enlightened Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Τώρα πια που όλοι λίγο πολύ πληρώνουμε με κάρτα δε χρειάζεται να κουβαλάμε μετρητά... Εμένα προσωπικά το πορτοφόλι μου έχει κυριολεκτικά μόνο την κάρτα μέσα... Γι'αυτό, επειδή δε βλέπω τα δικά μας τα συλλεκτικά να φέρνουν το apple pay στο ελλαδιστάν, θέλω να ρωτήσω αν έχει βρει κάποιος ένα workaround που δουλεύει.. Υπήρχε κάποτε ένας τρόπος με το boon. app που έστελνες έμβασμα σε γερμανική τράπεζα αλλά το έκοψαν... Ξέρει κανείς τίποτα; Έρχονται πελάτες στο μαγαζί και πληρώνουν με το watch και βγάζω αφρούς.... Σκέφτομαι σοβαρά να αλλάξω σε android μόνο και μόνο για να πληρώνω με το Wallet της Πειραιώς... Για δώστε τα φώτα σας αν κάποιος γνωρίζει ....
ziaba Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Τώρα πια που όλοι λίγο πολύ πληρώνουμε με κάρτα δε χρειάζεται να κουβαλάμε μετρητά... Εμένα προσωπικά το πορτοφόλι μου έχει κυριολεκτικά μόνο την κάρτα μέσα... Γι'αυτό, επειδή δε βλέπω τα δικά μας τα συλλεκτικά να φέρνουν το apple pay στο ελλαδιστάν, θέλω να ρωτήσω αν έχει βρει κάποιος ένα workaround που δουλεύει.. Υπήρχε κάποτε ένας τρόπος με το boon. app που έστελνες έμβασμα σε γερμανική τράπεζα αλλά το έκοψαν... Ξέρει κανείς τίποτα; Έρχονται πελάτες στο μαγαζί και πληρώνουν με το watch και βγάζω αφρούς.... Σκέφτομαι σοβαρά να αλλάξω σε android μόνο και μόνο για να πληρώνω με το Wallet της Πειραιώς... Για δώστε τα φώτα σας αν κάποιος γνωρίζει .... που να δεις έμενα να πληρώνω με κινέζο των 70€ 4
iYannis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Το Boon δεν έχει σταματήσει να λειτουργεί Site: οδηγίες
enlightened Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Το Boon δεν έχει σταματήσει να λειτουργεί Site: http://www.iyannis.gr/blog/%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-apple-pay-%CF%83%CF%84%CE%BF-iphone-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-apple-watch/">οδηγίες Το ξαναέκανα και δούλεψε τέλεια! Ευχαριστώ πολύ! Το μόνο πρόβλημα που έχω όμως είναι ότι σε κάποια τερματικά περνάει κανονικά και σε κάποια άλλα μου βγάζει μήνυμα "αφαιρέστε την κάρτα και χρησιμοποιήστε τσιπ ή μαγνητική". Είναι λίγο ρώσικη ρουλέτα δηλαδή, σε κάποια καταστήματα είναι οκ σε κάποια άλλα όχι, χωρίς να μπορώ να καταλάβω γιατί και πως να τα ξεχωρίσω. Ξέρεις γιατί;
ramarg Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά εγώ ακολούθησα όλη τη διαδικασία, το πέρασα αλλά αντιμετωπίζω πρόβλημα με το manual top up. Ενώ έχω κάνει έμβασμα και έχω τσεκάρει 10 φορές τα στοιχεία στο πορτοφόλι δεν έχει πιστωθεί το ποσό. Το έμβασμα έγινε από την τράπεζα Πειραιώς στις 29/8, και το αστείο είναι ότι πλήρωσα πέραν του 1 ευρώ για τα τυπικά έξοδα εμβάσματος (έξτρα 1,5 ευρώ για υψηλή προτεραιότητα και όπως αποδείχθηκε μόνο υψηλή δεν είναι!) Χειρίζομαι χρόνια το e banking, και τέτοια καθυστέρηση εμβάσματος πρώτη φορά βλέπω (ΕΕ στα χαρτιά). Σίγουρα δεν έχω απαίτηση να φτάσουν τα χρήματα σε μία μέρα, αλλά όχι και έτσι. Έχω την εντύπωση ότι η τράπεζα καθυστερεί εσκεμμένα την αποστολή των χρημάτων για εκμετάλλευση της ρευστότητας. Σε εσάς πόσες μέρες κάνουν να φανούν τα λεφτά;
enlightened Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ που επιλέγω πάντα την κανονική προτεραιότητα κάνει 2, πολύ σπάνια 3 εργάσιμες.
enlightened Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Πειραιώς! Υπάρχει κάποια άλλη; 1
ramarg Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Καλύτερα να λες δεν υπάρχει άλλη που να τα κάνει αυτά! Το μόνο που με κρατάει είναι ότι διάβασα κάπου πως τα εμβάσματα σε χώρες όπως η Γερμανία κάνουν 6 εργάσιμες ( 3 από τις δικές μας τράπεζες και 3 από τις δικές τους). Λογικά θα έπρεπε σήμερα το πολύ μέχρι τετάρτη πρωί να φανούν. Δεν ξέρω τί συμβαίνει. Τα χρήματα τραβήχτηκαν κανονικά από τον λογαριασμό, και το έμβασμα εμφανίζεται ως ολοκληρωμένο. Ψάχνοντας τη διαχείριση εμβασμάτων είδα τις επιλογές για ακύρωση/τροποποίηση εμβάσματος (με κόστος 15ευρώ-απαράδεκτο). Εαν είχαν φύγει τα χρήματα, προφανώς δε θα υπήρχε δυνατότητα αλλαγών στα στοιχεία της συναλλαγής. Γι αυτό σκέφτομαι ότι μάλλον αργούν να τα αποδώσουν (πρώτον γιατί εκμεταλλεύονται την ρευστότητα και δεύτερον γιατί μπορεί να αλλάξεις γνώμη για το έμβασμα με -πάντα με το αζημίωτο).
flyer Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Το Boon δεν έχει σταματήσει να λειτουργεί Site: http://www.iyannis.gr/blog/%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-apple-pay-%CF%83%CF%84%CE%BF-iphone-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-apple-watch/">οδηγίες Ακολούθησα τη διαδικασία αλλά στο 7ο βήμα που κάνουμε top up δεν αναγράφει το iban αλλά τον απλό αριθμό λογαριασμού με αποτέλεσμα να μη μπορώ να στείλω έμβασμα...καμιά ιδέα;
ramarg Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Σε εμένα ακόμα δεν φάνηκαν τα χρήματα μου, το έχω μετανιώσει που μπήκα στη διαδικασία. Από τη στιγμή που δουλεύει στους μισούς και στους άλλους μισούς όχι, εγώ προτείνω σε όλους να μην ρισκάρουν. Μακριά.. Ακολούθησα τη διαδικασία αλλά στο 7ο βήμα που κάνουμε top up δεν αναγράφει το iban αλλά τον απλό αριθμό λογαριασμού με αποτέλεσμα να μη μπορώ να στείλω έμβασμα...καμιά ιδέα; Και σε εμένα που εμφάνιζε IBAN, είδα προκοπή... Καλύτερα.. Μην βάζεις χρήματα μέχρι νεωτέρας... 1
Πολύζος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Μόλις έκανα και εγω την διαδικασία, με bank transfer μου έβγαλε ΙΒΑΝ κανονικά, έκανα την μεταφορά κανονικά €5,00Λ με χρέωση €1,00Λ η Πειραιώς και περιμένω να δώ, γιατί ο λογαριαμός στην Πειραιώς δεν είναι στο όνομα μου.
alexis@me Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Τελικά έγινε η μεταφορά? και μετά από πόσες μέρες? Καλύτερα να λες δεν υπάρχει άλλη που να τα κάνει αυτά! Το μόνο που με κρατάει είναι ότι διάβασα κάπου πως τα εμβάσματα σε χώρες όπως η Γερμανία κάνουν 6 εργάσιμες ( 3 από τις δικές μας τράπεζες και 3 από τις δικές τους). Λογικά θα έπρεπε σήμερα το πολύ μέχρι τετάρτη πρωί να φανούν. Δεν ξέρω τί συμβαίνει. Τα χρήματα τραβήχτηκαν κανονικά από τον λογαριασμό, και το έμβασμα εμφανίζεται ως ολοκληρωμένο. Ψάχνοντας τη διαχείριση εμβασμάτων είδα τις επιλογές για ακύρωση/τροποποίηση εμβάσματος (με κόστος 15ευρώ-απαράδεκτο). Εαν είχαν φύγει τα χρήματα, προφανώς δε θα υπήρχε δυνατότητα αλλαγών στα στοιχεία της συναλλαγής. Γι αυτό σκέφτομαι ότι μάλλον αργούν να τα αποδώσουν (πρώτον γιατί εκμεταλλεύονται την ρευστότητα και δεύτερον γιατί μπορεί να αλλάξεις γνώμη για το έμβασμα με -πάντα με το αζημίωτο).
Neg Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Ξαναδές στην ενότητα Apple Hardware χθες έγραψα θέμα με οδηγίες πάνω σε αυτό το θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα