Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

μολις είδα ότι το smartwatch του τιτλου είναι σε προσφορά Link.png Site: εδώ για περιορισμένα τεμάχια.

Η τιμή του (μαζί με μεταφορικά και εξοδα τελωνείου) είναι σχεδόν 169 ευρώ (198.26 $)

ενώ στο Link.png Site: skroutz η κατώτερη τιμή ειναι 390 €.

Έχει android wear 2.0 αλλα έχει σχετικά μικρή μπαταρία (240mAh)

• Like 2
Δημοσ.

Ναι, αναφέρει καπου 34$ για εξοδα τελωνείου. Δε ξέρω όμως αν ζητήσουν αλλο ποσο σε πιο λεπτομερή έλεγχο. Μονο μία φορά έχω αγοράσει έτσι στο παρελθόν και δεν είχα πληρώσει κατι επιπλέον.

Το θέμα είναι αν αξίζει τα λεφτά του (γιατί δε νομίζω ότι οι τιμές στο skroutz είναι ενδεικτικές αφού ο ιδιος πωλητής αναφερει αρχική τιμη 250$)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όποιος ενδιαφέρεται υπάρχει σε χαμηλότερη τιμή (155€) με πληρωμένα μεταφορικά και φόρους στο υπεραξιοπιστο αμερικανικό αμαζον.

https://www.amazon.com/LG-Electronics-LGW270-AUSAPG-Watch-Style/dp/B073X94HPC

Επεξ/σία από matrixxx
αφαιρεση ρεφεραλ psc=1&SubscriptionId=AKIAJ4AK2H6SGGIY7SXQ&tag=hawk-future-20&linkCode=xm2&camp=2025&creative=165953&creativeASIN=B06WP5VLQ1&ascsubtag=trd-2014213170-20&th=1
  • Like 4
Δημοσ.

Η τιμή είναι όντως καλή σε σχέση με τον ανταγωνισμό, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει σαν smartwatch..

Δεν έχει nfc, heart rate monitor και η μπαταρία με το ζόρι βγάζει μια μέρα

Δημοσ.

Η πλειοψηφία των χρηστών υποστηρίζει οτι δεν βγάζει ούτε 12ωρο.... μακριά γιατί το πιο πιθανό είναι να αραχνιάσει σε κάνα συρτάρι.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...