Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.Μετά την εγγραφή προγράμματος που έκανα στον αποκωδικοποιητή, ο οποίος είναι hd, έβαλα το ts αρχείο στο smart cutter.

Έκοψα κάποιες διαφημίσεις, και βγήκε πάλι ένα αρχείο ts χωρίς recoding.

Ως εδώ καλά. Παίζει κανονικά στο pc αλλά δεν παίζει στον αποκωδικοποιητή.

Μήπως γνωρίζει κανείς;

Το πρόγραμμα είναι demo,αλλά μόνο στην αρχή και στο τέλος έδειχνε την λέξη demo. δεν είχε άλλο περιορισμό.

Δημοσ.

Κατέβασε και στήσε το (δωρεάν) mediainfo, επέλεξε Προβολή->Κείμενο και φόρτωσε το αρχικό ts και το τελικό. Δες αν έχουν διαφορές, πέρα από το μέγεθος του και τον χρόνο φυσικά.

Δημοσ.

Δεν βλέπω κάποια διαφορά.

Μου κάνει πάντως εντύπωση. Τα ανεβάζω τα δυο αρχειάκια από το media info, μήπως βγει καμιά άκρη.

Σε media player παίζουν άνετα τα κομμένα αρχεία.

Κρίμα γιατί το προγραμματάκι είναι πολύ καλό και ευχρηστο.

Αν υπάρχει κάποιο αντίστοιχο προγραμμα, ας το προτείνει κάποιος.

Με ενδιαφέρει κοπή τμημάτων ts, και το τελικό αρχείο πάλι ts χωρίς να χάνεται η ποιότητα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ευχαριστώ και σένα φίλε micos.

post-138081-0-23063300-1501403569_thumb.jpg

post-138081-0-54361700-1501403579_thumb.jpg

Δημοσ.

Θα θεωρήσω ότι το δεξί αρχείο είναι το κομμένο (λόγω διάρκειας).

Το έβαλες έτσι όπως το έχεις στην τηλεόραση; Εννοώ με το όνομα αρχείου που έχει στο report του mediainfo;

Αν ναι, διέγραψε το .[0] πριν το .ts και απλά άλλαξε το όνομα του σε π.χ. data0002.ts ή άλλο νούμερο. Έχω πετύχει σε τηλεόραση f&u να μην μου ανοίγει από δίσκο φάκελους που είχαν στο όνομα τους αγκύλες. Συνήθιζα να ονομάζω τους φάκελους [MOVIES] [sEIRES] [MUSIC] κτλ για να βγαίνουν ψηλά στη λίστα αλλά η συγκεκριμένη τηλεόραση δεν μου τους άνοιγε ενώ σε άλλες δεν είχα πρόβλημα. Άλλαξα τις αγκύλες με παρενθέσεις και μετά τους άνοιγε κανονικά.

Δημοσ.

Το έχω αλλάξει φίλε μου, αλλά τίποτα. Το προσπερνάει. Σαν να μην το βλέπει από τη στιγμή που πειράχτηκε το αρχείο.

Κανένα άλλο προγραμματάκι για να δοκιμάσω γνωρίζεις;

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ το avidemux.

Θα βάλεις copy στα video & audio και στο output το mpeg ts.

Επιλέγεις με τα εργαλεία στο κάτω μέρος και μαρκάρεις με τα Α και Β και διαγράφεις το τμήμα με το DEL. Δοκίμασε το και πες τι έγινε.

Δημοσ.

Θα το δοκιμάσω.  Ευχαριστώ.

Το δοκίμασα το πρόγραμμα και είναι καλό.

Βάζοντας το αρχείο στον αποκωδικοποιητή, δεν το έπαιζε, αλλά μετά κατάλαβα ότι εγώ κάνω κάποιο λάθος.

Έφαγα μια φλασιά, και το βρήκα.

Τα κομμένα αρχεία που είχαν την κατάληξη ts, τα έβαζα σε φάκελο με κατάληξη pvr, και ενώ προσπαθούσα να τα ανοίξω δεν τα αναγνώριζε πλέον σαν εγγραφές, αλλά τα έβλεπε σαν βίντεο.

Οπότε τα κάνω browse σαν βίντεο και όλα οκ.

Τα παίζει και με τα δύο προγράμματα.

Ευχαριστώ που ασχολήθηκες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλή φάση.

Αφού τα βλέπει σαν απλά βίντεο ας είναι κι έτσι.

Θα το δοκιμάσω όμως και στον δικό μου αποκωδικοποιητή να δω τι θα γίνει.

EDIT:

Λοιπόν, το δοκίμασα σε έναν crystal audio prime hd αποκωδικοποιητή που έχω με το avidemux και έκοψα μια δοκιμαστική εγγραφή που είχα και δεν μου το αναγνώριζε στη λίστα με τις εγγραφές.

Σϋνδεσα πάλι τον δίσκο στο pc και είδα ότι οι υπόλοιπες εγγραφές είχαν κατάληξη mts και όχι ts. Έκανα μετονομασία την κατάληξη και μου το είδε κανονικά στη λίστα με τις εγγραφές.

Εσένα όμως βλέπω ότι και η κατάληξη του αρχικού βίντεο είναι κι αυτή ts οπότε δεν είναι εκεί το πρόβλημα σου.

Μια άλλη περίπτωση που σκέφτομαι για την περίπτωση σου είναι μήπως ο αποκωδικοποιητής κρατάει κάποια λίστα ή βάση δεδομένων με τις εγγραφές. Αν το κάνει, θα υπάρχει και κάποιο άλλο αρχείο στον φάκελο ή χύμα στον δίσκο.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Σε μένα το μενού, έχει την επιλογή ταινία-μουσική-pvr.

Οι εγγραφές μπαίνουν από μόνες τους σε ένα φάκελο με την κατάληξη pvr.Και αφού τελειώσει η εγγραφή το ts αρχείο μπαίνει από μόνο του σε έναν άλλο φάκελο με ημερομηνία και ώρα πάλι με κατάληξη pvr.

Π.χ  31072017.pvr.

Άπαξ και από το μενού χτυπήσεις pvr δεν βλέπει στον δίσκο ή στο φλασάκι άλλο φάκελο εκτός από αυτούς που έχουν κατάληξη pvr.

Αν ο φάκελος που έχεις την εγγραφή δεν έχει αυτήν την κατάληξη , απλά δεν το βλέπεις.

Το λάθος μου ήταν που κρατούσα τα κομμένα αρχεία σε φάκελο με κατάληξη pvr, ενώ αυτό το έβλεπε σαν βίντεο, εφόσον επεξεργάστηκε.

Πάω από το μενού ταινία και έτσι τα ανοίγει κανονικότατα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...