sountdim Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα στην κοινότητα, Έχω το συγκεκριμένο router: https://www.skroutz.gr/s/302009/TP-LINK-TL-WR841N-v1.html και μέσω αυτού θέλω να επεκτείνω το δίκτυο μου. Το αρχικό μου router είναι το NetFasteR IAD 2 (PSTN) Είναι δυνατόν να συνδεθούν αυτά τα 2 router και το TP-link ναι γίνει repeater?
rfc Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Να συνδεθουν ασυρματα δυσκολο αν δεν εχει repeater λειτουργια, που δε γνωριζω αν εχει. Το θεωρω δυσκολο να εχει. Με καλωδιο σιγουρα ομως και το κανεις AP.
sountdim Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Να συνδεθουν ασυρματα δυσκολο αν δεν εχει repeater λειτουργια, που δε γνωριζω αν εχει. Το θεωρω δυσκολο να εχει. Με καλωδιο σιγουρα ομως και το κανεις AP. Να συνδέσω τα 2 router με καλώδιο?
raptorx Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Επειδή έχω το συγκεκριμένο Wireless Router,βάλε το TP-Link εκεί που θες να μεταδίδει,ρύθμισε το σε λειτουργία Access Point και τράβηξε ένα καλώδιο ethernet από εκείνο μέχρι το υπάρχον. Repeater λειτουργία να πάρει ασύρματα και να ξαναμεταδώσει ασύρματα δεν έχει το συγκεκριμένο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα