Bambachas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 εχω το τηλεφωνικό κέντρο lg-gdk-16 σε γραμμή isdn τα τελευτέα χρόνια έχω pstn γραμμή και δεν το δουλεύω καθώς δεν λειτουργέι με pstnΥπάρχει τρόπος να δουλέψει το τηλεφωνικό κέντρο με κάποιο εξάρτημα σε pstn γραμμή αν ναι τι πρέπει να κάνω
jkoukos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Σύμφωνα με το εγχειρίδιο, το αν θα παίξει σε γραμμή ISDN ή PSTN, εξαρτάται από την κάρτα που θα έχει στο SLOT1 της μητρικής, όπου μπορεί να δεχθεί είτε κάρτα LCOB (για PSTN) είτε STIB (για ISDN). Προφανώς σε σένα έχει την δεύτερη που μπορείς να την αλλάξεις αν βρεις μία LCOB για αγορά. Λογικά θα πρέπει μετά να ρυθμίσεις το PBX οπότε δες τις χρειάζεται στο εγχειρίδιο.
Bambachas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Οποτε δεν χρειαζεται να αγοράσω κατι αλλο εκτος απο την lcob καρτα.
Bambachas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 ok thanks αν χρειαστώ κάτι αφου κάνω μια απόπειρα να το ρυθμίσω μόνος μου. θα σου στείλω pm thanks και πάλι
Bambachas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Αγορασα τελικά την lcob κάρτα θα χρείαστώ βοήθεια στο wiring και στο προγραμματισμο του pbx. Αρχικά εχω μια γραμμή pstn και 3 διαμερίσματα που θέλω να εχουν εσωτερική επικοινωνία και να παίρνουν γραμμη εξωτερικά πατώντας καταληλο κωδικο παλια ηταν το 9 πχ. Πρωτα για το wiring την εξωτερική γραμμή θα την συνδέσω στο co1 της lcob κάρτας η στο τηλεφωνικό κεντρό αν ναι πού. επισης που θα συνδέσω τα 3 εσωτερικές γραμμές. Συγνώμι που είμαι λίγο ασχετός αλλα τώρα μαθένω και εγώ
Bambachas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Καταφέρα και σύνδεσα το κέντρο κανονικά δουλευει μια χαρά όμως έχω το εξής πρόβλημα που δέν μπορώ να το βρώ στο programming manual. Οταν ερχετε μια εξερχόμενη κλήση το τηλέφωνο που χτυπάει είναι μόνο ένα δλδ αυτο που συνδέω στο dkt1 τα υπόλοιπα δεν χτύπάνε αλλα μπορώ να σηκώσω και να απαντήσω σε αυτα καθώς και να πάρω τηλέφωνο απο αυτά και έχω και ενδοεπικοινωνία μεταξυ τους . Λογικά κάπως πρέπει να προγραμματισω ποιά θα τηλέφωνα θα χτυπάνε και δέν μπορώ να το βρώ στο manual αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω η μπορεί να καταλάβει πως θα το κάνω απο το Πηγή: manual ας μου πεί
jkoukos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Κοιτάς στην σελίδα 4, για το Hunt Group. Μπορείς να φτιάξεις έως 4 Groups που το καθένα θα έχεις έως 5 συσκευές. Μετά έχεις 4 επιλογές για το κάθε Group, ποιες και με ποιον τρόπο θα κτυπούν οι συσκευές. Αν π.χ. θέλεις όλες, τότε επιλέγεις το Hunt Ring.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα