p@n0ss Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Όπως έχετε καταλάβει ειμαι σε αναζήτησή αγοράς ...... Αφού έχουμε ξεπεράσει το θέμα της μνήμης ( προηγούμενο ποστ ) άρχισα να ψάχνω τα καταστήματα. Η αλήθεια ειναι ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις τιμές των σκρουτζομαγαζων και των εξουσιοδοτημένων. Θα εχω κάποιο πρόβλημα αν επιλέξω κάποιο μαγαζί απο Σκρουτζ ; Ρώτησα στο istorm μήπως υπάρχει το late 2016 15αρι που με ενδιαφέρει λογο τιμής βασικά αλλα φυσικά και δεν υπάρχει. Εκτός μετα αν βρω κάποιο μεταχειρισμένο.....
marmagia Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Δεν θα έχεις πρόβλημα αν επιλέξεις σκρουτζομαγαζο ΑΛΛΑ αν είσαι φοιτητής η εκπαιδευτικός περίμενε μέχρι τέλη Αυγούστου (ως μέσα Οκτωβρίου) να πάρεις την έκπτωση (είναι 12% στα μακ) και αν είσαι πολύ υπομονετικός ίσως κατά το Σεπτέμβριο να δωθεί πάλι επιστροφή με τις κάρτες της eurobank η τις diners στο public (συνήθως έδιναν 10%) όποτε έτσι γλιτώνεις κάποια χρήματα και παίρνεις και αρκετές δόσεις που δεν έχουν τα σκρουτζομαγαζ Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2017 από marmagia
p@n0ss Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δεν θα έχεις πρόβλημα αν επιλέξεις σκρουτζομαγαζο ΑΛΛΑ αν είσαι φοιτητής η εκπαιδευτικός περίμενε μέχρι τέλη Αυγούστου (ως μέσα Οκτωβρίου) να πάρεις την έκπτωση (είναι 12% στα μακ) και αν είσαι πολύ υπομονετικός ίσως κατά το Σεπτέμβριο να δωθεί πάλι επιστροφή με τις κάρτες της eurobank η τις diners στο public (συνήθως έδιναν 10%) όποτε έτσι γλιτώνεις κάποια χρήματα και παίρνεις και αρκετές δόσεις που δεν έχουν τα σκρουτζομαγαζ Ευχαριστώ για την βοήθεια. Δυστυχώς τίποτα απο τα δυο δεν ειμαι
marmagia Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Κρίμα.. απλά επειδή αυτά μπορούν να πάνε συνδυαστικά και να βγάλεις και μια δωροεπιταγουλα των 75€ από τους πόντους public σκέφτηκα να τι αναφέρω μήπως και είχες κάποιον γνωστό να σε εξυπηρετήσει
p@n0ss Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Τιμολόγιο θα κοπεί. Κυρίως όμως με ενδιαφέρει τεύχος θέματα με after sales support σε περίπτωση που δεν εχει αγοραστεί απο επισήμους τους μεταπωλητές.
marmagia Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δεν νομίζω ότι τους νοιάζει. Δεν ζητάνε καν απόδειξη όταν πας στο σέρβις. Μόνο σειριακό αριθμό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα