Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! Η θερμοκρασις της GPU μου ειναι γυρω στους 70-75 βαθμους
μιας και ειναι και καλοκαιρι ειναι νορμαλ αυτη η θερμοκρασια?
τα υπολοιπα μερη ειναι στους 45 μαξ
καθαρισα μεσα τα παντα αλλα δεν αλλαξε κατι
για αλλαγη παστας δεν ξερω αν χρεαζεται γιατι δεν ειμαι και πολυ σχετικος

Δημοσ.

Καλησπέρα, ποια είναι η κάρτα. Στα παιχνίδια πάει 75?

η καρτα ειναι η 512MB NVIDIA GeForce GTS 250 (EliteGroup)

δεν το εχω τσεκαρει στα παιχνιδια αλλα σιγουρα θα ανεβαινει 

Δημοσ.

Αν έχει αυτή τη θερμοκρασία ενώ το PC είναι idle, τότε είναι πολύ υψηλές. Αλλιώς, μια χαρά.

Έχεις το πρόγραμμα της nvidia που ελέγχει θερμοκρασίες, ταχύτητες ανεμιστήρα κτλ? Χρησιμοποίησε το, μπορεί για κάποιο λόγο ο ανεμιστήρας της GPU να δουλεύει πολύ αργά στο αυτόματο για να μη παράγει θόρυβο.

Δημοσ.

Αρα σε idle αυτά.

Καθάρισε την σκόνη και άλλαξε αν μπορείς πάστα.

το εχω καθαρισει αλλα παστα δεν ξερω να αλλαζω δεν το εχω πολυ με αυτα

Αν έχει αυτή τη θερμοκρασία ενώ το PC είναι idle, τότε είναι πολύ υψηλές. Αλλιώς, μια χαρά.

Έχεις το πρόγραμμα της nvidia που ελέγχει θερμοκρασίες, ταχύτητες ανεμιστήρα κτλ? Χρησιμοποίησε το, μπορεί για κάποιο λόγο ο ανεμιστήρας της GPU να δουλεύει πολύ αργά στο αυτόματο για να μη παράγει θόρυβο.

ποιο ειναι το προγραμμα?

Δημοσ.

Δεν είναι καθόλου μα καθόλου νορμαλ..

Καθάρισμα και γρήγορα και παστούλα αν ξέρεις να βάζεις. Αλλιώς βρες έναν φίλο σου να στο φτιάξει τσακ μπαμ. 5-10 λεπτάκια θα του πάρει !

Δημοσ.
ποιο ειναι το προγραμμα?

NVIDIA Control Panel

Έκανα λίγο ψάξιμο, κι απ' ότι έχω καταλάβει η κάρτα που έχεις είναι γνωστό ότι ανεβάζει υψηλές θερμοκρασίες.

http://www.tomshardware.co.uk/forum/279566-33-safe-temp-nvidia

τώρα που το κοιτάζω και άλλο, δε ξέρω κατά πόσο ισχύει...

Δημοσ.

Αλλαγη παστουλα οπωσδηποτε φιλτατε και καναν ανεμιστηρα στο κουτακι αν δεν εχει, τουλαχιστον για να βγαζει ζεστασα! :-)

Δημοσ.

Αλλαγη παστουλα οπωσδηποτε φιλτατε και καναν ανεμιστηρα στο κουτακι αν δεν εχει, τουλαχιστον για να βγαζει ζεστασα! :-)

Δημοσ.

εχει ενα στην gpu απο κατω και ενα ανεμηστηρακι πανω πανω στον πυργο αλλα απο οτι ειδα δεν ποιανει την gpu εκει που ειναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...