Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το τηλεφωνικό κέντρο lg-gdk-16 σε γραμμή isdn τα τελευτέα χρόνια έχω pstn γραμμή και δεν το δουλεύω καθώς δεν λειτουργέι με pstn
Υπάρχει τρόπος να δουλέψει το τηλεφωνικό κέντρο με κάποιο εξάρτημα σε pstn γραμμή αν ναι τι πρέπει να κάνω

Δημοσ.

Σύμφωνα με το εγχειρίδιο, το αν θα παίξει σε γραμμή ISDN ή PSTN, εξαρτάται από την κάρτα που θα έχει στο SLOT1 της μητρικής, όπου μπορεί να δεχθεί είτε κάρτα LCOB (για PSTN) είτε STIB (για ISDN).

Προφανώς σε σένα έχει την δεύτερη που μπορείς να την αλλάξεις αν βρεις μία LCOB για αγορά. Λογικά θα πρέπει μετά να ρυθμίσεις το PBX οπότε δες τις χρειάζεται στο εγχειρίδιο.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αγορασα τελικά την lcob κάρτα θα χρείαστώ βοήθεια στο wiring και στο προγραμματισμο του pbx. Αρχικά εχω μια γραμμή pstn και 3 διαμερίσματα  που θέλω να εχουν εσωτερική επικοινωνία και να παίρνουν γραμμη εξωτερικά πατώντας καταληλο κωδικο παλια ηταν το 9 πχ.  Πρωτα για το wiring την εξωτερική γραμμή θα την συνδέσω στο co1 της lcob κάρτας η στο τηλεφωνικό κεντρό αν ναι πού. επισης που θα συνδέσω τα 3 εσωτερικές γραμμές. Συγνώμι που είμαι λίγο ασχετός αλλα τώρα μαθένω και εγώ

Δημοσ.

Καταφέρα και σύνδεσα το κέντρο κανονικά δουλευει μια χαρά όμως έχω το εξής πρόβλημα που δέν μπορώ να το βρώ στο programming manual. Οταν ερχετε μια εξερχόμενη κλήση το τηλέφωνο που χτυπάει είναι μόνο ένα δλδ αυτο που συνδέω στο dkt1 τα υπόλοιπα δεν χτύπάνε αλλα μπορώ να σηκώσω και να απαντήσω  σε αυτα καθώς και να πάρω τηλέφωνο απο αυτά και έχω και ενδοεπικοινωνία μεταξυ τους . Λογικά κάπως πρέπει να προγραμματισω ποιά θα τηλέφωνα θα χτυπάνε και δέν μπορώ να το βρώ στο manual αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω η μπορεί να καταλάβει πως θα το κάνω απο το Source.png Πηγή: manual ας μου πεί

Δημοσ.

Κοιτάς στην σελίδα 4, για το Hunt Group. Μπορείς να φτιάξεις έως 4 Groups που το καθένα θα έχεις έως 5 συσκευές.

Μετά έχεις 4 επιλογές για το κάθε Group, ποιες και με ποιον τρόπο θα κτυπούν οι συσκευές. Αν π.χ. θέλεις όλες, τότε επιλέγεις το Hunt Ring.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...