Πανος13 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους! Εδω και περίπου ένα μήνα αντιμετωπίζω το πρόβλημα του τίτλου. Δεν έχει κάποιο στανταρ, μπορεί να γίνει κατά την διάρκεια παρακολούθησης μιας ταινίας ή κατά το gaming ή ακόμα και μετά το boot.Πήγα το pc να το κοιτάξει κάποιος και μου είπε πως δεν βρήκε κάποιο πρόβλημα στο hardware οπότε έκανα ενα format νομίζοντας πως θα μου έδεινε την λύση. Αλλά δεν άλλαξε κάτι. Ακόμα το ίδιο.. Μήπως κάποιος είχε το αντίστοιχο πρόβλημα και μπορεί να βοηθήσει? Όσο έψαξα στο google είδα πολλούς να έχουν το αντίστοιχο πρόβλημα αλλά τίποτα δεν μου έδωσε την λύση. Επίσης να πω πως δεν πρέπει να είναι θέμα θερμοκρασίας καθώς τίποτα δεν ανεβαίνει πάνω απο τους 60 βαθμούς (μόνο στο gaming η κάρτα πάει μέχρι χαμήλα 70)Cpu- i7 920 Mothebo- gigabyte ex58-ud5 Ram- 3x2GB corsair xms Gpu- asus r9 280x Psu- corsair tx750 Monitor- Dell dell u2412m (συνδεδεμενο με dvi) ΥΓ: Δεν ήξερα που σε ποιο section του foroum να βάλω το post και το έβαλα εδω μιας και ίσως να φταίει η gpu. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2017 από Πανος13
Πανος13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Καλωδιάκι άλλαξες; Δεν το δοκίμασα ακόμα. Αλλά αν είχε θέμα με το καλώδιο γιατί να είναι τόσο random; Θεωρητικά δεν θα έπρεπε απλά να μην παίρνει σήμα απο την αρχή; Επίσης γιατί να πάνε στο 100% τα ανεμιστηράκια; Κατί που δεν είπα πρίν. Οι ανεμιστήρες δεν πάνε πάντα στο 100% και κάποιες φορές το pc σταματάει επίσης να δουλεύει. Δηλαδή κάποιες φορές ακούω πχ το video να παίζει ακόμα κάποιες άλλες όχι.
Philippe Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Η απώλεια τροφοδοσίας τα κάνει αυτά. Έτσι είναι random. Τσέκαρέ το ως εξής: ενώ λειτουργεί κανονικά ο υπολογιστής κούνησε το καλώδιο που πάει στη gpu από το psu και δες αν στο κάνει. Σε μένα ήταν χαλαρή η επαφή πάνω στο psu.
Πανος13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Η απώλεια τροφοδοσίας τα κάνει αυτά. Έτσι είναι random. Τσέκαρέ το ως εξής: ενώ λειτουργεί κανονικά ο υπολογιστής κούνησε το καλώδιο που πάει στη gpu από το psu και δες αν στο κάνει. Σε μένα ήταν χαλαρή η επαφή πάνω στο psu. Το έκανα αλλά τίποτα.. Ο τεχνικός είπε πως είναι οκ το psu και δίνει σωστά τα ρεύματα.
SeXBOX Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 1 Digital Visual Interface connectors (DVI-D) with HDCP - Ξέχνα το1 DisplayPort(DP) - Δοκίμασε το1 Video Graphics Array (VGA) - Επίσης δοκίμασε το
Πανος13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) 1 Digital Visual Interface connectors (DVI-D) with HDCP - Ξέχνα το 1 DisplayPort(DP) - Δοκίμασε το 1 Video Graphics Array (VGA) - Επίσης δοκίμασε το Το dvi δεν είναι ποιο καινούργιο και προσφέρει καλύτερη εικόνα? (θα παω αν οχι σήμερα τότε Δευτέρα να πάρω ενα DP) Και κατέβασε τα ρολόγια της Vram. Θα το δοκιμάσω και θα επιστρέψω. (Βέβαια πάλι δεν μου κάθετε καλά..2 χρόνια τώρα δεν είχε πρόβλημα στα stock clocks και ξαφνηκά έχει; :/ ) Update: 1 ώρα και δεν έχει κλείσει μετά το downclock. Βέβαια έχει περάσει και ολόκληρη μέρα χωρίς να κλείσει για να δούμε. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2017 από Πανος13
Zaknafein Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Μπορεί να είναι και οι μνήμες, ειδικά αν είναι με Elpida αντί για SK Hynix και έχουν factory OC. Από θερμοκρασίες πάντως είσαι ΟΚ, από 60φεύγα μέχρι 75 είναι νορμάλ για την κάρτα. Την κάρτα την είχες αγοράσει καινούρια;
Πανος13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Μπορεί να είναι και οι μνήμες, ειδικά αν είναι με Elpida αντί για SK Hynix και έχουν factory OC. Από θερμοκρασίες πάντως είσαι ΟΚ, από 60φεύγα μέχρι 75 είναι νορμάλ για την κάρτα. Την κάρτα την είχες αγοράσει καινούρια; Ναι αδερφέ καινούργια ηταν η κάρτα αλλά δεν εχει πλέον εγγύηση. Οι ραμ επίσης είπαν πως ηταν οκ. Μετά το downclock δεν έχει κλείσει ακόμα πάντως. Ελπίζω να είναι μια λύση αυτή. 2
Votritis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 H 280X της asus θυμαμαι ειχε θέμα με το overclock που της είχε γίνει και μια καποια "λύση" ηταν το downclock
Πανος13 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Ακόμα καλά κρατάει μετά το underclock. (Μου φαίνεται παράξενο βέβαια καθώς 2 χρόνια τώρα ηταν καλά) Ελπίζω πως θα ηρεμήσω τουλάχιστον τώρα.
Sheogorath Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Λογικό είναι, ήταν τσιτωμένη απο το εργοστάσιο. 1
Πανος13 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Τελευταίο update. Ακόμα όλα καλά απο οταν έκανα το downclock. Οποιος έχει αυτό το πρόβλημα ας δοκιμάσει να το κάνει. Σε περίπτωση που το πάθω πάλι θα κάνω πάλι update. Ευχαριστώ για την βοήθεια! 1
Babav Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Γεια χαρά, νομίζω έχω το ίδιο θέμα, καθώς παίζω Game (μια φορά συνέβη και λίγο αφού το έκλεισα) κλείνει η οθόνη και γυρίζουν τα ανεμιστηράκια στο τέρμα. Απ'ότι κατάλαβα από τα προλεγόμενα πρέπει να κάνω "downclock" στην GPU μου... Πώς γίνεται αυτό?i7 3770GTX 760P67 Extreme6 KCAS 600W
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα