vezouvios1996 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Καλησπερα! Η θερμοκρασις της GPU μου ειναι γυρω στους 70-75 βαθμουςμιας και ειναι και καλοκαιρι ειναι νορμαλ αυτη η θερμοκρασια?τα υπολοιπα μερη ειναι στους 45 μαξκαθαρισα μεσα τα παντα αλλα δεν αλλαξε κατιγια αλλαγη παστας δεν ξερω αν χρεαζεται γιατι δεν ειμαι και πολυ σχετικος
Sheogorath Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα, ποια είναι η κάρτα. Στα παιχνίδια πάει 75? 1
vezouvios1996 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα, ποια είναι η κάρτα. Στα παιχνίδια πάει 75? η καρτα ειναι η 512MB NVIDIA GeForce GTS 250 (EliteGroup) δεν το εχω τσεκαρει στα παιχνιδια αλλα σιγουρα θα ανεβαινει
Sheogorath Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Αρα σε idle αυτά. Καθάρισε την σκόνη και άλλαξε αν μπορείς πάστα. 1
GReaperEx Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Αν έχει αυτή τη θερμοκρασία ενώ το PC είναι idle, τότε είναι πολύ υψηλές. Αλλιώς, μια χαρά. Έχεις το πρόγραμμα της nvidia που ελέγχει θερμοκρασίες, ταχύτητες ανεμιστήρα κτλ? Χρησιμοποίησε το, μπορεί για κάποιο λόγο ο ανεμιστήρας της GPU να δουλεύει πολύ αργά στο αυτόματο για να μη παράγει θόρυβο.
vezouvios1996 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Αρα σε idle αυτά. Καθάρισε την σκόνη και άλλαξε αν μπορείς πάστα. το εχω καθαρισει αλλα παστα δεν ξερω να αλλαζω δεν το εχω πολυ με αυτα Αν έχει αυτή τη θερμοκρασία ενώ το PC είναι idle, τότε είναι πολύ υψηλές. Αλλιώς, μια χαρά. Έχεις το πρόγραμμα της nvidia που ελέγχει θερμοκρασίες, ταχύτητες ανεμιστήρα κτλ? Χρησιμοποίησε το, μπορεί για κάποιο λόγο ο ανεμιστήρας της GPU να δουλεύει πολύ αργά στο αυτόματο για να μη παράγει θόρυβο. ποιο ειναι το προγραμμα?
UsualSuspect__ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δεν είναι καθόλου μα καθόλου νορμαλ.. Καθάρισμα και γρήγορα και παστούλα αν ξέρεις να βάζεις. Αλλιώς βρες έναν φίλο σου να στο φτιάξει τσακ μπαμ. 5-10 λεπτάκια θα του πάρει !
GReaperEx Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 ποιο ειναι το προγραμμα? NVIDIA Control Panel Έκανα λίγο ψάξιμο, κι απ' ότι έχω καταλάβει η κάρτα που έχεις είναι γνωστό ότι ανεβάζει υψηλές θερμοκρασίες. http://www.tomshardware.co.uk/forum/279566-33-safe-temp-nvidia τώρα που το κοιτάζω και άλλο, δε ξέρω κατά πόσο ισχύει...
ZELOMOTH Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Αλλαγη παστουλα οπωσδηποτε φιλτατε και καναν ανεμιστηρα στο κουτακι αν δεν εχει, τουλαχιστον για να βγαζει ζεστασα!
overakias Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Αλλαγη παστουλα οπωσδηποτε φιλτατε και καναν ανεμιστηρα στο κουτακι αν δεν εχει, τουλαχιστον για να βγαζει ζεστασα!
vezouvios1996 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Αλλαγη παστουλα οπωσδηποτε φιλτατε και καναν ανεμιστηρα στο κουτακι αν δεν εχει, τουλαχιστον για να βγαζει ζεστασα! εχει ενα στην gpu απο κατω και ενα ανεμηστηρακι πανω πανω στον πυργο αλλα απο οτι ειδα δεν ποιανει την gpu εκει που ειναι
Sheogorath Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Κάνε custom fan profile απο το msi afterburner. Δες video για το πως. Είναι αρκετά απλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα