Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως έχετε καταλάβει ειμαι σε αναζήτησή αγοράς ......

Αφού έχουμε ξεπεράσει το θέμα της μνήμης ( προηγούμενο ποστ ) άρχισα να ψάχνω τα καταστήματα.

Η αλήθεια ειναι ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις τιμές των σκρουτζομαγαζων και των εξουσιοδοτημένων.

Θα εχω κάποιο πρόβλημα αν επιλέξω κάποιο μαγαζί απο Σκρουτζ ;

Ρώτησα στο istorm μήπως υπάρχει το late 2016 15αρι που με ενδιαφέρει λογο τιμής βασικά αλλα φυσικά και δεν υπάρχει.

Εκτός μετα αν βρω κάποιο μεταχειρισμένο.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θα έχεις πρόβλημα αν επιλέξεις σκρουτζομαγαζο ΑΛΛΑ αν είσαι φοιτητής η εκπαιδευτικός περίμενε μέχρι τέλη Αυγούστου (ως μέσα Οκτωβρίου) να πάρεις την έκπτωση (είναι 12% στα μακ) και αν είσαι πολύ υπομονετικός ίσως κατά το Σεπτέμβριο να δωθεί πάλι επιστροφή με τις κάρτες της eurobank η τις diners στο public (συνήθως έδιναν 10%) όποτε έτσι γλιτώνεις κάποια χρήματα και παίρνεις και αρκετές δόσεις που δεν έχουν τα σκρουτζομαγαζ

Επεξ/σία από marmagia
Δημοσ.

Δεν θα έχεις πρόβλημα αν επιλέξεις σκρουτζομαγαζο ΑΛΛΑ αν είσαι φοιτητής η εκπαιδευτικός περίμενε μέχρι τέλη Αυγούστου (ως μέσα Οκτωβρίου) να πάρεις την έκπτωση (είναι 12% στα μακ) και αν είσαι πολύ υπομονετικός ίσως κατά το Σεπτέμβριο να δωθεί πάλι επιστροφή με τις κάρτες της eurobank η τις diners στο public (συνήθως έδιναν 10%) όποτε έτσι γλιτώνεις κάποια χρήματα και παίρνεις και αρκετές δόσεις που δεν έχουν τα σκρουτζομαγαζ

Ευχαριστώ για την βοήθεια. Δυστυχώς τίποτα απο τα δυο δεν ειμαι :)

Δημοσ.

Κρίμα.. απλά επειδή αυτά μπορούν να πάνε συνδυαστικά και να βγάλεις και μια δωροεπιταγουλα των 75€ από τους πόντους public σκέφτηκα να τι αναφέρω μήπως και είχες κάποιον γνωστό να σε εξυπηρετήσει

Δημοσ.

Τιμολόγιο θα κοπεί.

Κυρίως όμως με ενδιαφέρει τεύχος θέματα με after sales support σε περίπτωση που δεν εχει αγοραστεί απο επισήμους τους μεταπωλητές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...