Προς το περιεχόμενο

Υπαρχει τροπος να μαθω εαν υπαρχει ασφαλεια?

DTsuras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Long story shot, ενας ξαδελφος ζητησε απο τον φιλο του να παει να παρει κατι πραγματα απο ενα μερος.Ο φιλος του δεκτηκε και πηγε, τον περνει τηλεφωνω και λεει οτι χτυπησε το μπροστα μερος του αυτοκινητου και οτι η ζημια κοστιζει 500ευρω.

Ο τυπος αυτος ειναι γνωστος ψευτης αλλα ειναι φιλοι, δεν ξερω εαν θα του εκανε τετοιο,ο ξαδεφλος λεει οχι αλλα εγω παλι δεν τον πιστευω.Οι δικοι του δεν του δινουν δεκαρα απο τι ακουσα οποτε του ειπα οτι ψεματα λεει για να του τα παρει. 

Δεν ξερω, μπορει και οντως να χτυπησε αλλα εγω θυμαμαι πριν μηνες που ειχε πει οτι εχει full ασφαλεια και ελεγε κιολας οτι θελει να γδαρει μονος του το αμαξι για να του το βαψουν ενα αλλο χρωμα, οποτε καταλαβαίνετε με τι τυπο εχουμε να κανουμε.

Αρα ειπαρχει τροπος να μαθουμε εαν ειχε ασφαλεια ή κατι να βοηθησει την κατασταση?

Επεξ/σία από DTsuras
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να καταλάβω, ο ξάδερφος σου του ζήτησε να του κάνει μια εξυπηρέτηση (υποθέτω; ) και να πάει να πάρει κάποια πράγματα, και αυτός τράκαρε;

Και ζητάει τα λεφτά από τον ξάδερφο σου επειδή τον έστειλε εκεί;

Αν κατάλαβα σωστά ωραίος φίλος... Μου βρωμάει απίστευτα το πράγμα πάντως. Από το αρκετά μεγάλο κόστος που ζητάει, μέχρι και το ότι θα μπορούσε να τον καλύψει η ασφάλεια.

Πες στον ξάδερφο σου να το γράψει κανονικά.

• Like 1

Μονο αυτο ειναι? δεν ξερω τετοιες πληροφοριες.

Μόνο αυτό διαθέτουμε, δυστυχώς. Το άλλο το καλό που σου ζητάει μόνο το μικρό όνομα του ιδιοκτήτη, πχ Μπάμπης, δεν το γνωρίζουμε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...