georginio1990 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Προφανώς και δεν τσιγκουνεύτηκα φίλε . Για αυτό και παραθέτω τα κομμάτια που θέλω, ώστε να με κατατοπίσει καλύτερα κάποιος πιο έμπειρος.
Kostas.karras Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Το evga τότε, μη το σκέφτεσαι, δεν συγκρίνονται. 1
life is music Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Προφανώς και δεν τσιγκουνεύτηκα φίλε . Για αυτό και παραθέτω τα κομμάτια που θέλω, ώστε να με κατατοπίσει καλύτερα κάποιος πιο έμπειρος. kai koyti καλυτερα το aerocool π εχει και περισσοτερους χωρους μεσα
georginio1990 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Ποιο κουτί εννοείς; Σήμερα πήγα ρώτησα σε ένα κατάστημα για το αν γίνεται crossfire η Gigabyte Radeon RX460 4GB και μου είπε όχι. Του δείχνω ότι το γράφει σαν δυνατότητα της κάρτας. Πήρε ένα τηλέφωνο ( φαντάζομαι κάποιον τεχνικό) και το επιβεβαίωσε πως δεν γίνεται. Τελικά τι ισχύει;
Kostas.karras Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Έχεις σκοπό να κάνεις crossfire? Σε παλιές εποχές, και σε high end μηχανήματα κυρίως προτείνεται.. Δεν αξίζει..
georginio1990 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Τώρα όχι άλλα αργότερα ήμουν άνετος με την ιδέα ότι θα μπορούσα να κάνω. Οπότε από ότι καταλαβαίνω είχε δίκιο το παλικάρι στο μαγαζί
life is music Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Ποιο κουτί εννοείς; Σήμερα πήγα ρώτησα σε ένα κατάστημα για το αν γίνεται crossfire η Gigabyte Radeon RX460 4GB και μου είπε όχι. Του δείχνω ότι το γράφει σαν δυνατότητα της κάρτας. Πήρε ένα τηλέφωνο ( φαντάζομαι κάποιον τεχνικό) και το επιβεβαίωσε πως δεν γίνεται. Τελικά τι ισχύει; to aerocool qs-240
benign Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Τελευταια αποπειρα προτασης..Απο εκει και περα καλη τυχη.. Eπιλογες απο intel και amd, προς θεου, μην πας σε αυτο που ανεφερες.. Κωστα στην πρωτη συνθεση νομιζω η Asrock δεν ειναι m-atx και το case Aerocool που προτεινεις ειναι μονο m-atx.
Kostas.karras Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Κωστα στην πρωτη συνθεση νομιζω η Asrock δεν ειναι m-atx και το case Aerocool που προτεινεις ειναι μονο m-atx.Έχεις δίκαιο, από τις πολλές προτάσεις χάζεψα https://www.mgmanager.gr/socket-1151/59366-asrock-b250m-pro4-s1151-4xddr4-6xsata3-2xm2-usb30-matx-hdmi-dvi-d-d-sub-90-mxb3c0-a0uayz.html?search_query=Asrock+b250&results=5 Αυτή ήθελα να βαλω.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα