Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα μετα απο ψαξιμο θα καταληξω (λογικα) στο build του Kostas.karras (πολυ καλες συμβουλες κιολας).

Untitled.png

Συνολο 1006 €.

Η μονη βλακεια ειναι οτι θα περιμενω να πεσει λιγο η gtx 1070.

Τουλαχιστον θα βγουν και οι vega μεσα στον αυγουστο και μπορει να βοηθησει αυτο.

Και να φανταστεις πριν λιγο καιρο ηταν 50+ κατω :(

Πληκτρολογιο το motospeed ck104 και logitech g502 ποντικακι.

Επεξ/σία από devil-ji
  • Like 1
  • Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απτην αλλη μπορεις να πας σε R5 1600 + 1080 με τα ιδια λεφτα. Η διαφορα τιμης μεταξυ 1070 και 1080 ειναι και η διαφορα μεταξυ 1600 και 7700. Στο λεω απλα γιατι βλεπω 1440p monitor, οπου μεγαλυτερο ρολο θα παιξει η καρτα γραφικων παρα το CPU. Αμφιβαλλω αν θα δεις την οποιαδηποτε διαφορα στα 1440p με 1070 μεταξυ R5 και i7. 

Αγοραζεις και μια καρτα στα 20€ να κανεις την δουλεια σου προσωρινα και εισαι πασας.

• Like 3
Δημοσ.

Απτην αλλη μπορεις να πας σε R5 1600 + 1080 με τα ιδια λεφτα. Η διαφορα τιμης μεταξυ 1070 και 1080 ειναι και η διαφορα μεταξυ 1600 και 7700. Στο λεω απλα γιατι βλεπω 1440p monitor, οπου μεγαλυτερο ρολο θα παιξει η καρτα γραφικων παρα το CPU. Αμφιβαλλω αν θα δεις την οποιαδηποτε διαφορα στα 1440p με 1070 μεταξυ R5 και i7. 

Αγοραζεις και μια καρτα στα 20€ να κανεις την δουλεια σου προσωρινα και εισαι πασας.

Θα το σκεφτω περισσοτερο, ιδιαιτερα αν επανελεθει η τιμη σε προ 2μηνου επιπεδα,

απλα απο αυτα που διαβασα, για 1440p 60Hz δεν θα εχει προβλημα.

Δημοσ.

Θα το σκεφτω περισσοτερο, ιδιαιτερα αν επανελεθει η τιμη σε προ 2μηνου επιπεδα,

απλα απο αυτα που διαβασα, για 1440p 60Hz δεν θα εχει προβλημα.

Aν σκοπευεις να τα παιζεις ολα ultra σε 1440p σιγουρα μπορεις, απλα με την 1070 θα εισαι οριακα στα 60 σε καποια games. Και με τα 2 build καλυμενος θα εισαι, απλα βλεπω μεγαλυτερη μακροζωια στα 1440p με την 1080 παρα με την 1070, και το CPU μικρη σημασια θα παιξει σε τετοιες αναλυσεις. 

Γενικα η μονη ορθολογικη χρηση του 7700 / 7700k ειναι τα 1080p monitor με 144+ hz 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικη αποφαση για Ryzen 5 1600 + asrock ab350m pro 4,

thermaltake smart se 630w.

Χαζη απορια αλλα θελω να βαλω συνολο 4 fans (2 front, 1 top, 1 back)

Το κουτι  corsair carbide spec-03

εχει ηδη 2 αναρωτιεμαι αν θα υπαρχουν οι καλωδιωσεις σε m/b ή psu για να συνδεθουν 4 fans.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οκ εφτιαξα το pc και ηρθαν ολα τα κομματια πολυ γρηγορα.

Ομως εχω ενα θεμα.

Εγκατεστησα δικια μου ραμ και vga.

Μολις παταω το power button για να ανοιξει ολα αναβουν

(fans, led, gpu, ψυκτρα cpu αλλα απο καμια θυρα usb δεν παιρνει ρευμα το keyboard.

Δεν μπορω να κανω τιποτα ουσιαστικα.

Το pc ανοιγει, αναβουν λαμπακια ανεμιστηρες αλλα μετα απο 10 sec κανει μονο του επανεκινηση

χωρις να πηγαινει καποιο σημα οθονη.

Απο το μαγαζι μου ειπαν οτι δοκιμασαν με την Onboard και δουλεψε.

Τι μπορει να φταιει?

Εχω χεστει λιγο :(

Δημοσ.

Δοκιμασε συνδεσε την οθονη στην onboard θυρα να δεις αν δουλευει οπως ειπαν κ να δεις αν εμφανιζει καποιο σφαλμα στο post. Κ μπες bios δες τις ρυθμισεις για τα usb devices. Καλο θα ηταν να εκανες ενα default settings στο bios μηπως κ πειραξαν τπτ αυτοι απ το μαγαζι γιατι λες την δοκιμασαν με την onboard.

Δημοσ.

Οκ εφτιαξα το pc και ηρθαν ολα τα κομματια πολυ γρηγορα.

Ομως εχω ενα θεμα.

Εγκατεστησα δικια μου ραμ και vga.

Μολις παταω το power button για να ανοιξει ολα αναβουν

(fans, led, gpu, ψυκτρα cpu αλλα απο καμια θυρα usb δεν παιρνει ρευμα το keyboard.

Δεν μπορω να κανω τιποτα ουσιαστικα.

Το pc ανοιγει, αναβουν λαμπακια ανεμιστηρες αλλα μετα απο 10 sec κανει μονο του επανεκινηση

χωρις να πηγαινει καποιο σημα οθονη.

Απο το μαγαζι μου ειπαν οτι δοκιμασαν με την Onboard και δουλεψε.

Τι μπορει να φταιει?

Εχω χεστει λιγο :(

Ποιό πήρες τελικά;

Bγάλε βάλε ram άν γνωρίζεις και πρώτα σύνδεσε το καλώδιο του monitor στην κάρτα γραφικών όχι στη μητρική (χαζό αλλα συμβαίνει)

Επίσης κατα τη μεταφορά ίσως κουνήθηκε κάτι δες άν πατάνε όλα καλά ιδίως η ψύκτρα καλώδια δίσκων και ραμ.

Δημοσ.

Την οθονη τη συνεδεσα στην vga με dp και δεν δεχεται καποιο σημα απο το pc.

Η οθονη λειτουργει κανονικα.

Δεν μπορω να μπω σε bios καθως δε βλεπω κατι (και επιπλεον δεν εχει os το pc).

Δοκιμαζω με την onboard τωρα.

Δημοσ.

Για να δείς εικόνα με Onboard πρέπει να βγάλεις την κάρτα γιατί απο όσο γνωρίζω όταν κουμπώσεις gpu γίνεται αυτόματα disable. Όπως και να έχει δοκίμασε και άν έχεις και άλλο καλώδιο dvi - hdmi

Δημοσ.

Δοκιμασα μονο με την onboard με hdmi και με ενα stick ram σε αλλη θεση αλλα το ιδιο.

Ειναι θεμα m/b?

Δοκιμασα και χωρις ram και ανοιγει παλι χωρις καποιο beep

(το αναφερω γιατι σε παλαιο πσ μολις το ανοιγα χωρις ραμ beepαρε)

Δημοσ.

Όταν δοκίμασες onboard έβγαλες προηγουμένως την gpu; Kάντο με προσοχή μπορεί να θέλει απλά να βάλεις-βγάλεις την κάρτα.

Δημοσ.

Ξεσύνδεσε ρεύμα βγάλε μπαταρία απο μητρική και πάτα πολλές φορές το power button. Περίμενε λίγο και ξανασύνδεσε.

Καταρχήν βγάλε μια photo το εσωτερικό σε παρακαλώ άν δε σου κάνει κόπο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...