cabdik Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 παιδια, σε μια παλιοτερη 6-7ετων sony 40" (δεν ξερω ακριβως το μοντελο διοτι δεν ειναι δικη μου), ξαφνικα δεν δειχνει εικονα. η SONY αυτη ειχε θεμα με το MPEG4, οπως ολες οι παλιες που ηταν μονο Mpeg2, και ειχε μπει καρτα στο CI slot για να δουλεψει με την DIGEΑ. τον τελευταιο χρονο, οποτε πηγαινα στο σπιτι του κουνιαδου μου (δικη του ειναι η TV) εβλεπα ανα αραια διαστηματα να κλεινει η εικονα για δευτερολεπτα, και να επανερχεται. μου ελεγε οτι το εκανε απο τοτε που βαλανε την καρτα CI.... απο χτες ομως, δεν ανοιγει εντελως. οταν πρωτοανοιγεις, ανοιγει για λιγο, και αυτο ειναι, κλεινει η εικονα. αλλαζεις καναλια και φαινεται στο λαμπακι οτι αλλαζει, αλλα εικονα ΓΙΟΚ...!! τι πιθανες αιτιες εχουμε σαν πρωτη σκεψη? να καηκε η καρτα CI? να τα επαιξε το ΜΟΒΟ..? τροφοδοτικο, αφου αλλαζει καναλια και αντιδρα το λαμπακι, λεω να μην το λαβω υποψη.......... τι αλλο? τι να δοκιμασω για να αποκλεισω αιτιες?
swkhj Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Το τροφοδοτικο της ισως (πυκνωτης) Δεν θυμαμαι λεπτομερειες τωρα αλλα το ειχα παθει αυτο με το αναβοσβημα σε μια lg 1
Drake27 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Κατά ένα μεγάλο ποσοστό θα έχει φουσκωμένα πυκνωτές,στην χειρότερη να έχει καεί το backlight της οθόνης. Στου πεθερού μου την lg που είχε πάνω κάτω το ίδιο πρόβλημα,του βρήκαν ότι έφταιγε το τροφοδοτικό.
cabdik Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 το τροφοδοτικο το ελεγξε τεχνικος και δεν βρηκε προβλημα. το προβλημα -απο οτι μας ειπε- μαλλον ειναι στο Mobo..! γιατι της εβαλε εξωτερικο αποκωδικοποιητη και την αφησε και δουλευε ενα πρωινο, χωρις προβλημα..! δοκιμασα και αλλη καρτα στο Ci slot και κανει τα ιδια. αρα τεινω να πιστεψω οτι μαλλον τα εχει παιξει το Board. χτες για παραδειγμα της εκανα ενα Factory reset, και την αφησα και δουλευε σερι για κανα 2ωρο χωρις προβλημα. ουτε διακοπη σε εικονα, και αλλαγη καναλιων κανονικα. μετα το 2ωρο, αρχισε παλι το μπλακ αουτ...!! σταματησε να δειχνει καναλια, στο μενου εμπαινα και μολις πηγαινα στην αναζητηση καναλιων -να την βαλω να ξανασκαναρει- εκλεινε το μενου. την εκλεισα την ξανανοιξα, τιποτα. την εβγαλα εντελως απο ρευμα, τιποτα...!! αν παω σημερα, ισως να ξανανοιξει για λιγο, και μετα παλι τα ιδια....!! αλλα με 2 διαφορετικες καρτες, το μονο που εμεινε ειναι το Board..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα