Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προφανώς και δεν τσιγκουνεύτηκα φίλε . Για αυτό και παραθέτω τα κομμάτια που θέλω, ώστε να με κατατοπίσει καλύτερα κάποιος πιο έμπειρος.

Δημοσ.

Προφανώς και δεν τσιγκουνεύτηκα φίλε . Για αυτό και παραθέτω τα κομμάτια που θέλω, ώστε να με κατατοπίσει καλύτερα κάποιος πιο έμπειρος.

kai koyti καλυτερα το aerocool  π εχει και περισσοτερους χωρους μεσα 

Δημοσ.

Ποιο κουτί εννοείς;

Σήμερα πήγα ρώτησα σε ένα κατάστημα για το αν γίνεται crossfire η Gigabyte Radeon RX460 4GB και μου είπε όχι. Του δείχνω ότι το γράφει σαν δυνατότητα της κάρτας. Πήρε ένα τηλέφωνο ( φαντάζομαι κάποιον τεχνικό) και το επιβεβαίωσε πως δεν γίνεται. Τελικά τι ισχύει;

Δημοσ.

Τώρα όχι άλλα αργότερα ήμουν άνετος με την ιδέα ότι θα μπορούσα να κάνω. Οπότε από ότι καταλαβαίνω είχε δίκιο το παλικάρι στο μαγαζί

Δημοσ.

Ποιο κουτί εννοείς;

Σήμερα πήγα ρώτησα σε ένα κατάστημα για το αν γίνεται crossfire η Gigabyte Radeon RX460 4GB και μου είπε όχι. Του δείχνω ότι το γράφει σαν δυνατότητα της κάρτας. Πήρε ένα τηλέφωνο ( φαντάζομαι κάποιον τεχνικό) και το επιβεβαίωσε πως δεν γίνεται. Τελικά τι ισχύει;

to aerocool qs-240

Δημοσ.

Τελευταια αποπειρα προτασης..Απο εκει και περα καλη τυχη..

Eπιλογες απο intel και amd, προς θεου, μην πας σε αυτο που ανεφερες..

Κωστα στην πρωτη συνθεση νομιζω η Asrock δεν ειναι m-atx και το case Aerocool που προτεινεις ειναι μονο m-atx.

Δημοσ.

Κωστα στην πρωτη συνθεση νομιζω η Asrock δεν ειναι m-atx και το case Aerocool που προτεινεις ειναι μονο m-atx.

Έχεις δίκαιο, από τις πολλές προτάσεις χάζεψα :)

https://www.mgmanager.gr/socket-1151/59366-asrock-b250m-pro4-s1151-4xddr4-6xsata3-2xm2-usb30-matx-hdmi-dvi-d-d-sub-90-mxb3c0-a0uayz.html?search_query=Asrock+b250&results=5

Αυτή ήθελα να βαλω..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...