mindtrapper Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Ότι Β20 έχει βάλει η Xiaomi ever ήταν για την Ινδία. Μόνο αν έχει ζήτηση εκεί ένα κινητό θα πάρει Β20. Τόσο καιρό είχαν μόνο τα Redmi κτλ, μακάρι να έχει και αυτό και να βγει με Β20.
Nergal Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Παντως απο προσωπική εμπειρία (arvato, procordia) απο τα χειρότερα service Που υπάρχουν. Επειδή παντως ενδιαφέρομαι και για το oneplus 3t που εχει πέσει η τιμή του στα 350 στα κινεζομάγαζα, δεν εχω καταλαβει αν πχ σου έρθει ελλατωματικό (που μου χει συμβεί κανα 2 φορές να παρω κατι και να ειναι ελλατωματικό εξαρχης) τι κανεις? το ξαναστέλνεις πακέτο πίσω κίνα το ελεγχουν και μετα αποφασίζουν αν θα σου στείλουν άλλο? δλδ καλο 2μηνο???
pittas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Παντως απο προσωπική εμπειρία (arvato, procordia) απο τα χειρότερα service Που υπάρχουν. Επειδή παντως ενδιαφέρομαι και για το oneplus 3t που εχει πέσει η τιμή του στα 350 στα κινεζομάγαζα, δεν εχω καταλαβει αν πχ σου έρθει ελλατωματικό (που μου χει συμβεί κανα 2 φορές να παρω κατι και να ειναι ελλατωματικό εξαρχης) τι κανεις? το ξαναστέλνεις πακέτο πίσω κίνα το ελεγχουν και μετα αποφασίζουν αν θα σου στείλουν άλλο? δλδ καλο 2μηνο??? Δυστυχώς ναι Αλλά Δεν έχω χάσει ποτέ 1 ευρώ με πληρωμές μέσω paypAl. Αν δε σου αρέσει οτιδήποτε, η νομίζεις ότι έχεις αδικηθει ζητάς πίσω τα λεφτά σου γυρνώντας πίσω το αντικείμενο. Αντιθέτως έχω τσακωθεί ουκ ολίγες φορές στην Ελλάδα με τα service της κακιάς ώρας. Το πιο τρομερό που μου έχει τύχει είναι να θέλουν να μου επισκευασουν κινητό που έσβησε μετά από 1 ώρα λειτουργίας. Αυτοί εκεί στην arvato κάτι καπνίζουν, δεν εξηγείται αλλιώς. Τους πήρε και τους σήκωσε φυσικά, έκτοτε πότε ξανά Sony η άλλη εταιρεία που έχει "εγγύηση" με δαυτους
vgiozo Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δυστυχώς ναι Αλλά Δεν έχω χάσει ποτέ 1 ευρώ με πληρωμές μέσω paypAl. Αν δε σου αρέσει οτιδήποτε, η νομίζεις ότι έχεις αδικηθει ζητάς πίσω τα λεφτά σου γυρνώντας πίσω το αντικείμενο. Αντιθέτως έχω τσακωθεί ουκ ολίγες φορές στην Ελλάδα με τα service της κακιάς ώρας. Το πιο τρομερό που μου έχει τύχει είναι να θέλουν να μου επισκευασουν κινητό που έσβησε μετά από 1 ώρα λειτουργίας. Αυτοί εκεί στην arvato κάτι καπνίζουν, δεν εξηγείται αλλιώς. Τους πήρε και τους σήκωσε φυσικά, έκτοτε πότε ξανά Sony η άλλη εταιρεία που έχει "εγγύηση" με δαυτους To Paypal σε προστατεύει μόνο για 6 μήνες...μετά, τρέχα γύρευε. ...επίσης σε αρκετά ελληνικά καταστήματα, πλέον, δίνεται η δυνατότητα πληρωμής με Paypal, οπότε μπορέι να συνδυάσει κανείς τα πλεονεκτήματα κάθε επιλογής. ...θέλω να πω, δεν τίθεται θέμα αποκλειστικότητας. 1
Billator Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 To Paypal σε προστατεύει μόνο για 6 μήνες...μετά, τρέχα γύρευε. Το χειρότερο είναι αυτοι που νομίζουν οτι τα 2 χρόνια εγγύησης απο το skroutz τους καλύπτουν πραγματικά σε περίπτωση προβλήματος. Η αγορά xiaomi απο skroutz αξίζει μονο για το doa όχι για τα δυο χρόνια ανύπαρκτης εγγύηση απο το ανύπαρκτο service του κάθε σκρουτζομαγαζου. Εκτός κ αν πιστεύει κάποιος οτι κάθε καταστήματα έχει απο έναν "εξειδικευμένο" τεχνικό. 4
TheAccountant Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Έχει πάρει κανείς με Priority Direct Mail να μας ενημερώσει πόσο περίπου κάνει για Αθήνα; Σε 14 μέρες φεύγω και γυρίζω τέλος Αυγούστου. Το priority κάνει 12-16 μέρες. Θα ελεγα δεν προλαβαινεις. Μπορεις βεβαια να κανεις καμια εξουσιοδοτηση σε κανα φιλο-συγγενη να το παραλαβει για πάρτη σου. 1
samsunglife Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Επίσης εάν φτάσει ΕΛΤΑ και έχεις φύγει μπορείς να πας στο τοπικό κατάστημα ΕΛΤΑ που θα βρίσκεσαι και να κάνεις αίτηση να σου το στείλουν εκεί με ένα κόστος γύρω στα 3-4 ευρώ, αν θυμάμαι καλά (την έπαθα πέρυσι γι' αυτό το ξέρω ). 1
Questioner Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Τελικά δεν το έκανα το βήμα. Όπως και να 'χει ευχαριστώ για το info. Ας μπει ένα ταγκ [ΤΕΛΟΣ] στον τίτλο μιας και το κουπόνι δεν ισχύει πλέον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις