d4mage Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Λοιπόν το τελευταίο διάστημα έχω χάλια ταχύτητα ( 24άρα forthnet ). Παίρνω λοιπόν τηλέφωνο στην forthnet και να μην τα πολυλογώ η υπάλληλος μου είπε να τρέξω στο cmd το netstat και να τις πω αποτελέσματα. Μου βρήκε 17 established και μου είπε πως το πρόβλημα είναι στο pc. Οι γνωστές δικαιολογίες της Forthnet και της κάθε Forthnet... Μου λέει πως τρέχουν εφαρμογές στο background ή πως παίζει ιός. Στο bitdiffender δεν βρίσκω φυσικά τίποτα. Τα windows είναι γνήσια με τις ενημερώσεις εκεί που θέλω, και εκτός το torrent, team viewer, και το bitdiffender στις γραμμή εφαρμογών δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέρα από τις ρυθμίσεις AMD, Δίκτυο, intel rapid, διαχείριση ήχου! Δεν υπάρχει ο παραμικρός ιός, και αν είναι δυνατόν να έχω χάλια σύνδεση με ευθύνη του υπολογιστή. Πέρα απ το ότι την έβρισα επειδή με τις εντολές που ακολουθούσε και τα διάφορα ελεεινά τεστ ξέχασε να μου ενεργοποιήσει το wifi που μου έκλεισε στα κεντρικά της όπου μετά δεν έπιανα το ρούτερ μου στο κινητό (κάλεσα δεύτερη φορά) ή κοπέλα μου πάσαρε και μια απάντηση τύπου να σου στείλω τεχνικό να ελέγξει το σύστημα, και της λέω πας καλά κοπέλα μου που θα έρθει ο κάθε άσχετος της forthnet να τσεκάρει το καινούργιο μου pc και με την προϋπόθεση πως μπορεί να σκάσω και 30 ευρώ επίσκεψη; Μου λέει δεν μπορώ να κάνω κάτι το πρόβλημα δεν είναι δικό μας... Τι γνώμη έχετε για τα established τέλος πάντων;
NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 17 established ειναι σαν να λεμε ο υπολογιστής δεν κανει τίποτα, ο ρουτερ σου τι λεει στα στατιστικά;
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Το netstat απλά σου δείχνει πόσες θύρες είναι ανοιχτές. Δεν σημαίνει τίποτα αυτό, δεν έχει σχέση με την ταχύτητα της σύνδεσης σου. Θα μπορούσες να έχεις και διακόσια port ανοιχτά και να μην σου τρώνε ούτε μισό μεγαμπίτ ταχύτητα.
NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Αναρωτιέμαι καμιά φορα ολα αυτα που διαβάζουμε, που είπαν αυτο ή το αλλο, ειναι έμπνευση του κάθε υπαλλήλου ή τους λένε στα σεμινάρια, θα πείτε αυτην την μ@λκα και ετσι γλιτώνετε και εσεις και η εταιρεία. Ενας κοινός θνητός που ακούει μια τέτοια απάντηση, μπορει να του στοιχίσει και χρήμα και χρόνο ψάχνοντας με αντιικα και μαστορους για ιούς κλπ
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Το πιθανότερο είναι ότι τους τα λένε. Δεν νομίζω ότι ένας υπάλληλος θα έπαιρνε την πρωτοβουλία να πει κάτι από μόνος του.
micos000 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Κατέβασε ένα live linux ,π.χ. linux mint xfce και δες πως πάει το Internet εκεί. Κάνε και μερικούς ελέγχους στο http://www.speedtest.net με διάφορους κοντινούς server, τόσο εγχώριους όσο και αλλοδαπούς να δεις τι ταχύτητες σου δίνει. Όσο για το torrent, όταν θέλεις να δεις αν πάει καλά το Internet κλείνεις τον client και το teamviewer για να έχεις έναν σωστό έλεγχο. Έτρεξα κι εγώ το netstat και έχω 4 established με το utorrent κλειστό.
d4mage Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 17 established ειναι σαν να λεμε ο υπολογιστής δεν κανει τίποτα, ο ρουτερ σου τι λεει στα στατιστικά; Καλησπέρα, αν και άργησα πολύ να απαντήσω ( τώρα επέστρεψα από δουλειές ) μόλις είδα τα μηνύματα που μου δώσατε όλοι. Τι θες να πεις όταν αναφέρεσαι σε στατιστικά πέρα από την ταχύτητα που μου δίνει η forthnet στο router? Ενημερωτικά προχώρησα συμβόλαιο στον ΟΤΕ και σε λίγες μέρες θα είμαι εκεί. τα established μετά από νέο netstat μου είναι 38 με ένα close_wait και 6 time_wait. Το netstat απλά σου δείχνει πόσες θύρες είναι ανοιχτές. Δεν σημαίνει τίποτα αυτό, δεν έχει σχέση με την ταχύτητα της σύνδεσης σου. Θα μπορούσες να έχεις και διακόσια port ανοιχτά και να μην σου τρώνε ούτε μισό μεγαμπίτ ταχύτητα. Aκόμη και έτσι να είναι γιατί να έχω τόσα πολλά; Δεν τρέχω κάτι στο pc.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Γιατί έχεις εγκατεστημένα προγράμματα που ανοίγουν πόρτες και περιμένουν να επικοινωνήσουν με την μαμά εταιρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα