x_vagos_x Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Έχω τραβήξει με το κινητό μου μερικές φωτογραφίες. Κάποιες είναι μόνο jpeg κάποιες είναι jpeg με dng. Οι jpeg και οι dng εχουν ίδιο filename, με μόνη διαφορά το extension. Θέλω ένα σκριπτάκι να ψάχνει όλα τα duplicates λοιπόν (jpeg και dng) και να μου τα μεταφέρει σε έναν φάκελο. Help?
thepoint Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Είναι ειδικότητα του micos000 αυτά τα scripts...
x_vagos_x Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Ε να το κερασουμε εναν γκαφε το παιδι να μας γραψει ενα σκριπτ 1
micos000 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Είναι ειδικότητα του micos000 αυτά τα scripts... Μάλλον τον parsifal εννοείς. Αυτός είναι ειδικός στα σκριπτάκια. Εγώ ασχολούμαι ερασιτεχνικά. Ε να το κερασουμε εναν γκαφε το παιδι να μας γραψει ενα σκριπτ Δεν είναι script. Θέλεις κάποιο πρόγραμμα (από τα πολλά που κυκλοφορούν) που να ψάχνει για dublicates. Οι καταλήξεις δεν παίζουν ρόλο. Δες το depeGuru. Κατέβα στο older versions και κατέβασε την xp 32 ή την win7 64bit έκδοση. Εναλλακτικά το auslogics.
x_vagos_x Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Thanks για τις προτάσεις. Βρήκα κάτι εδώ, μετά από αρκετό ψάξιμο και πειραματισμό: https://stackoverflow.com/questions/16054605/windows-batch-file-move-files-with-same-file-name-but-different-extension Ο τυπάς ήθελε το ίδιο για doc και xml και απλώς άλλαξα τα paths και τα extensions που ψάχνει το script. Ευχαριστώ πάντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα