση διαθεσιμοτητα απο το μαγαζι
devil-ji Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Αλλο θεμα τωρα... Το Speedfan μου λεει οτι AUXTIN1 ειναι στους 95 C και AUXTIN0 στους 79 C. To AUXTIN4 ειναι στους -21C. (???) Πως μπορω να τσεκαρω αν ειναι fault sensor ή οντως ψηνεται? Η θερμοκρασια παραμενει ιδια ανεξαρτητα αν βαλω τα fans σε low/high.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα