Dr_73 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Θα ήθελα να μεταφέρω ίντερνετ σε άλλο όροφο του ίδιου κτιρίου . Ασύρματες λύσεις αποκλείονται. Από συσκευές powerline connection η πιο οικονομική είναι τούτη Έχει κανείς εμπειρία ; Θα κάνει δουλειά ;
solution1 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δούλευα το συγκεκριμένο και ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Βέβαια η χρήση που έκανα ήταν internet, όχι file sharing. Το θέμα των powerline είναι η καλωδίωση του σπιτιού σου. Πιο συγκεκριμένα η τοπολογία και οι συνδέσεις του. Επειδή δούλευε σ'εσένα, δε σημαίνει ότι θα δουλέψει και σ'εσένα. Δοκίμασε τα. Αν δεν παίξουν, μπορείς να δοκιμάσεις σε άλλες πρίζες. Το πιθανότερο είναι ότι θα βρεις ένα ζευγάρι το οποίο θα λειτουργεί.
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 belkin = ...... αν θες σωστο Powerline πας σε devolo.
Dr_73 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δεν θελω καμία τρελή ταχύτητα. Ένα pos θα συνδέσω !
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 οκ απλα παλι δεν θα επαιρνα belkin.προτιμω tp link.επισης προσοχη με τα τριφασικα ρευματα αν υπαρχουν διαφορετικοι πινακες κτλ.
Dr_73 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 οκ απλα παλι δεν θα επαιρνα belkin.προτιμω tp link.επισης προσοχη με τα τριφασικα ρευματα αν υπαρχουν διαφορετικοι πινακες κτλ. Υπάρχουν όλα αυτά. Τι κάνουμε ; Από tp link , αυτό θα κάνει δουλειά ;; Το belkin όσο ήμουν διακοπές μας τελείωσε !
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 το εχω δοκιμασει το tp link το συγκεκριμενο αρκετες φορες σε διαφορα ατομα και ειναι μια χαρα.αν ειναι διαφορετικοι πινακες μπορει να μην παιξει καν.σε τριφασικο μπορει να παιξει αλλα μειωνει την ταχυτητα.η αλλη λυση ειναι απλα ethernet καλωδιο περασμενο απο καναλι μεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα