Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά ρωτάω και τα 2. :P Γιατί αν μου έρθει την 15η μέρα είναι πιθανό να μην μπορέσω να το παραλάβω ποτέ μιας και θα περάσουν 15+ μέρες που θα κάτσει στα ΕΛΤΑ και θα γυρίσει πάλι πίσω.

Το καλοκαίρι -ανεπίσημα- τα κρατάνε πάνω από τις προβλεπόμενες 15 ημέρες. Ειδικά Αύγουστο.

• Like 1
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Με ΕU express εφερε πριν λιγες μερες ο αδερφος μου το air purifier 2 τις xiaomi...Δεν περασε τελωνειο και απο οτι θυμαμαι δεν αργησε ιδιατερα..

Το κουπονι ισχυει ακομα απο οτι ειδα μολις..

Δημοσ.

Είχες και με τον gearκινεζο και το συγκρινες και βγηκε καλυτερος;

Πολύ σωστά. Είχα με "gearκινέζο" και με geekbuying. Ο πρώτος μου επισκεύασε το κινητό άμεσα ενώ ο δεύτερος μου έστειλε καινούριο καθώς δεν μπορούσε να επισκευαστεί. Στην αντίπερα όχθη υπάρχει και η Arvato για την οποία έχω κάνει και ένα post στο insomnia με την εμπειρία μου. Αυτά όσο αφορά κινητά. Βέβαια, έχω χρειαστεί service και με εξαρτήματα όπως bluetooth ακουστικά. Σε αυτές τις περιπτώσεις, έχω στείλει βίντεο στο οποίο φαίνεται ότι το προϊόν είναι ελαττωματικό και μου στέλνουν κατευθείαν καινούριο ή μου κάνουν refund.

Εσύ προσωπικά έχεις εμπειρία από την "Arvaέλληνα" ή απλά πετάς την άποψη σου χωρίς να έχει βάση? Αν θες, γράψε "Arvato service" στο google και θα διαβάσεις πολλά ενδιαφέρονται πράγματα... ;)

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Δλδ ήρθε ο Κινέζος εδώ άμεσα να στο επισκευάσει άμεσα. Δεν τι έστειλες εκεί με ότι συνεπάγεται συν το φόβο τελωνείου. Μααααααλισταααααα

Δημοσ.

Δλδ ήρθε ο Κινέζος εδώ άμεσα να στο επισκευάσει άμεσα. Δεν τι έστειλες εκεί με ότι συνεπάγεται συν το φόβο τελωνείου. Μααααααλισταααααα

ειναι απλα τα πραγματα αν θες αγορα απο ευρωπη αγοραζεις απο ευρωπη ,το να μπαινεις σε ενα θεμα κανιβαλιζοντας δεν με βρισκει συμφωνα, απο προσωπικη εμπειρια το service στην ευρωπη ειναι πολλες φορες φυκια για μεταξωτες κορδελλες για αυτο εγω αγοραζω απο κινα πλεον. η τιμη για μενα ειναι καλη και θα το επαιρνα αν δεν ειχα το oneplus 5 .προσωπικα γουστα ο καθενας κανει τις επιλογες του και στο κατω κατω με το τελωνειο παλι ποιο φθηνο απο ενα αντιστοιχο θα σου ρθει....

• Like 3
Δημοσ.

Ναι, ήρθε ο Κινέζος στο σπίτι μου και μου το επισκεύασε μέσα σε 3,22 λεπτά. Ο Έλληνας (Arvato) από την άλλη δεν μου επισκεύασε ποτέ το κινητό παρόλο που τους το πήγα 8 φορές. Δεν είναι κακό να παραδέχεσαι καμιά φορά ότι δεν είναι όλα όπως τα έχεις στο κεφάλι σου. Τόσες αναφορές για την Arvato (και όχι μόνο) στο Internet αλλά εεεεεεεεεσυυυυυυυυυυυυ....

Δημοσ.

Πολύ σωστά. Είχα με "gearκινέζο" και με geekbuying. Ο πρώτος μου επισκεύασε το κινητό άμεσα ενώ ο δεύτερος μου έστειλε καινούριο καθώς δεν μπορούσε να επισκευαστεί. Στην αντίπερα όχθη υπάρχει και η Arvato για την οποία έχω κάνει και ένα post στο insomnia με την εμπειρία μου. Αυτά όσο αφορά κινητά. Βέβαια, έχω χρειαστεί service και με εξαρτήματα όπως bluetooth ακουστικά. Σε αυτές τις περιπτώσεις, έχω στείλει βίντεο στο οποίο φαίνεται ότι το προϊόν είναι ελαττωματικό και μου στέλνουν κατευθείαν καινούριο ή μου κάνουν refund.

Εσύ προσωπικά έχεις εμπειρία από την "Arvaέλληνα" ή απλά πετάς την άποψη σου χωρίς να έχει βάση? Αν θες, γράψε "Arvato service" στο google και θα διαβάσεις πολλά ενδιαφέρονται πράγματα... ;)

Και από arvato και απο κινεζο, οπως το ειπες.Θα βγω offtopic ομως για να συνεχισουμε την κουβεντα. Κανε ομως και ενα search για το κινεζικο service, μπορει να σε εκπληξει...

Δημοσ.

Παιδιά oneplus 5 ή xiaomi mi6 λέτε;;

Το One Plus 5 που αρεσει περισοτερο και απο design και απο καμερα αλλα εχει 500 ευρω ενω το mi6 ειναι στα 345 ( με priority για τελωνειο ). Στο τελος τελος εχουν τα ιδια specs σχεδον... 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ναι, ήρθε ο Κινέζος στο σπίτι μου και μου το επισκεύασε μέσα σε 3,22 λεπτά. Ο Έλληνας (Arvato) από την άλλη δεν μου επισκεύασε ποτέ το κινητό παρόλο που τους το πήγα 8 φορές. Δεν είναι κακό να παραδέχεσαι καμιά φορά ότι δεν είναι όλα όπως τα έχεις στο κεφάλι σου. Τόσες αναφορές για την Arvato (και όχι μόνο) στο Internet αλλά εεεεεεεεεσυυυυυυυυυυυυ....

Έλα βάλε τώρα και το affiliate link σου να πάρεις κανένα cent να του τα ακουμπήσεις που σου έκανε κινεζος σέρβις σε κινητό. Αμερικανακια θα βρεις αλλού.

Δημοσ.

Ε ναι, τώρα ο κολοσσός Xiaomi θα μεταβάλλει τη γραμμή παραγωγής, μιας και έχει πλέον επίσημη παρουσία στην τεράστια αγορά της Ελλάδας! :P :P :P

Νομίζω και στην Ινδία, ζητείται η b20, γιατί το κάνει αυτό η xiaomi δεν ξέρω.

Δημοσ.

Έλα βάλε τώρα και το affiliate link σου να πάρεις κανένα cent να του τα ακουμπήσεις που σου έκανε κινεζος σέρβις σε κινητό. Αμερικανακια θα βρεις αλλού.

σε προσφατες εμπειριες, ελλαδα για το j5 της μικρης ακομα τρεχω για χαλασμενο ακουστικο και μικροφωνο και ο "ελληνας" όχι επισκευή, ουτε να με δει δεν θελει. από την άλλη για άλλο προιον(όχι κινητο) το gearbest συγκεκριμενα μου εκανε refund ολο το ποσο και μου εδωσε καποια gp points που θα τα βαλω εκει που ξερω στο τελος αλλα σημασια εχει ότι μου εδωσε πισω τα λεφτα μου ΑΜΕΣΑ. ΟΥΤΕ ΜΕΡΑ ΚΑΘΗΣΤΕΡΙΣΗ.

εντωμεταξύ εκτος κινητου παλι σε παλια εμπειρια με acer laptop από μεγαλο πολυκατάστημα εδώ ελλαδα το πηγα 3 φορες για επισκευή λογο ελατοματικου συστηματος ψυξης και τις 3 πηρα τα @@ μου. αλλα όχι, ελλαδα, ΦΠΑ και 2 χρονια εγγυηση.

τα τελευταια 7 χρονια λοιπον αγοραζω αποκλειστικα από εξω (όχι μονο κινα) δεν εχει περασει τιποτα ΠΟΤΕ τελωνιο. οποτε ειχα πρόβλημα το ελεισα ΑΜΕΣΑ και για οτιδήποτε άλλο, αγγελιες insomnia

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...